Makro kod

Asetan

Üye
Haklı ben gözlük kullanıyom gine zorlandım. Kimse kontrol etmedi mi bu sayıları bu insanlar nasıl okuyacak diye.

orbay888

Üye
Ayrica siz oyuncuyu genç keskin gözlü saniyorsunuzda bu oyunu oynayan yaşlilarda var. Örneğin babam. Az önce arayip nasil yapacağiz bunu okuyamiyorum diyor bişey diyemedim.

DanqeRousLy

Üye
Aynı şikayeti bende dile getiriyorum. Sayıları okuyamıyorum Kendimi renk körü zannediyorum

Theploutos

Üye
magelerde lure alırken ekranda belirmesine ne demeli kaç kere öldüler bu sebebden slotun icinde kalıp

orbay888

Üye
Bu capcha sayilari gerçekten okunmuyor bir buna acil bi bakabilirmisiniz

Zafer1991

Üye
Kendimi goz doktorunda renk testi muayenesinde hissettim renk koru degilmisim cok sukur 30sn son 5sn kala girebiliyorum kodu

larismus

Üye
gerçekten saçmalık. tamam makro karşıtı iyi güzel ancak hiç okunmuyor

levent65

Üye
ben renk körüyüm hiç bir zaman giremiyorum zaten mecbur oyunu aç kapa yapıyorum bazen kapatıyorum oyundan komple çıkıyorum

Sertoskii

Üye
Farm yaparken bir anda yanda beliriverdi. Ne olduğunu anlamamla kod yazmam gerektiğini anlamam zaten uzun sürüyorken bir de geri sayım yapmaya başlayınca tribe giriyor insan. Çok saçma bir görüntü olmuş gözükmüyor bile.

sadist

Üye
Burada da illegali sokmamak istiyorlar tamam da legal oynayamazken illegal gene yolunu buluyor traji komik yahu. Kodmu giriyoz sınavamı hazırlanıyz anlamadım.
Acaba siz bu kodu elle girerek bu oyunu oynarmıydınız. Ben bi tr oyunlarında gördüm capture cod cart curt girmeyi. Hem ondan farklı oacak denip hemde onun izinden gidilmesi baya bir saçma oluyor. Yokmu başka korumada bize eziyet etme derdindesiniz hep

Son düzenleme:

Lonarad

Üye
Ben tam olarak şeyi anlamadım kod kolay okunsa veya zor okunsa nasıl engelliyor makro kullanan kişileri? Makro kendisi mi yazıyordu kodu önceden makro kullanan insan zaten afk kalıp kod geldiğinde giremiyor mantıken, kodların daha zor okunulabilir olması makro kullanmayan insanlara eziyetten başka bir yarar sağlıyor mu :D

sadist

Üye
Ben tam olarak şeyi anlamadım kod kolay okunsa veya zor okunsa nasıl engelliyor makro kullanan kişileri? Makro kendisi mi yazıyordu kodu önceden makro kullanan insan zaten afk kalıp kod geldiğinde giremiyor mantıken, kodların daha zor okunulabilir olması makro kullanmayan insanlara eziyetten başka bir yarar sağlıyor mu :D
Bence bu çok ilkel bir yöntem anlamadığım bu tarz eziyetleri türkiye haricinde kullanan yok. Ki capture okuma proğramları çözebiliyor ama biz göremiyoruz. Yani legal giremezken illegal ortalıkta kol geziyor.

EHTIYAR

Üye
Ben de şikayetçiyim bu kodlardan. Bugün kaç defa, üstelik defalarca kodu yenilememe rağmen belli belirsiz rakamlar çıkıyor. Yaratıkla mı savaşacağım kodu çözmeye mi çalışacağım belli değil!

Oldu olacak Z tuşunu komple iptal edin de siz de rahatlayın biz de...

JaxSui

J
Ben de kısmi renk körüyüm. Kodu girene kadar akla karayı seçtim.

fstab

Üye
Suan bu oyunda koxp yok sadece gelişmiş makrolar var ve bunlarda oyundaki pixelleri yani belli renkleri okuyup ona gore çalışıyorlar sabit renk olması durumunda bununcok kolay ekranından okuyup makro ile cevaplatabiliyorlar yonetimde bunu engellemeye çalışıyor mantik güzel ama biraz daha iyilestirilmesi lazim ki sürekli her guncellemede geliştiriliyor.

BelaOkuyan

Üye
ekran okuyup harfleri yazdırıp aşması kolay olur kod yazanlar için.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt