İstek Mail Değiştirme veya Job Change Hk.

khajm1

Üye
öncelikle merhaba herkese, yönetimden arkadaşlar neden inatla bu tür isteklere karşı net bir şekilde red cevabı veriyor anlamak güç insanları oyuna bağlamak gibi bir düşünceniz varsa bu şekilde oyuncu kaybediyorsunuz sadece. ben kendim dahil bir çok arkadaşın oyuna başladığı kişilerle şu an hala birlikte oynadığını düşünmüyorum mmorpg oyun ve 2. ay dolmak üzere bırakanlar oldu, başka clana geçenler oldu vs. oyun başında yapılan planlar ile şu an ki planlar bir değil bir çoğumuz için. mage clanla başlayanlar için şu an tek başına mage ne yapabilir oyunda bilmiyorum. veya mele ile başlayıp daha sonrasında mage clan ile oynayanlar ne yapabilir. int priest clanı dağılınca başka bir clana tekrar kendini ne kadar rahat adapte edebilir. mail değişme hesap satışının önüne geçmek için alınmış bir karar bunu hepimiz net olarak biliyoruz eyvallah ama job change olmaması mantığı nedir? ben sıfırdan karakter kasmaya çalışıyorum mesela mageye bir sürü sc vs cektim meleye de cekip kasıyorum ama zulümden ve para kaybından başka bir şey değil. 65 charımla 2 hafta farm zindan döndüm 5k mavi pot zararı ve vakit kaybı dışında bir şey olmadı. zindan sistemi tamamen kumar neye ne attığı belli değil slotlar ayarsız ben bugün 5 saat dönüyorum drop yok diğer gün başkası gidiyor 5 saatte 5 item alıyor. dv de pk atmak aşırı keyifsiz optimizasyon sıkıntısına lag da eklenince işkenceden başka bir şey değil. benim oyunda yapabileceğim bir şey yok şu an zindanmış falanmış filanmış bomboş işler. 2 haftadır tamamen boşa vakit geçiriyorum ve artık baydı oyuna girmeme kararı aldım. bu mail değiştirmeme fikrini nerden kimden aldınız bilmiyorum diğer mmorpgler böyle mi değil mi bir fikrim yok ama 2022 yılında insanları bu denli kısıtlamanız hiç doğru değil hadi ona da eyvallah diyelim denmez ama diyelim en azından job change acilinden şart mesela job change getir basan adam 3 ay bir daha basamasın veya 6 ay ayarını yap. yani bunları düşünüp uygulamanız gerekir ki bir sürüde konu açılıyor bunlarla ilgili. oyunun gidişatı hiç iyi değil tanıdığım çoğu kişi soğumuş durumda ya isteksiz oynuyor ya da bıraktı itemleri satıp tlye çevirdi. yani satmak isteyen gene sattı. bırakmayan isteyen gene bıraktı. sizin niyetiniz oyuncu kaybetmekse şu an izlediğiniz politika çok doğru, doğru yolda ilerliyorsunuz. ha yok biz yapıcı bir tavırla geldik sizlere vad ettiklerimizi yapacağız eyvallah. pus ucuz p2w olmıcak dediniz almanyadan yurt dışında euro ile gb çekenler +8 itemlerle fink atıyor çünkü çerez parası. bunlar da başka mevzular. bunlara ayrı parantez açmak gerekir o yüzden asıl konudan sapmaması için girmiyorum. biz oyunu yaptık para akışı iyi diyip kenara çekilirseniz oyuncular kenara çekildiğinde tek başınıza oyun oynarsınız. saygılar.

Harley

Üye
Kolay kasılan karakter yani mage job değişikliği 65 warior geçmesi iyi bir şey değil oyuna neyle başladıysan onla devam etceksin beğenmiyorsan satarsın yeni karakter alırsın yada Sıfırdan açarsın job değişikliği kesinlikle olmamalı 65 lw wariora kasmak zor ama diğerleri kolay

khajm1

Üye
Kolay kasılan karakter yani mage job değişikliği 65 warior geçmesi iyi bir şey değil oyuna neyle başladıysan onla devam etceksin beğenmiyorsan satarsın yeni karakter alırsın yada Sıfırdan açarsın job değişikliği kesinlikle olmamalı 65 lw wariora kasmak zor ama diğerleri kolay
sana bu konuda kesinlikle katılıyorum buna bir şey demiyorum. ama bunun bir çözümünü bulsunlar veya ayarını yapsınlar oyun içi karakter satışı yapsınlar mage isteyen mage satsın wari isteyen wari. ring sistemi gibi. ona göre fiyat çıkar pazarı döner. alan alır satan satar. çözüm bulmak isteseler bulurlar ama hiç oralı olmuyorlar inatla.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt