Bence bu çok ilkel bir yöntem anlamadığım bu tarz eziyetleri türkiye haricinde kullanan yok. Ki capture okuma proğramları çözebiliyor ama biz göremiyoruz. Yani legal giremezken illegal ortalıkta kol geziyor.Ben tam olarak şeyi anlamadım kod kolay okunsa veya zor okunsa nasıl engelliyor makro kullanan kişileri? Makro kendisi mi yazıyordu kodu önceden makro kullanan insan zaten afk kalıp kod geldiğinde giremiyor mantıken, kodların daha zor okunulabilir olması makro kullanmayan insanlara eziyetten başka bir yarar sağlıyor mu![]()
Suan bu oyunda koxp yok sadece gelişmiş makrolar var ve bunlarda oyundaki pixelleri yani belli renkleri okuyup ona gore çalışıyorlar sabit renk olması durumunda bununcok kolay ekranından okuyup makro ile cevaplatabiliyorlar yonetimde bunu engellemeye çalışıyor mantik güzel ama biraz daha iyilestirilmesi lazim ki sürekli her guncellemede geliştiriliyor.Ben tam olarak şeyi anlamadım kod kolay okunsa veya zor okunsa nasıl engelliyor makro kullanan kişileri? Makro kendisi mi yazıyordu kodu önceden makro kullanan insan zaten afk kalıp kod geldiğinde giremiyor mantıken, kodların daha zor okunulabilir olması makro kullanmayan insanlara eziyetten başka bir yarar sağlıyor mu![]()
ekran okuyup harfleri yazdırıp aşması kolay olur kod yazanlar için.Ben tam olarak şeyi anlamadım kod kolay okunsa veya zor okunsa nasıl engelliyor makro kullanan kişileri? Makro kendisi mi yazıyordu kodu önceden makro kullanan insan zaten afk kalıp kod geldiğinde giremiyor mantıken, kodların daha zor okunulabilir olması makro kullanmayan insanlara eziyetten başka bir yarar sağlıyor mu![]()