Makro Hakkında Düşüncelerinizi Sizde Paylaşın

Szchull

Üye
Arkadaşlar oyunda makro kullanımı serbest mi olmalı?

Yoksa engellenebildiği kadar engellenmeli ve ceza uygulanmalı mı ?

Makro hakkında genel görüşünüz nedir?

Bu konuda düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.

Vision

Senior Moderatör
Donanımsal makrolar hakkında
Özellikle PVP haritalarında ve etkinliklerde, kısacası diğer oyunculara üstünlük sağlayacağınız alanlarda makronun kullanımı yasaktır. Donanımsal makroların tespiti de yöneticilerimizin manuel yapacakları işlemler ile mümkündür. En önemlisi, makro birçok alanda işlevsizleştirilmeye çalışılacak ve böylece makroya talep minimuma indirilecektir. Buna örnek olarak; bazı yeteneklerde bir insanın basabileceği hızın üstünde bir hızda basmaya müsaade etmeyecek şekilde (Spam’lenen yeteneklere) belirli bir cooldown (yeteneğin tekrar kullanılabilmesi için gereken süre) getirilmiştir.

Vision

Senior Moderatör
Her türlüsünü soruyorum. Çünkü biliyorsun donanımı olan diğer türlüsünü kabul etmez, donanımı olmayanda her türlü olsun der =)
Makro birçok alanda işlevsizleştirilmeye çalışılacak ve her türlü makro yasak olacak diye biliyorum. Açık beta veya resmi sürümden önce bu konuyla alakalı detaylı bilgilendirmeler mutlaka yapılacaktır.

tskorsats00

Üye
makro kullanmayıp ta makrosuz ekipman kullanan yokgibi bişey o yuzden o işlere girmek sıkıntı cıkarıyor oyuncu kaybına sebep oluyor çünkü başıma geldi bir oyunda kullanmıyordum kullandım diye cazalanmıştım vede yöneticilerle bi ton tartıştım ve bıraktım oyunu

Muti

Üye
Makronun oyundan tamamen silinmesi lazıım. Her şey el becerisiyle ve akıllı oynamayla belirlenmeli.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt