JaxSui
J

Hocam bu ne Allah aşkına.
Peki bu arada renk körleri düşünüldü mü?Merhaba,
3. parti programlar tarafından okunmasın diye bu şekilde yapılmıştır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
![]()
Hocam bu ne Allah aşkına.
Yani demek istiyorsunuz ki (3. Parti yok edelim derken bireysel oynuyan adamları yok edelim ) kurduğunuz cümleden bunu anlıyoruz. 3. Parti bile çözemiyeceği bir kod geliyor karşımıza biz göz ile bunu çözmeye çalışıyoruz. Siz bireysel oyuncuları düşünerek hareket etmiyorsunuz. Makroyu bitirmek için mücadelenizi taktir ediyorum fakat tek sorun makroyu yok edelim derken bireysel oyuncuya zarar veriyorsunuz. Umarım gittiğiniz yoldan geç olmadan dönersiniz. Hayırlı geceler.Merhaba,
3. parti programlar tarafından okunmasın diye bu şekilde yapılmıştır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Merhaba,
Kod yerine puzzle oluşturma çıksın. Hani kaydırıyoruz ya binance gate io gibi siteler kullanıyor.Arkadaşlar kod girme programı var bilmeyenler için ne kadar çok pikselleşirse okadar zor giriyor program oyunu suçlama hilecileri suçla
Üstad bunu 3.parti program okur ancaMerhaba,
İnan bana insan gözünün algalayamayağı renk algoritmalarını çözen o kadar çok capture proğramı var ki istedikleri kadar karıştırsınlar bize eziyet ederler onlar cirit atar. Amazon Google gibi şirketler çözüm bulamamışken bunların renk dalgalanmasıyla çözmesini düşünmek biraz garip. Capture çözen bir sürü site var onu macroyada entegre etmek zor değildir. Neyse ne kadar eziyete devam edecekler izliyorum. Oyuna pk atmayı bırak pazar kurmaya girecek şevk bırakmadılar.ekran okuyup harfleri yazdırıp aşması kolay olur kod yazanlar için.
Hocam iyi diyorsunuz hoş diyorsunuz da renk körü olmayı vs de geçtim ekranın dibine giriyorum gene okunmuyor. Yiğenime okutmaya çalışıyorum okunmuyor. Bunun için onlarca farklı seçenek varken siz 3. parti hile sistemini engellemek için normal kullanıcılarınıza niye çile çektiriyorsunuz ? Buraya yazan insanların hepsinin ortak problemi şuan bu ve siz bunu 3. parti yazılımı engellemek için normal kullanıcılara çile çektirmeyi seçtik mi diyorsunuz ?Merhaba,
Valla bu gidişle benim gözlük derecem yükselecek olmayanlarada rise yakında anlaşma yapar bir firma ile indirimli göz muayenesi ve gözlük tedarik etmeye başlar ben oyuna girmeyi bıraktım şu mantıksız siztemi kaldırmadıkları surewcede girmemBu kadar üstünkörü ve geçiştirici bir cevap verilmemeliydi,sizler bu oyunu antimacro üzerinemi tasarladınız da şimdi kalkmış anlayışınız için teşekkür ederiz diyorsunuz.
Zından dedınız hala girilmiyor,güncelleme dedınız exp eventi getirdiğiniz gün oyun attı durdu.Domates toplarken z bloc geliyor.kazayla yarım saat carı ayakta tutarsanız macro algılandı kapatın yenıden acın uyarısı gelıyor.Slotun ortasında mozaik kaplı kod gelıyor şanslı ısenız 5. denemede kod giriyorsunuz ki benım monitör duvar aparatında 1.5 m mesafeden o rakamı okumaya çalışıyorum ,üstelik gözlük kullanan pek çok arkadaş var,renk körü olanlar var, ayrıca z-r yi oyuna ekleyen sızsınız madem macro yada 3. program her ne ise kullananla manuel oynayanları bırbırınden ayırd edecek bir sistem gelıştırmeyecektınız ya eklemeseydınız yada kaldırın.Zira o programları kullananlar zaten aldırış etmıyor arada ekrana bakıyor aa relog atayım deyıp gerı gelıyor.
Bu yaptığınız kusura bakmayın ama oyun içi adalet değil inatlaşmadan ibaret.
Ayrıca belirtmek istediğim bir diğer konu ise craft sistemı ile ilgili olarak; Gm lerden birinin videosunu izledım kendısıne sorulan neden skiller ingilizce sorusuna ,ne güzel yabancı arkadaşlarıda düşünmek lazım diye bir cevap verdı benı çok güldürdü Allah da onu güldürsün.Bu eminim ki hiçbirimizin oynadığı ilk oyun değil acaba kendısı hangi oyunda böyle bir mantık görmüş oyunun yarısı ing. yarısı Türkçe.ha derseki bu bir ilk olsun ,o zaman da derim ki ,lütfen önceliğiniz şu kod sistemı ve afk carlardakı macro algılandı yazısı olsun.Belliki belli bir sistem üzerinden değil oyuna gırış yaptığımız anda otomatık zaman başlıyor.Yada bu oyunu renk körü olanlar gözlerı,bozuk olanlar,3 dk ara ile z bloc alıp zırt pırt slota ölmeyı göze alamayanlar oynamasın biz macrocular ile kapışmaya devam edelım desınler.