İstek Makro Detected ne oluyor?

KOROW

Üye
Maradonda boş boş duruyordum makro detecte diye yazı geldi ekranıma ama benim ne makro mausem var nede makro klavyem sadece bilgisayarımda eskiden kalma kodlama ile akalalı olan makro ile bir program yüklü zaten oyun icinde bilgisayar basından 5 dakka bile ayrılmadım 1 saniye bos oldugum yazı yazmadan atak yaptıgım bulunmaz bulunamaz ekran basındaydım hep simdi bu yazı neden cıktı bilgisayarımda program boş boş durdugu icinmi yoksa exp kasarken chorome hep üstte kalsın diye kullandıgım topmost programını oyun makro olarak mı algıladı?nedir bu acıklayabilecek bir moderator arkadas varmıdır ona gore onlemimi alayım ki boş yere cuma gununden beri sabahtan aksama kadar hayatsız exp kastıgımla kalmiyim

Paris

Üye
Bu konu hakkında yetkili ekibin bilgisi var. Çalışmalar devam ediyor en kısa süreçte çözüm sağlanacaktır.

KOROW

Üye
Bu konu hakkında yetkili ekibin bilgisi var. Çalışmalar devam ediyor en kısa süreçte çözüm sağlanacaktır.
yanlış anladıysam afola belki sizi işinizden alıkoyuyorum ama simdi bu hata bazı kisilerde mi cıktı sistemsel bir problem yuzunden yoksa benim bilgisayarımda bazı işlerde kullandıgım makro programı yüklü oldugu icin mi oyunun anticheat programı algıladı

Paris

Üye
yanlış anladıysam afola belki sizi işinizden alıkoyuyorum ama simdi bu hata bazı kisilerde mi cıktı sistemsel bir problem yuzunden yoksa benim bilgisayarımda bazı işlerde kullandıgım makro programı yüklü oldugu icin mi oyunun anticheat programı algıladı
Tam konu hakkında bir bilgim yok. Fakat şu an aldığınız hatada bir ceza almıyorsunuz. Hedef seçme cezası alırsanız karakter seçimine dönüp tekrar girerseniz problem çözülecektir.

KOROW

Üye
Tam konu hakkında bir bilgim yok. Fakat şu an aldığınız hatada bir ceza almıyorsunuz. Hedef seçme cezası alırsanız karakter seçimine dönüp tekrar girerseniz problem çözülecektir.
Hedef secme cezası almısım dediginizi yaptım ama hala calısmıyor belkide bilgisayarımdaki programı algıladı en iyisi sileyim ben bir daha boyle bir sey yasamamak icin peki bu hedef secme cezasının suresı var mıdır?

chatlax035

C
pazar dayken banada aynı hata geldi cz da okya cktm z hicbir şekilde çalışmıyor. Yani oynama diosunuz su oyunu iyice sarpa sardı arkadaş.

HeaveN

Üye
Oyuna giren varmı arkadaşlar güncelleme geldi oyun gitti launcher ne zaman düzelir acaba

myenigkgz

Üye
balık tutarken z ban yedim ben de karakter seç diyip geri geldim ama hala aynı. durduk yere z ban yedik. nasıl düzelcek?

edit: relog atınca düzeliyor. komple oyunu kapatıp baştan açmanız gerekiyor.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Bu hatayı alan kullanıcılar Makro özelliği bulunan '' klavye&mouse '' ekipmanları ile mi oynamaktasınız?
Eğer böyleyse özel mesajdan bana iletir misiniz Marka-Model şeklinde, konuyu daha detaylı incelememiz ve bir sorun varsa düzeltmemizi hızlandıracaktır.

TheUprising

Üye
Merhaba,

Bu hatayı alan kullanıcılar Makro özelliği bulunan '' klavye&mouse '' ekipmanları ile mi oynamaktasınız?
Eğer böyleyse özel mesajdan bana iletir misiniz Marka-Model şeklinde, konuyu daha detaylı incelememiz ve bir sorun varsa düzeltmemizi hızlandıracaktır.
12 ,13 yıllık klavye mouse kullanmaktayım maradonda merchant ta bu şekilde banlandım nedir bu ?

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Bu konuda direkt bir ' ban ' söz konusu değil. Eğer ban yediyseniz farklı bir işlem vardır, özel mesaj yolu ile nickinizi iletin kontrol edeyim.

KOROW

Üye
Bu konuda direkt bir ' ban ' söz konusu değil. Eğer ban yediyseniz farklı bir işlem vardır, özel mesaj yolu ile nickinizi iletin kontrol edeyim.
Güncelleme: Oyunu temelli kapatıp acınca Z banınız kalkıyor Peki ama bu uyarı ileride bizi makrocu olarak gösterecek mi? uyarıyı aldık diye ileride bir sıkıntı cıkacak mı? Acıklama yapıldıysa özür dilerim göremedim konuyu

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Hayır, bu uyarıyı aldınız diye %100 makro kullandınız gibi bir ibare olmayacak.
Bu bizim taraflı bir hata da olabilir kullanmış olduğunuz bir programı, makro özellikli klavye/mouse gibi donanımları da görüyor olabilir.
Ekip bunun hakkında çalışmayı sürdürüyor, en kısa sürede kesin bir sonuca kavuşacaktır.

mkdmkdmert

Üye
x7 klavye / bloody mouse var daha önce hiç bir oyunda bir sıkıntı yaşamadım silahlı oyunlarda kullanılan bir kaç özelliği olan bir mouse de bu macro mu oluyor yasak mı yani bunu kullanmak çok saçmaymış

FıstıkçıŞahap

Üye
Arkadaşlar okuduklarınızı anlamakta zorlanıyor musunuz ya? Adamlar diyor ki "Bu durumla alakalı bir problem var, marka model bildirin bakalım, sorunu çözeceğiz".

Sizde diyorsunuz ki "oyunu oynamayalım mı? Bu mu cevabınız? Şöyle böyle" arkadaşlar bir sakin olun, hatayı bildirin çözülmesini bekleyin, ne kadar zor olabilir ya..

KOROW

Üye
Arkadaşlar okuduklarınızı anlamakta zorlanıyor musunuz ya? Adamlar diyor ki "Bu durumla alakalı bir problem var, marka model bildirin bakalım, sorunu çözeceğiz".

Sizde diyorsunuz ki "oyunu oynamayalım mı? Bu mu cevabınız? Şöyle böyle" arkadaşlar bir sakin olun, hatayı bildirin çözülmesini bekleyin, ne kadar zor olabilir ya..
Kanka o konuda haklı olabilirsin abartılar olabilir ama istemsizce korkuyor insan bunca sene oyunlarda yanlıslıklara kurban gidip ban yedik simdi eglendigim oyunsa sahsen bu yazıyı gormek korkuttu ve üzdü beni

BEARFACT

Yönetici
Game Master
İlk önce bir captcha geliyor doğrulayamazsanız sizi bu ekrana atıyor.
Çıkan yazıda kabaca '' Makro algılandı, ceza olarak oyunu yeniden başlatman gerekiyor. Biz karakterinin loglarını incelemeye aldık bu inceleme sonrası bir makro kullandığın tespit edilirse o zaman ceza alırsın. '' yazıyor.
Direkt olarak ceza aldınız gibi bir yazı bulunmuyor.

mkdmkdmert

Üye
Kanka o konuda haklı olabilirsin abartılar olabilir ama istemsizce korkuyor insan bunca sene oyunlarda yanlıslıklara kurban gidip ban yedik simdi eglendigim oyunsa sahsen bu yazıyı gormek korkuttu ve üzdü beni
sonuçta az para ödemiyoruz parasını geçtim emek veriyorum açıldığından beri 56 lwl anca olmuşuz yazık olur

mkdmkdmert

Üye
macro yasaklanacak diye oyuncuların yüzde 50 si ban kalan yüzde 45 i de bırakacak gibi hissediyorum :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt