İstek Mail değiştirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LunasCar

Üye
Selamlar,
Değerli oyun yetkilileri öncelikle kolay gelsin.

Oyun çok güzel şekilde ilerliyor umarım üzerine sürekli olumlu gelişmeler ekleyip devam edecek.

Çeşitli güvenlik önlemleri için mail değiştirmek istiyorum. Benim gibi bir çok oyuncu çeşitli sebeplerden dolayı mail değiştirmek istiyor. Mail değiştirmeyi aktif ederseniz sevinirim. Oyun yönetimi açısından bu sorun teşkil ediyorsa, mail değiştirme sınırı eklenebilir örneğin toplam mail değiştirme sınırı 3 yada 5 gibi yada 30 günde zamanlı mail değiştirme gibi. Bu özelliğin gelmesi mantıklı olacaktır.

Bu konuda gerekli aksiyonu iletirseniz seviniriz.
İyi çalışmalar

LunasCar

Üye
Merhaba,

Güvenlik sebebiyle mail değiştirilmemektedir.
Peki tehlike altında olan mailler, virüs girmiş bilgisayarların güvenliği nasıl sağlanacak ?
Mail değişmemesi, sadece karakter devrine engel olur güvenliğe engel olmaz. Oyunu para için karakter kasıp satan kullanıcılar zaten boş mail ile yapıyorlar

KAYBERENN

Üye
20 yıldır aynı maili kullanıyorum şahsen hesap almayı satmayı kolaylaştırmaktan başka mantıklı bir neden göremiyorum bu isteğin ardında
geçenlerde emülatör kurdum ve maillim hacklendi bu konuda yardım istedim destek olmadılar neyse ki kendi uğraşlarım sonucu bi şekilde mailimi kurtardım yani bu durum sadece senin düşündüğün açılardan gerekli olmuyor mail değiştirme hakkımızın olması lazım gerekiyorsa 6 ayda 1 kere olsun ama olsun güvenlik sebebine de katılmıyorum aldığımız son cash ödemesi kartı ve ya kodu sorulabilir değiştirme talebinde yani önü geçilmeyecek durum değil ben kendi mailimi geri almasaydım bunca emeğim çöp olacaktı belki de ? dar açıdan bakılacak bir konu değil

LunasCar

Üye
Güvenlik sebebi ile mail değişmeyecekse neden tüm sosyal medya , blog ,platform yada bankacılık uygulamalarında değişim sağlanıyor ?

Mail hack olayı olup mail değişmeden karakterin başına geleceklerden emeklerin çöp olması hoş birşey olmaz.
Eger ruh bağı olayına karşılık karakter takas yapılmasın diye düşünülmüş oldu ise zaten çoğu oyuncunun üzerinde bağlı eşya yok o niyetle oynayanlar boş mail ile oynayacaktır.

Atom0619

Üye
Mail değiştirme hakkının bence de olmasi gerekiyor hangi oyun da böyle birşey yok ? Çok saçma değil mi ya mail benim hesap benim istediğim gibi değiştirmeliyim ?

husko241

Üye
Bence de mail degistirme olmali ancak 3 ayda 1 6 ayda bir vs olmali her dk degismemeli.

Zafer1991

Üye
Mail degistirme bencede gelmeli yilda 1 kere veya 2 kere olabilir. Sonucta butun mmorpg oyunlarda hatta hepsinde mail degistirme vardir. Oyun kendi acisinda dusunmus fakat oyuncu acisindan son derece mantiksiz cunku mail hacklemeleri,virüs,birden fazla oyunu ayni maile kaydeden oyuncular vardir illaki bu onlar acisindan hem maddi zarar hemde guvenlik sorunu yaratir. Oyununda ayrica kisilerin ozel mail adreslerine bile karismasi otokratik bir politikadir. Banka gibi kurumlar bile mail degistiri,sifrenizi 3 ayda 1 guncelleyin der burda ne guvenliginden bahsediyor modlar anlamakta zorlandim cogu kisi gibi......
NOT: SINIR OLMALI DEVAMLI DEGISTIRILMEMELI 3-6-9-12 AY ARAYLA OLABILIR.

Zafer1991

Üye
Merhaba,

Güvenlik sebebiyle mail değiştirilmemektedir.
En azindan yil icerinde 1 veya 2 kez degistirilmesi gerekli eger car satisi icin guvenlik diyorsaniz carlari mail ile satcak olan yine satar burdaki degisim carlarin satisi icin degil userlerin guvenligi icindir...Bilindigi uzere hotmail olarak mail ile cari acmak guvenligi tartisilir gmaile aktarmak isteyen acisindan user icin daha emniyetli olur keske bu konular userlere daha once anlatilsaydi....

khajm1

Üye
mail değiştirme mantıklı mı değil mi iş ticaret boyutunda mı inanın bilmiyorum ama mail değiştirme olmadığı söylenseydi hepimiz ona göre hesap açardık ben şahsen böyle bir bilgi olmadığı için aktif olmayan bir maile açmıştım hesabı şimdi aktif kullandığım iki doğrulamalı mailime geçirmek istediğimde geçiremiyorum. en azından 1 defaya mahsus bile olsa mail değiştirme gelmeli mesela mail değiştirmek 24 saatliğine 1 defalık aktif olmalı ve sonra kapanmalı. bence yapılabilir. çünkü mail değiştirilmeyeceğine dair bir bilgimiz olmadan açtık bu mailleri bir çoğumuz.

LunasCar

Üye
mail değiştirme mantıklı mı değil mi iş ticaret boyutunda mı inanın bilmiyorum ama mail değiştirme olmadığı söylenseydi hepimiz ona göre hesap açardık ben şahsen böyle bir bilgi olmadığı için aktif olmayan bir maile açmıştım hesabı şimdi aktif kullandığım iki doğrulamalı mailime geçirmek istediğimde geçiremiyorum. en azından 1 defaya mahsus bile olsa mail değiştirme gelmeli mesela mail değiştirmek 24 saatliğine 1 defalık aktif olmalı ve sonra kapanmalı. bence yapılabilir. çünkü mail değiştirilmeyeceğine dair bir bilgimiz olmadan açtık bu mailleri bir çoğumuz.
Mail değiştirmenin aktif olup timeout koymalarını bekliyoruz

Zafer1991

Üye
Mail değiştirme gelsede charları satsak xD
Bunca kisi magduriyetini belirtmelerine, ve car satisinin amac degil guvenlik oldugunu paylasmalarina ragmen hatta mail degisiminin yilda 1 kez denmesine karsin hala car satisi demen aklima su soz geldi (bizi bilen bilir bilmeyen kendi gibi bilir) su kadar kisi magduriyetini gerceklerle mantikla kanitlamis bound sistemi bile 1 yilla entegreliyken hala car satisi demen ne kadar akillica surekli denseydi sana hak verirdim. Okudugumuzu anlayalim kisminda sinif tekrarimi yasadin anlamamisin yinede:)

Jacques

Üye
Bunca kisi magduriyetini belirtmelerine, ve car satisinin amac degil guvenlik oldugunu paylasmalarina ragmen hatta mail degisiminin yilda 1 kez denmesine karsin hala car satisi demen aklima su soz geldi (bizi bilen bilir bilmeyen kendi gibi bilir) su kadar kisi magduriyetini gerceklerle mantikla kanitlamis bound sistemi bile 1 yilla entegreliyken hala car satisi demen ne kadar akillica surekli denseydi sana hak verirdim. Okudugumuzu anlayalim kisminda sinif tekrarimi yasadin anlamamisin yinede:)
Çok güzel laf sokuyon nerde öğrendin yauv baya üst düzey he perişan olduk. Mail değiştirme gelse 1 dk durmam charımı satarım buda benim fikrim.

Zafer1991

Üye
Çok güzel laf sokuyon nerde öğrendin yauv baya üst düzey he perişan olduk. Mail değiştirme gelse 1 dk durmam charımı satarım buda benim fikrim.
Sen bilirsin kimse kimseyi zorla tutmuyor kendinde dedigin gibi sana hak veriyorum. Carimi satarim demenden magdur olmadigin anlasiliyor.Boyle kafa yasamak bende isterdim biz satmak istemiyoruz iste fark burda guvenli hesaba aktarmak istiyoruz bak sen satabiliyormussun bosuna demedik yukarda:)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt