İstek Mail değiştirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kucukal

Üye
Merhaba
Bu konu hakkında 2. mesajda gerekli cevabı moderatör arkadaşımız cevap vermişti.

E posta adresi değişimi gelmeyecek bunu bilmenizi isterim. Konu tekrar up olursa sebepsiz yere kitlenecektir.

İyi oyunlar.
Burası forum istek konusu birşeyler isteniyor yönetimden konuyu kapatmak nedir tehtit eder gibi
Oyun yönetimi bu konu hakkında açıklama yapmadı siz neden karar veriyorsunuz ???

Bagshoot

Üye
Merhaba
Bu konu hakkında 2. mesajda gerekli cevabı moderatör arkadaşımız cevap vermişti.

E posta adresi değişimi gelmeyecek bunu bilmenizi isterim. Konu tekrar up olursa sebepsiz yere kitlenecektir.

İyi oyunlar.
Merhaba değerli haşmetli sayın moderatör
Burasınin bir forum sayfası olduğunu düşünerek sormak istiyorum ne zamandır küfür,hakaret,ırkçılık veya aşağılama olmayan,sadece oyundaki bir istek için olan bir konuyu SEBEPSIZ olarak kitlemek ile tehtid ediyorsunuz ? GameX 2022 de görüştüğüm kişiler oyunun yonetici kişileri idi ve söyledikleri oyunun oyuncuların istekleriyle büyüyeceği şeklindeydi kimse bize bir istediginizi 2.kez isterseniz forumda konunuz SEBEPSIZ yere kitlenir demedi . Fuar da tanıştığım yöneticiler ise bu konu ile ilgili ileride olabilir dedi mail değişikliği konusu için . Lütfen konu kitlemek ile bizi tehtid etmeyin. O kadar zaman ayırıp oynuyoruz emek veriyoruz yok sayılmak hiç iyi olmuyor ...
Saygılar.

xorapsak

Üye
Merhaba

İyi oyunlar.
Forumlarda isteğimizi özgürce dile getiremeyecekmiyiz? Neden kitleniyormuş ki konu? Oyuncular isteğini dile getirmiş yönetime sesini duyurmaya çalışıyor sadece.

xorapsak

Üye
Merhaba

İyi oyunlar.
Böyle tehditvari konuşmaları forumlarda özellikle bir möderatörden okumak..

cRuuu

Üye
boşverin zaten kafalarına göre mesaj siliyor konu kilitliyorlar ego kassınlar kendilerince

DragneL

Üye
DragneL.jpg
Bir de "karşıyız biz" diyor o "biz" kimler ise artık. Muhakkak 0 mail üzerine hesap açmış ki kendisinden başka kimse satamasın kendi satabilsin istiyor. Eğer amacı hesap satmak olmasa bu kadar yorum yapmaz senin yazdığını en başta anlardı.
Sizin gibi tavuk ayrancı değilim oyunu düzgün bir şekil de oynuyorum hesabım 10 senelik mail kayıtlı mail bütün güvenlik duvarları acık otp kurulu sizin gibi forumlar da ağlamıyorum mail değişimi oyunun düzenini bozar savunuyorum o yüzden ağlamaya devam edin ;)

LunasCar

Üye
Sizin gibi tavuk ayrancı değilim oyunu düzgün bir şekil de oynuyorum hesabım 10 senelik mail kayıtlı mail bütün güvenlik duvarları acık otp kurulu sizin gibi forumlar da ağlamıyorum mail değişimi oyunun düzenini bozar savunuyorum o yüzden ağlamaya devam edin ;)
Siteye yaptığın satışlardan bahset ? Bilmesem neyse..

istanblue61

Üye
Mail Adresi Gerçekten Değiştirilebilmeli Bencede Rise ekibi Bu konu Hakkında Bi Çalısma yaparsanız seviniriz

WoxHades

Üye
Mail adresi değiştirilebilmeli.Zaten charını satma ihtimalini düşünen hatta satma ihtimali olmasa bile çoğu insan yeni mail açarak kayıt oluyor.Charı satmak isteyen mailini de verip komple kurtulabilir.Basit şeylerle birşeyi engellemiş gibi göstermeye gerek yok.Charı satmak isteyen charının bilgilerini de verir mailini de verir satar gider.Peki güvenlik sıkıntısı yaşıyan ne yapıcak?

LunasCar

Üye
Mail adresi değiştirilebilmeli.Zaten charını satma ihtimalini düşünen hatta satma ihtimali olmasa bile çoğu insan yeni mail açarak kayıt oluyor.Charı satmak isteyen mailini de verip komple kurtulabilir.Basit şeylerle birşeyi engellemiş gibi göstermeye gerek yok.Charı satmak isteyen charının bilgilerini de verir mailini de verir satar gider.Peki güvenlik sıkıntısı yaşıyan ne yapıcak?
Okudum sonuna kadar haklısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt