Kesinlikle katılıyorum, benim hergün partime 100 farklı oyuncu katılıyor bu oyuncuların en az %80'i makro kullanıp AFK kalıyor. Hiçbirine de bir şey olduğunu görmüyorum, yönetim yasak diyor ancak uygulama sadece şikayet usulü ile işliyor gibi hissediyorum oyunu aktif oynayan bir oyuncu olarak. Denetim neredeyse hiç yokmuş ya da umursanmıyormuş gibi hissediyorum. Eğer denetim varsa bile şeffaflık söz konusu olmadığı için göremiyoruz, göremediğimiz için bizde oyunu otomatikleştirmeye yönelik uygulamalara yöneliyoruz. Yönelim daha da artıyor.
Ayrıca açık ve dürüst bir şekilde de itiraf ediyorum ben herkes kullandığı için parasıyla üçüncü parti makro yazılımı satın alıp exp kasarken parti üyelerime otomatik heal özelliği için kullandım bir saat kadar, bu konuyu açmadan önce. En büyük örneği kendimim. Herkes makroyla oynarken bana el ile emek vermek enayilik gibi geldiği için en sonunda program satın almaya yöneldim. Madem yasak, beni de cezalandırsınlar. Ama dediğim şekilde şeffaf ve adilce yapılır umarım.