Makro kod

JaxSui

J
IMG_20220521_215658.jpg

Hocam bu ne Allah aşkına.

ykmpc

Üye
o kadar zor ki makro yok ama okumakta zorlanıyorum lütfen buna 1 çözüm bulun

mokoko1055

Üye
Bir de zınk diye ekranın ortasında değil de daha kıyıda köşede bir yerde çıksa olmaz mı ya yazacağım diye ölüm tehlikesi atlatıyoruz slot dönerken.

Dilefruz

Üye
Merhaba,
3. parti programlar tarafından okunmasın diye bu şekilde yapılmıştır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

hastiL

Üye
Merhaba,
3. parti programlar tarafından okunmasın diye bu şekilde yapılmıştır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Yani demek istiyorsunuz ki (3. Parti yok edelim derken bireysel oynuyan adamları yok edelim ) kurduğunuz cümleden bunu anlıyoruz. 3. Parti bile çözemiyeceği bir kod geliyor karşımıza biz göz ile bunu çözmeye çalışıyoruz. Siz bireysel oyuncuları düşünerek hareket etmiyorsunuz. Makroyu bitirmek için mücadelenizi taktir ediyorum fakat tek sorun makroyu yok edelim derken bireysel oyuncuya zarar veriyorsunuz. Umarım gittiğiniz yoldan geç olmadan dönersiniz. Hayırlı geceler.
Merhaba,

Sacasius

Üye
Skill atma sürelerine bağlı olarak çıkarsa çok daha iyi olur gibi.

Delucia

Üye
Arkadaşlar kod girme programı var bilmeyenler için ne kadar çok pikselleşirse okadar zor giriyor program oyunu suçlama hilecileri suçla

greendaybeykoz

Üye
Abi cidden iğrencinde iğrenci kodu giremedim çünki göremedim, makro olup olmadını kontrol ediceklermişmiş te mişmişler edin abi.
Al birini vur ötekine hadi eyw bukadar saçmalık olmaz!!!

Son düzenleme:

sadist

Üye
ekran okuyup harfleri yazdırıp aşması kolay olur kod yazanlar için.
İnan bana insan gözünün algalayamayağı renk algoritmalarını çözen o kadar çok capture proğramı var ki istedikleri kadar karıştırsınlar bize eziyet ederler onlar cirit atar. Amazon Google gibi şirketler çözüm bulamamışken bunların renk dalgalanmasıyla çözmesini düşünmek biraz garip. Capture çözen bir sürü site var onu macroyada entegre etmek zor değildir. Neyse ne kadar eziyete devam edecekler izliyorum. Oyuna pk atmayı bırak pazar kurmaya girecek şevk bırakmadılar.

ProXLaH

Üye
Merhaba,
Hocam iyi diyorsunuz hoş diyorsunuz da renk körü olmayı vs de geçtim ekranın dibine giriyorum gene okunmuyor. Yiğenime okutmaya çalışıyorum okunmuyor. Bunun için onlarca farklı seçenek varken siz 3. parti hile sistemini engellemek için normal kullanıcılarınıza niye çile çektiriyorsunuz ? Buraya yazan insanların hepsinin ortak problemi şuan bu ve siz bunu 3. parti yazılımı engellemek için normal kullanıcılara çile çektirmeyi seçtik mi diyorsunuz ?

Çok güzel örnek vereyim EXP kasarken sadece bugün 2 defa relog atmak zorunda kaldım. 1 defa da kodu girmeye çalışırken EXP e yattım. Sonrada oyunu kapattım çünkü bununla uğraşmak istemiyorum bir pazar günü oturup EXP kasalım biraz diye girdiğim oyunda 2 defa relog her seferinde parti isteme ++ac isteme ve 1 defa EXP e yatınca üstüne üstlük forumda bakayım tek şikayeti olan ben miyim diye girdiğimde 1.4K kere bu konunun bakıldığını görüyorum ve sizinde verdiğiniz cevabı görüyorum. Oyuncuyu zora düşerecek şeyler yapmak yerine madem 3. parti yazılımları engelleyen bir Anti Cheat sistemi kullanın, sizin bu yaptığınız güncelleme sadece bizlere eziyet başka bir şey değil bu kodu o söylediğiniz 3. parti sistemler eminim ki çok çok rahat bir şekilde geçecekler. Olan gene bizlere olacak 3. parti kullanan insanlar hiçbir türlü etkilenmeyecek

Son düzenleme:

ZeN

Üye
Bu kadar üstünkörü ve geçiştirici bir cevap verilmemeliydi,sizler bu oyunu antimacro üzerinemi tasarladınız da şimdi kalkmış anlayışınız için teşekkür ederiz diyorsunuz.
Zından dedınız hala girilmiyor,güncelleme dedınız exp eventi getirdiğiniz gün oyun attı durdu.Domates toplarken z bloc geliyor.kazayla yarım saat carı ayakta tutarsanız macro algılandı kapatın yenıden acın uyarısı gelıyor.Slotun ortasında mozaik kaplı kod gelıyor şanslı ısenız 5. denemede kod giriyorsunuz ki benım monitör duvar aparatında 1.5 m mesafeden o rakamı okumaya çalışıyorum ,üstelik gözlük kullanan pek çok arkadaş var,renk körü olanlar var, ayrıca z-r yi oyuna ekleyen sızsınız madem macro yada 3. program her ne ise kullananla manuel oynayanları bırbırınden ayırd edecek bir sistem gelıştırmeyecektınız ya eklemeseydınız yada kaldırın.Zira o programları kullananlar zaten aldırış etmıyor arada ekrana bakıyor aa relog atayım deyıp gerı gelıyor.
Bu yaptığınız kusura bakmayın ama oyun içi adalet değil inatlaşmadan ibaret.
Ayrıca belirtmek istediğim bir diğer konu ise craft sistemı ile ilgili olarak; Gm lerden birinin videosunu izledım kendısıne sorulan neden skiller ingilizce sorusuna ,ne güzel yabancı arkadaşlarıda düşünmek lazım diye bir cevap verdı benı çok güldürdü Allah da onu güldürsün.Bu eminim ki hiçbirimizin oynadığı ilk oyun değil acaba kendısı hangi oyunda böyle bir mantık görmüş oyunun yarısı ing. yarısı Türkçe.ha derseki bu bir ilk olsun ,o zaman da derim ki ,lütfen önceliğiniz şu kod sistemı ve afk carlardakı macro algılandı yazısı olsun.Belliki belli bir sistem üzerinden değil oyuna gırış yaptığımız anda otomatık zaman başlıyor.Yada bu oyunu renk körü olanlar gözlerı,bozuk olanlar,3 dk ara ile z bloc alıp zırt pırt slota ölmeyı göze alamayanlar oynamasın biz macrocular ile kapışmaya devam edelım desınler.

sadist

Üye
Bu kadar üstünkörü ve geçiştirici bir cevap verilmemeliydi,sizler bu oyunu antimacro üzerinemi tasarladınız da şimdi kalkmış anlayışınız için teşekkür ederiz diyorsunuz.
Zından dedınız hala girilmiyor,güncelleme dedınız exp eventi getirdiğiniz gün oyun attı durdu.Domates toplarken z bloc geliyor.kazayla yarım saat carı ayakta tutarsanız macro algılandı kapatın yenıden acın uyarısı gelıyor.Slotun ortasında mozaik kaplı kod gelıyor şanslı ısenız 5. denemede kod giriyorsunuz ki benım monitör duvar aparatında 1.5 m mesafeden o rakamı okumaya çalışıyorum ,üstelik gözlük kullanan pek çok arkadaş var,renk körü olanlar var, ayrıca z-r yi oyuna ekleyen sızsınız madem macro yada 3. program her ne ise kullananla manuel oynayanları bırbırınden ayırd edecek bir sistem gelıştırmeyecektınız ya eklemeseydınız yada kaldırın.Zira o programları kullananlar zaten aldırış etmıyor arada ekrana bakıyor aa relog atayım deyıp gerı gelıyor.
Bu yaptığınız kusura bakmayın ama oyun içi adalet değil inatlaşmadan ibaret.
Ayrıca belirtmek istediğim bir diğer konu ise craft sistemı ile ilgili olarak; Gm lerden birinin videosunu izledım kendısıne sorulan neden skiller ingilizce sorusuna ,ne güzel yabancı arkadaşlarıda düşünmek lazım diye bir cevap verdı benı çok güldürdü Allah da onu güldürsün.Bu eminim ki hiçbirimizin oynadığı ilk oyun değil acaba kendısı hangi oyunda böyle bir mantık görmüş oyunun yarısı ing. yarısı Türkçe.ha derseki bu bir ilk olsun ,o zaman da derim ki ,lütfen önceliğiniz şu kod sistemı ve afk carlardakı macro algılandı yazısı olsun.Belliki belli bir sistem üzerinden değil oyuna gırış yaptığımız anda otomatık zaman başlıyor.Yada bu oyunu renk körü olanlar gözlerı,bozuk olanlar,3 dk ara ile z bloc alıp zırt pırt slota ölmeyı göze alamayanlar oynamasın biz macrocular ile kapışmaya devam edelım desınler.
Valla bu gidişle benim gözlük derecem yükselecek olmayanlarada rise yakında anlaşma yapar bir firma ile indirimli göz muayenesi ve gözlük tedarik etmeye başlar ben oyuna girmeyi bıraktım şu mantıksız siztemi kaldırmadıkları surewcede girmem

xxxOLRICxxx

Üye
Kod sistemi dışında alternatif çözüm bulunmalı acilen. Kod girmek can sıkıcı. Yaratıklara kombo vs fikri bence düşünülebilir. Özellikle güncelleme sonrası kodları okumak çok zor olabiliyor. Görme kusuru olan biri için ise - hele de renk körlüğü varsa- bu oyunu oynama denmiş olunuyor. Vergi kısmı gereksiz, oyundan gold silme yapılacaksa alternatif yöntemler bulunabilir. Rise Online (güya) malum oyunun kopyası olmadığı savını ileri sürüyor ama sıralamaya kalksam o oyundan alınmış tonla şey bulabilirim. Vergi var ve ne tesadüf oranı bile aynı. Char üzerinde taşınabilecek coin limiti olması ve miktarı aynı. Böyle devam edilirse malum oyunun güncellenmiş bir versiyonuna dönüşecek.

Wolfphenombanlandi

Üye
ben yine diyorum makroyacozum skilleri degistirmek yada non tagetyapmak oyunuyoksa bu boyle devam eder bukadar ya genie gelse oyunun diger oyndn farkikalmaz ypcek bisi yok

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt