İstek Mail değiştirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Mail değiştirme sorunu hala devam ediyor

Merhaba
Bu konu hakkında 2. mesajda gerekli cevabı moderatör arkadaşımız cevap vermişti.

E posta adresi değişimi gelmeyecek bunu bilmenizi isterim. Konu tekrar up olursa sebepsiz yere kitlenecektir.

İyi oyunlar.

LunasCar

Üye
Merhaba
Bu konu hakkında 2. mesajda gerekli cevabı moderatör arkadaşımız cevap vermişti.

E posta adresi değişimi gelmeyecek bunu bilmenizi isterim. Konu tekrar up olursa sebepsiz yere kitlenecektir.

İyi oyunlar.
Bu bir istek konusu neye göre kilitlenecek ?
Moderatörlerin değil yönetimin ilgisini çekmek için açıldı. İstek konusu serbest olduğu aşikar.

Atom0619

Üye
Mesela birisi kız arkadaşının mail adresiyle almış oyuna üyelik ama ayrılmışlar degistiremiyor da ne yapacak bu vatandaş ? Mail değiştirme olmalı hangi yılda yaşıyoruz hangi oyunda böyle birşey yok da siz böyle birşeyi kapatıyorsunuz.

LunasCar

Üye
Mesela birisi kız arkadaşının mail adresiyle almış oyuna üyelik ama ayrılmışlar degistiremiyor da ne yapacak bu vatandaş ? Mail değiştirme olmalı hangi yılda yaşıyoruz hangi oyunda böyle birşey yok da siz böyle birşeyi kapatıyorsunuz.
Yukarıda moderatör "e-posta adresi değişmeyecek" diye açıklama yapmış. Yönetimin böyle bir açıklaması olmadı neye göre yazdı o yazıyı bilmiyorum. Alınan bir karar olsaydı moderatör değil yönetim açıklama yapardı. Oyuncunun bilmeyip moderatörlerin ilerleyen süreçte planlamalarını bileceğini düşünmüyorum.

ulutanhuu

Üye
Selamlar,
Değerli oyun yetkilileri öncelikle kolay gelsin.

Oyun çok güzel şekilde ilerliyor umarım üzerine sürekli olumlu gelişmeler ekleyip devam edecek.

Çeşitli güvenlik önlemleri için mail değiştirmek istiyorum. Benim gibi bir çok oyuncu çeşitli sebeplerden dolayı mail değiştirmek istiyor. Mail değiştirmeyi aktif ederseniz sevinirim. Oyun yönetimi açısından bu sorun teşkil ediyorsa, mail değiştirme sınırı eklenebilir örneğin toplam mail değiştirme sınırı 3 yada 5 gibi yada 30 günde zamanlı mail değiştirme gibi. Bu özelliğin gelmesi mantıklı olacaktır.

Bu konuda gerekli aksiyonu iletirseniz seviniriz.
İyi çalışmalar
Bu paragrafta herhangi bir soru cümlesi görebiliyor musunuz sayın moderatör? Arkadaş ve diğer cevaplayan arkadaşlar size bir soru sormuyorlar zaten, size bir isteklerini iletiyorlar ve sizin verdiğiniz bu cevap "istekleriniz bizim umurumuzda değil önünüze konulanı yiyeceksiniz" demek gibi bir şey ki doğruluğunu tartışmayı geçtim üslubu bile yanlış.
Merhaba

İyi oyunlar.

Luj

Üye
yok virüs girmiş de kız arkadaşının mailiymiş de :D 1 ayda mı aklınız başınıza geldi

ulutanhuu

Üye
yok virüs girmiş de kız arkadaşının mailiymiş de :D 1 ayda mı aklınız başınıza geldi
Oyuna kaydolurken bilgiyi veren bir cümle var mı? Arkadaş konuyu açmasa belki ben 2 yıl sonra öğrenecektim ki hala oyunu oynayan ve forumla işi olmayan insanların içinde bu mail olayını bilmeyen koca bir yığın vardır.

LunasCar

Üye
Oyuna kaydolurken bilgiyi veren bir cümle var mı? Arkadaş konuyu açmasa belki ben 2 yıl sonra öğrenecektim ki hala oyunu oynayan ve forumla işi olmayan insanların içinde bu mail olayını bilmeyen koca bir yığın vardır.
Kayıt olurken böyle bir bilgi yok yakın zamanda yönetimin gerekli düzenlemeyi getireceğini düşünüyorum.

DragneL

Üye
Mail adreslerinizi güvene alın doğrulama yapın telefonunuz üzerin den hiç bir şey olmaz ben onay vermeden kimse de mail adresime giremiyor. mail değiştirme kesinlikle gelmemeli hesabınıza da otp kurun mail çalınsa da bir şey olmaz

LunasCar

Üye
Mail adreslerinizi güvene alın doğrulama yapın telefonunuz üzerin den hiç bir şey olmaz ben onay vermeden kimse de mail adresime giremiyor. mail değiştirme kesinlikle gelmemeli hesabınıza da otp kurun mail çalınsa da bir şey olmaz
Mail adresimi değiştirmek istiyorum tavsiye istemiyorum konu genel tartışma değil istek konusu. Troll olduğun yada çoklu üyelik olduğun bariz belli.
Karakter kasıp satan adamlar 0 mail açıyor kasıp satıyor. Bu hiç bir şekilde engellenemez.

DragneL

Üye
Mail adresimi değiştirmek istiyorum tavsiye istemiyorum konu genel tartışma değil istek konusu. Troll olduğun yada çoklu üyelik olduğun bariz belli.
Karakter kasıp satan adamlar 0 mail açıyor kasıp satıyor. Bu hiç bir şekilde engellenemez.
iyi o zaman moderatör söylediğini bir de ben yazayım sana anlamış olursun. Böyle bir şey gelirse oyun içerisin de karakter satışları gelir bu da oyunun düzenini bozar başka ağlama duvarın da ağlaya bilirsin.

Merhaba

İyi oyunlar.

ulutanhuu

Üye
iyi o zaman moderatör söylediğini bir de ben yazayım sana anlamış olursun. Böyle bir şey gelirse oyun içerisin de karakter satışları gelir bu da oyunun düzenini bozar başka ağlama duvarın da ağlaya bilirsin.

Merhaba

İyi oyunlar.
Anlayana sivrisinek saz diye boşa dememişler ben şu an satmak istesem çarımın olduğu hesabı neyle ilişkili ise ilişkilerini kesip başka maile aktarır yine satarım woooow gerçekten elim ayağım bağlandı Yarrabbim şimdi nasıl satacam kapatmışlar mail değişimini çakallık yapamam artık hüüüüvv

ulutanhuu

Üye
Anlamadığın kısım nedir nerede zorlanıyorsun onu merak ediyorum. Varsayalım bu oyuna kaydolurken kullandığım maili; banka hesabımı açarken, sosyal medya hesaplarımı açarken falan da kullandım ve diyelim ki bir süre sonra da hesabı satmaya karar verdim bu yüzden maili temizlemek istiyorum; bu oyun dışında nereye kaydolurken kullandıysam hepsi zaten mail değiştirmeye izin veriyor yeni bir mail açıp banka hesabımı, sosyal medya hesaplarımı o yeni maile zaten aktarabiliyorum geriye bir tek oyun kalıyor ondan sonra istediğim gibi ana mail adresimi zaten satarım. Bak anlayabilesin boş muhalefet yapmayasın diye adım adım anlattım. Bu sistem şimdi bana ket mi vurdu hesap satmama engel mi oldu? İsteyen her türlü yine satacak ki yukarıda birçok kez yazıldığı üzere zaten satma niyeti ile giren adamlar 0 maillerle giriyor ona da engel değil bu mail yasağı. Ezcümle boş yapıyorsun yapma

DragneL

Üye
Anlamadığın kısım nedir nerede zorlanıyorsun onu merak ediyorum. Varsayalım bu oyuna kaydolurken kullandığım maili; banka hesabımı açarken, sosyal medya hesaplarımı açarken falan da kullandım ve diyelim ki bir süre sonra da hesabı satmaya karar verdim bu yüzden maili temizlemek istiyorum; bu oyun dışında nereye kaydolurken kullandıysam hepsi zaten mail değiştirmeye izin veriyor yeni bir mail açıp banka hesabımı, sosyal medya hesaplarımı o yeni maile zaten aktarabiliyorum geriye bir tek oyun kalıyor ondan sonra istediğim gibi ana mail adresimi zaten satarım. Bak anlayabilesin boş muhalefet yapmayasın diye adım adım anlattım. Bu sistem şimdi bana ket mi vurdu hesap satmama engel mi oldu? İsteyen her türlü yine satacak ki yukarıda birçok kez yazıldığı üzere zaten satma niyeti ile giren adamlar 0 maillerle giriyor ona da engel değil bu mail yasağı. Ezcümle boş yapıyorsun yapma
O zaman ne zırlıyorsun forumlar da git bütün bağlantılarını kopar işini yap mail değişmesine karşıyız biz gelmesini de istemiyoruz o sivrisinek kadar bey.. kullansaydın sıfır mail açardın

ulutanhuu

Üye
O zaman ne zırlıyorsun forumlar da git bütün bağlantılarını kopar işini yap mail değişmesine karşıyız biz gelmesini de istemiyoruz o sivrisinek kadar bey.. kullansaydın sıfır mail açardın
neden karşısın anlatsana bi' neymiş sebebin merak ettim.

ulutanhuu

Üye
Muhtemelen kendi maili boş mailde kendisi dışı herkesi TL ci sanıyor :)
Bir de "karşıyız biz" diyor o "biz" kimler ise artık. Muhakkak 0 mail üzerine hesap açmış ki kendisinden başka kimse satamasın kendi satabilsin istiyor. Eğer amacı hesap satmak olmasa bu kadar yorum yapmaz senin yazdığını en başta anlardı.

Kucukal

Üye
Bence de değiştirilmeli güvenlik açısından kendi emaillerimizi kaydetmek istiyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt