Magical Looter Kutu Toplamama Hatası

Digna Nyx

Üye
Merhaba,
Magical looter için iki adet kutu toplamama ile ilgili sorunum mevcut. Bana özel ya da genel olabilir bilmiyorum.

1-)Grup zindan içerisinde bulunan bossların kutularını toplamıyor, solo zindandaki bossun kutusunu topluyor.
2-)Kendi levelinizden düşük seviyede bir yaratık kestiğinizde, içerisinde coin yoksa, kutuyu verimli şekilde toplamıyor. Örneğin kutunun içerisinde pot var ve başka bir şey yok, toplamıyor.
Shurikan var toplamıyor. Epic int scroll var toplamıyor. Bazen de heavy plate olunca topluyor. Yani burada bir netlik söz konusu değil. Her kutuya acaba toplamadığı bir şey var mı diye bakacaksam bir anlamı yok bu magical looter olayının ve mağduriyet yaratıyor.
Toplama mesafesi yanlış okumadıysam 20m, yani bir priestin kestiğinde toplamayacağı kutu olmaması gerekir diye düşünüyorum, yanılıyorsam lütfen düzeltin.

RickSancheZz

Üye
bende dün aldım test ettim, kutuları çok güzel topluyor, (mageyim) alanla 15 li mob aynı anda düştüğünde 15 inin kutusuda aynı anda geliyor, pet gibi yavaş değil.

Grup dungeonda boslardan kutuyu bendede toplamadı, muhtemelen boss kutuları kişiye özel olduğundan yazılımsal bir farkı vardır, o farklılığı looter'a eklemeyi unutmuş olabilirler .

Digna Nyx

Üye
bende dün aldım test ettim, kutuları çok güzel topluyor, (mageyim) alanla 15 li mob aynı anda düştüğünde 15 inin kutusuda aynı anda geliyor, pet gibi yavaş değil.

Grup dungeonda boslardan kutuyu bendede toplamadı, muhtemelen boss kutuları kişiye özel olduğundan yazılımsal bir farkı vardır, o farklılığı looter'a eklemeyi unutmuş olabilirler .
Grup dungeon konusunda size katılıyorum. Eklemek unutulmuş olabilir, eklenebilir bu sebeple konu açtım.
Fakat diğer konuda stabil değil, malesef kendimden düşük levelli bir mob kestiğimde kutuyu toplayıp toplamadığını kontrol etmek zorunda kalıyorum şuan aktif olarak.
Coin yoksa kutuda, verimli toplamıyor.

RickSancheZz

Üye
Grup dungeon konusunda size katılıyorum. Eklemek unutulmuş olabilir, eklenebilir bu sebeple konu açtım.
Fakat diğer konuda stabil değil, malesef kendimden düşük levelli bir mob kestiğimde kutuyu toplayıp toplamadığını kontrol etmek zorunda kalıyorum şuan aktif olarak.
Coin yoksa kutuda, verimli toplamıyor.

Düşük lvl mob ile denemediğimden yorum yapamıcam :)

mudors

Üye
2 kişi kasarken kutuları rahat topluyor, 3. kişi partiye girdiğinde mana potları falan bile toplamıyor, solo dungeonda kullandım ben solo dungeonda bir problem çıkartmadı grup dungeonı başka karakterle yapıyorum.

Digna Nyx

Üye
2 kişi kasarken kutuları rahat topluyor, 3. kişi partiye girdiğinde mana potları falan bile toplamıyor, solo dungeonda kullandım ben solo dungeonda bir problem çıkartmadı grup dungeonı başka karakterle yapıyorum.
İşte ben de stabilite sorunları olduğunu belirtiyorum, belki bir düzeltme/iyileştirme yapılır diye.
Yoksa yan karakterde bile kullanılamayan ve sorunları olan bir eşyaya 800 rc vermek, mağduriyet yaratmaktan başka bir şey değil.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt