İstek Makro Kullanımları

samilyen1

Üye
Arkadaşlar bakım her slotta oyunun %90 ı makro kullanıyor buna bir şey yapar mısınız acil olarak bu adamlar lvl kasıp seriden item dizmeye geçecek doğru düzgün oyun oynamaya çalışan insanlar günlerce elle exp kasacak asla bu hilecilerin seviyesine ulaşamayacaklar. ÇOOK BASİT BAKIN soothsayer slotlarını gün içerisinde 10 dakika kontrol edeceksiniz seriden ban atacaksınız bu kadar neden bunu inatlar yapmıyorsunuz anlamış değilim. Resim gönderdim video çekip gönderdim adamlar all chattan gm gelsin herkes kullanıyor hiç bir şey olmaz diyebilecek kadar rahatlar full party açık geziyor ve buna müdahale etmiyorsunuz oyun şuan çok iyi başladığı halde dibe doğru gidiyor farkında mısınız. Bu kitleye acil olarak işlem yapılması gerekiyor emin olun user kaybetmezsiniz kat kat fazlası gelir ama bu şekilde sabahtan akşama kadar makro ile exp kasanları gördükçe insanlar oyundan soğuyor buna acilen müdahale etmeniz gerekiyor.

Ayrıca 3 5 makro bildirimi yaptıktan sonra sağ tık makro bildir işlemi kalkıyor. Buda çok büyük bir sorun

FEROBERTOTV

Üye
Makro kullanımına en başta katı yaptırımlar uygulanması ileriye yönelik dahada temiz bir oyun yönetimi sağlayacaktır. Şimdiden net bir şekilde müdahale edilmeli .

aykutbrt1

Üye
YÖNETİM HERALDE MAKRO YAPSINLAR YETERKI OYUNCU OLSUN DİYO

mmtakiff06

Üye
hayır biraz önce slotta partimde 4 kişi oto atak yedi uyarı aldı. yönetim ilgileniyor arkadaşlar yönetime sallayıp durmayın direk ban atmıor tabikide adamlar !

aykutbrt1

Üye
hayır biraz önce slotta partimde 4 kişi oto atak yedi uyarı aldı. yönetim ilgileniyor arkadaşlar yönetime sallayıp durmayın direk ban atmıor tabikide adamlar !
usta oyle dıyosun da herkes der uyarı alana kadar makro kullanayım ne zaman alırsam daha kullanmam o zamana kadar kullandıgım kastıgım bana kar kalır diye dusunebılırler uyarı bence iyi değil

BrhnGndz

Üye
Arkadaşlar bakım her slotta oyunun %90 ı makro kullanıyor buna bir şey yapar mısınız acil olarak bu adamlar lvl kasıp seriden item dizmeye geçecek doğru düzgün oyun oynamaya çalışan insanlar günlerce elle exp kasacak asla bu hilecilerin seviyesine ulaşamayacaklar. ÇOOK BASİT BAKIN soothsayer slotlarını gün içerisinde 10 dakika kontrol edeceksiniz seriden ban atacaksınız bu kadar neden bunu inatlar yapmıyorsunuz anlamış değilim. Resim gönderdim video çekip gönderdim adamlar all chattan gm gelsin herkes kullanıyor hiç bir şey olmaz diyebilecek kadar rahatlar full party açık geziyor ve buna müdahale etmiyorsunuz oyun şuan çok iyi başladığı halde dibe doğru gidiyor farkında mısınız. Bu kitleye acil olarak işlem yapılması gerekiyor emin olun user kaybetmezsiniz kat kat fazlası gelir ama bu şekilde sabahtan akşama kadar makro ile exp kasanları gördükçe insanlar oyundan soğuyor buna acilen müdahale etmeniz gerekiyor.
Çözümü aslında basit. Slotlardan gelen expi yarı yarıya düşür. Onun yerine günlük haftalık görevler koy. Exp kasma üzerine hiç çalışılmamış.

Fischer

Üye
Merhaba,

Oyunu otomatikleştirmek amacıyla 3. parti yazılım veya donanım özelliği kullanmak, oyun kurallarına göre aykırıdır. Bu kuralı ihlal eden oyuncuları destek bileti üzerinden bildirebilirsiniz. Bunun haricinde GM ekibi, bu kuralı ihlal eden oyuncuları kontrol etmektedir.

aykutbrt1

Üye
Merhaba,

Oyunu otomatikleştirmek amacıyla 3. parti yazılım veya donanım özelliği kullanmak, oyun kurallarına göre aykırıdır. Bu kuralı ihlal eden oyuncuları destek bileti üzerinden bildirebilirsiniz. Bunun haricinde GM ekibi, bu kuralı ihlal eden oyuncuları kontrol etmektedir.
Usta o zaman daha fazla gm gorevlendirin çünkü baya makro var

samilyen1

Üye
Merhaba,

tamam belli ki bir şeyler yapılıyor ceza alanlar olduğunu yazmış arkadaşlar ama galiba yeterli değil çünkü devam ediyor ve durum şu da değil 1 kişi yapar 2 kişi yapar deriz ki '' ya herkesi de tek tek kontrol edemiyor olabilirler yeni oyun bir çok işle uğraşıyorlar aradan kaçıyor '' diyerek bunu anlayışla karşılaya biliriz ama tekrar aynı örneği vereceğim soothsayer de 3 slot var ortalama 10 ayrı sw de 30 slot bu slotların minimum 20sinde aktif makro kullanımı var şuan da oyuna girip tek tek hepsini resimli olarak istersen size gösterebilirim. İşte sorun burada başlıyor siz işlem yapıyorsunuz muhakkak ama %80lik makro kullanımı çok göze batıyor gerekirse bir kaç kişiyi banlayın. ayrıca slota gidiyorum makro gördüğümü raporluyorum sonrasında küfür etmeye başlıyorlar ve sana bundan sonra parti yok kasmayacaksın gibisinden tehditler etmeye başlıyorlar :D yani usko da vardı bu tarz problemler ve orada bir muhatap bulamadığımız için haliyle bir işlemde yaptıramıyorduk şükür ki burada en azından bir muhatap bulabiliyoruz o yüzden teşekkür ederim eminin elinizden geleni yapmaya çalışıyorsunuzdur ama belki biraz daha ağır cezalar ile yada daha fazla user i cezalandırma ile %80lik oranları %30 %20 gibi seviyelere indirebilirsiniz sonuçta 0 makro olmasını kimse beklemiyor oyun bu her oyunda hile yada bu tarz problemler olabilir. Kolay gelsin

riseee

Üye
Merhaba,

oyuncuları 7-24 yaratık kesmeye zorluyorsunuz, görevlerden neredeyse hiç exp gelmiyor. Normal değil mi sizce makro kullanılması? Saatlerce z skil z skill nereye kadar dayanacak, otomatik kasma sistemi de geliştirilmemiş

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt