Ben de yeni fark ettim bu durumu.Bir accounta çektiğimiz market eşyalarının banka üzerinden aktarılması gerektiğini düşünüyorum.İtem'in üzerinde aktarılamaz diye bi ibarede yok.Umarım bi düzenleme gelir.Magical lootera 800 rise cash verip alıyoruz ama yan charımıza geçiremiyoruz... Artık bu düzeltilsin o kadar rise cash verip yan chara bile geçirememek büyük bir eksiklik bence...
Bu bir eksikliktir. Oyunu bu şekilde oynama, yada alma, gibi tabirleri kullanmakta ki amacınız oyunu desteklemediği gibi oyunu da ileri seviyeye taşımıyor. Artık şu oyunu savunduğunu sanma düşüncesini bırakın. Eleştiri yapıcı ise oyunu ileri taşır. Siz de kendinizi keşke oyun gibi geliştirmeye çalışsanız.ürün bu şekilde satılmakta, yapıcak birşey yok, dezavantajını kabul etmiyorsan almama hakkın var.
Bu bir eksikliktir. Oyunu bu şekilde oynama, yada alma, gibi tabirleri kullanmakta ki amacınız oyunu desteklemediği gibi oyunu da ileri seviyeye taşımıyor. Artık şu oyunu savunduğunu sanma düşüncesini bırakın. Eleştiri yapıcı ise oyunu ileri taşır. Siz de kendinizi keşke oyun gibi geliştirmeye çalışsanız.
Alan elbet böyle olduğu halde alıyor. Ben de öyle olduğunu bilerek aldım. Biz burada bunun geliştirilmesi gerektiğini söylüyoruz. Bu senin yaptığın yorum oyunu daha ileri taşımaz. Belirtmek istediğim şey bu ürün böyle diye onun geliştirilmesi gerektiğini göz ardı etmemiz saçmadır. O zaman oyunu olduğu gibi kabul edelim. Bu düşünce yapısı saçma.neyini savunuyorum, ürün en başından beri böyleydi diyorum ilk çıktığı gün discorddan yan karakterlere aktarılamayacağını yazmışlardı, alan buna göre alır, işine gelmeyen almaz diyorum, savunmak mı bu ?
Alan elbet böyle olduğu halde alıyor. Ben de öyle olduğunu bilerek aldım. Biz burada bunun geliştirilmesi gerektiğini söylüyoruz. Bu senin yaptığın yorum oyunu daha ileri taşımaz. Belirtmek istediğim şey bu ürün böyle diye onun geliştirilmesi gerektiğini göz ardı etmemiz saçmadır. O zaman oyunu olduğu gibi kabul edelim. Bu düşünce yapısı saçma.
Yan charlar ile girilen zındanlar bütün charların hakkını dolduruyorken, Marketten paranla aldığın ürün yan charla kullanılmıyor bunu düşüp markete bu şekilde koyan arkadaş bir daha düşünseydi iyidi.
"Oto atak düşünülmüyor." kaç kez duydunuz?hocam bu zımbırtı ilk geldiğinde bunu 50 kişi söyledi, her seferinde cevap olarak ürün bu şekilde değişiklik düşünülmüyor yazıldı
he bi elli kere daha yazılınca ikna olurlar diyorsanız bende yazayım
Pet, binek ve peri yan karakterlere geçirilebilir, yan karakterlerde kullanılabilir olmalı.Magical lootera 800 rise cash verip alıyoruz ama yan charımıza geçiremiyoruz... Artık bu düzeltilsin o kadar rise cash verip yan chara bile geçirememek büyük bir eksiklik bence...
"Oto atak düşünülmüyor." kaç kez duydunuz?
Yakın zamanda güncellenecek yama ile birlikte ne geliyor?
Peri, pet ve bineklerin yan karakterde kullanılması gerektiği ile ilgili uzun süredir açılmış konular/konum mevcut.
Halen de bu talebi dile getiriyorum.
Bir kişi bu konu hakkında yakınıyor ise, değişiklik talep ediyor ise, o konuya gidip de "başından beri böyleydi, işine gelmiyorsa alma" tarzında yorum yaparak katkıda bulunmuş olmuyorsunuz.
Hayır, sizin bu negatif fikirlerinize de kimsenin ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum.
Bu sebeple, yorum yapmış olmak için yorum yapmamanızı tavsiye ederim.
Pet, binek ve peri yan karakterlere geçirilebilir, yan karakterlerde kullanılabilir olmalı.
Bu konuyu %100 destekliyorum. Her karakter için bu ürünlerin alınması gerçekten oyuncuyu maddi külfete sokan bir durum. Zaten alınan bir ürünü her karakter için tekrar tekrar almak mantıksız. Kimse tek bir karakter oynamak zorunda değil, keyif aldığı karakterleri deneye deneye, öğrene öğrene, oyunda vakit geçirebilir.
Temennimiz o yönde. Bu tip bir gelişmenin tüm oyunculara faydası olacağını düşünmekteyim.inş dediğiniz olur
Her karakter için marketten bunların alınması oyuncuyu ciddi anlamda külfete sokar haklısın ama oyun sahibinide mutlu eder"Oto atak düşünülmüyor." kaç kez duydunuz?
Yakın zamanda güncellenecek yama ile birlikte ne geliyor?
Peri, pet ve bineklerin yan karakterde kullanılması gerektiği ile ilgili uzun süredir açılmış konular/konum mevcut.
Halen de bu talebi dile getiriyorum.
Bir kişi bu konu hakkında yakınıyor ise, değişiklik talep ediyor ise, o konuya gidip de "başından beri böyleydi, işine gelmiyorsa alma" tarzında yorum yaparak katkıda bulunmuş olmuyorsunuz.
Hayır, sizin bu negatif fikirlerinize de kimsenin ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum.
Bu sebeple, yorum yapmış olmak için yorum yapmamanızı tavsiye ederim.
Pet, binek ve peri yan karakterlere geçirilebilir, yan karakterlerde kullanılabilir olmalı.
Bu konuyu %100 destekliyorum. Her karakter için bu ürünlerin alınması gerçekten oyuncuyu maddi külfete sokan bir durum. Zaten alınan bir ürünü her karakter için tekrar tekrar almak mantıksız. Kimse tek bir karakter oynamak zorunda değil, keyif aldığı karakterleri deneye deneye, öğrene öğrene, oyunda vakit geçirebilir.
Bu mantalitede olduktan sonra, premium üyelik alan kullanıcılar bir hesapta bulunan her karakteri için ayrı ayrı premium üyelik alsalar daha doğru olacaktır. Çünkü oyun sahibini mutlu eder?Her karakter için marketten bunların alınması oyuncuyu ciddi anlamda külfete sokar haklısın ama oyun sahibinide mutlu ederzaten bu itemlerin yan karakterlere aktarılmama sebebide kanımca tekrar tekrar satın alsınlar mantığı yoksa kimseye bir zararı yok =)