İstek Magic Defans DB'ler çalışmıyor!

hizeN

Üye
Katılım
27 Ara 2022
Mesajlar
61
Puanları
33
Arkadaşlar selamlar. Birkaç gündür mage karakterim ile runic golem dönüyorum. Slotu hızlandırmak için DB priest arkadaşımdan destek istedim. Kendisi mobların %50 magic defansını düşüren debuff skilini atıyor slota haliyle daha hızlı döneceğimi düşünüyordum. Fakat sonrasında birkaç kez dbli ve dbsiz olarak süre testi yaptık bu testlerde dbli slot ile dbsiz slot arasında sadece 4-5 saniye fark oluştu. Şimdi ya bu magic db skilleri çalışmıyor, ya da moblara karşı çalışmıyor... Moblara karşı çalışmıyor olsa bile skill açıklamasında bununla ilgili bir açıklama yok.

Yetkililerden cevap bekliyorum teşekkürler.
 

levbom

Üye
Katılım
2 Eki 2022
Mesajlar
257
Puanları
43
valla death valleyde karşı ırka karşı çalışıyor. mob kısmı sizin testinize göre çalışmıyor.
 

hizeN

Üye
Katılım
27 Ara 2022
Mesajlar
61
Puanları
33
valla death valleyde karşı ırka karşı çalışıyor. mob kısmı sizin testinize göre çalışmıyor.

Haklı olabilirsin dostum ben hiç PvP'ye çıkmadığım için bu skilleri oyuncuya karşı deneyemedim. Bu skiller oyuncuya karşı çalışıyor bile olsa ya skill açıklaması yanlış ya da moblara karşı çalışmıyor.
 

Witch_King

Üye
Katılım
17 Nis 2022
Mesajlar
335
Puanları
63
Bazı skillerde '' moblarda çalışmaz'' ibaresi var. Ama bazılarında yok anladığım kadarıyla. Veya skill bozuk. Belki olması lazım ama olmuyor. Mesela magenin yakından vuran skillde ''quickly'' ibaresi var ama o da çalışmıyor. Diğer skillerle aynı saniyede animasyon gerçekleşiyor. Defalarca yazdım gene yazıyorum Magenin ve oyundaki magic ile alakalı her şeyin komple bir revizeye ihtiyacı var.
 

Alkoer

Üye
Katılım
17 Nis 2022
Mesajlar
1,364
Puanları
113
Mobun magic defansının kaç olduğunu bilmiyoruz böyle bir sıkıntıda var. Golem sınıfları genelde fiziksel defans olarak kuvvetli olur. Magic resisti 20 ise senin bunu %50 db ile 10 a düşürmen pek fark yaratmayabilir :D
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt