Öneri Mail Adres değişikliği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ordukaya35

Üye
Merhabalar iyi günler diliyorum , Karakterimi bağladığım mail adresim hotmail tarafından engellenmiş ve en son dün giriş yapabildim. Mail adresimi girdiğimde bu ada sahip bir microsoft hesabı yoktur diyor.
Bu durumdan dolayı riseonlineworld sitesinden giriş yapamıyorum çünkü kod istiyor. Microsoft mail attığımda silinen mailler asla geri dönüş sağlayamazsınız diyorlar. Yardımcı olursanız sevinirim

SandraB

Üye
Merhabalar iyi günler diliyorum , Karakterimi bağladığım mail adresim hotmail tarafından engellenmiş ve en son dün giriş yapabildim. Mail adresimi girdiğimde bu ada sahip bir microsoft hesabı yoktur diyor.
Bu durumdan dolayı riseonlineworld sitesinden giriş yapamıyorum çünkü kod istiyor. Microsoft mail attığımda silinen mailler asla geri dönüş sağlayamazsınız diyorlar. Yardımcı olursanız sevinirim
Tamam silinme nedenini sordun mu? Keyfi silinme diye birşey yok benim 15 senelik hotmailim duruyor.

ordukaya35

Üye
Tamam silinme nedenini sordun mu? Keyfi silinme diye birşey yok benim 15 senelik hotmailim duruyor.
Tabiki Microsoft bölümüne yazdım Moderatör den mesaj geldi , bu maili oyun için açmıştım ve mailin sonunda numara olduğundan bir kaç kez o maili tutturularak giriş yapmayı denemişler, Adana istanbul İzmir yerlerine kadar söylediler . Hatalı şifre den dolayı mail de herhangi bir kurtarmaya bağlı olarak iki adımlı doğrulama olmadığından kurtaramıyoruz dediler .

SandraB

Üye
Tabiki Microsoft bölümüne yazdım Moderatör den mesaj geldi , bu maili oyun için açmıştım ve mailin sonunda numara olduğundan bir kaç kez o maili tutturularak giriş yapmayı denemişler, Adana istanbul İzmir yerlerine kadar söylediler . Hatalı şifre den dolayı mail de herhangi bir kurtarmaya bağlı olarak iki adımlı doğrulama olmadığından kurtaramıyoruz dediler .
yani sonuc senin hatana cıkıyor yapacak birşey yok.
Kurtarma maili atasaydın keşke.
Bu konuda destek vereceklerini sanmam belki ilerde herkese açık sekilde yaparlar ama cok zor.
Seninde yaşadıgın gibi hesabın mailiini bilenler degistirip hesaba erisim saglarlar.

ordukaya35

Üye
yani sonuc senin hatana cıkıyor yapacak birşey yok.
Kurtarma maili atasaydın keşke.
Bu konuda destek vereceklerini sanmam belki ilerde herkese açık sekilde yaparlar ama cok zor.
Seninde yaşadıgın gibi hesabın mailiini bilenler degistirip hesaba erisim saglarlar.
Aynen öyle ve sonuç olarak emek var üzülmemek elde değil

murolity

Üye
Orta Çağ zihniyeti tamamen MAİL değişmemesi. Millet çatır çatır gb satıyor onu engellemiyorsun ki engellemek çok basit. GB satan sitelere oyun haklarımı ihlal ediyorsun ve izinsiz oyunum ile ilgili paylaşımlar yapıyorsun telif hakkını söyleyip siteden olduğu gibi kaldırtabilirsin. Tabi bunu yapmak istemedikleri için göstermelik olarak nail değişmiyor

wultrox

Üye
Mail adresi değişmemesi tamamen saçmalık.
Gb satışı serbest, item satışı serbest, ......makro adlı koxp programına ban yok.
Ama E-maiş değişsin dedik mi AUVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV

ordukaya35

Üye
Mail adresi değişmemesi tamamen saçmalık.
Gb satışı serbest, item satışı serbest, ......makro adlı koxp programına ban yok.
Ama E-maiş değişsin dedik mi AUVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV
Çok doğru şuan mağdur durumdayım sonuç olarak bizde bu karaktere mağazadan birşeyler aldık saatlerce kasmak için emek harcadık başkalarının gb satış item satış makro veya karakter satış yapılan binlerce site var ve kendi karakterimin mail adresi microsoft gibi birfirmaya bağlıyoruz siliyor. Karakterimize giriş yaparken kod istiyor alamıyoruz böyle bir durum yakışmıyor . Bu durum çözülmeli

BaranRM_

Üye
yasakelma-dizi.gif

BEARFACT

Yönetici
Game Master
E-Mail değişikliği bu aşamada düşünülmüyor. İlerleyen güncellemelerde bu durum değişirse güncelleme notlarında bu durum paylaşılacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt