İstek Makro sorunu can sıkmaya devam ediyor

risepriest

Üye
Öncelikle Merhabalar;

Arkadaşlarımla birlikte 2 yıldır bu oyunun çıkmasını bekliyorduk ve şuan ki durum gerçekten can sıkmaya başladı artık.

Gece gündüz demeden her slotta charı bırakmış işe gitmiş veya uyuyan kullanıcılar var ve bu oyunda Makronun yasak olduğu söylendi. Biz temiz ve emek olan bir oyun olacağını düşündüğümüzden geldik fakat görüdüğümüz şevkimizi artık kırmaya başladı.

Boş slot bulamıyoruz makroculardan. Bu da oyunun kalitesini feci şekilde düşürüyor. Klavye ve Mouse makrolarını kapatacak bir yaızlım üzerinde çalışmanızı rica ediyorum.

Fischer

Üye
Merhaba,

Oyunu otomatikleştirmek amacıyla 3. parti yazılım veya donanım özelliği kullanmak, oyun kurallarına göre aykırıdır. Bu kuralı ihlal eden oyuncuları destek bileti üzerinden bildirip, bizlere yardımcı olabilirsiniz. Oyuncular arasındaki adaleti sağlamak amacıyla GM ekibi, bu kuralı ihlal eden oyuncuları kontrol etmektedir.

Destek biletinin nasıl oluşturulacağını öğrenmek için buraya tıklayabilirsiniz.

ogztech

Üye
Emin misiniz gerek var mı görev yapamıyoruz. Okcular yüzünden Taront Camp Orc slotları tamamen macro okcularla dolu düm kanallarda bunu tespit etmek Gm ekibince zor olmamalı ?

risepriest

Üye
Emin misiniz gerek var mı görev yapamıyoruz. Okcular yüzünden Taront Camp Orc slotları tamamen macro okcularla dolu düm kanallarda bunu tespit etmek Gm ekibince zor olmamalı ?

Aynen öyle Tüm orc slotları makrocularla dolu. 2 Saatte bir tur atsalar görürler zaten herşeyi... Hele ki geceleri.

Arkadaşın dediği gibi görev yapamıyoruz.

risepriest

Üye
Bu durumu görüp de müdahale etmemek göz yummak anlamına gelir.
Adamlar okçu açıp makro ile kasıyorlar babal gibi sonra firma herkese Job Change satıyor parayı kazanıyor. Makroya dokunmama sebepleri bunlar genelde.

2 gün sonra açılır Job Change.

ogztech

Üye
DC den Gm le de görüşmr fırsatı buldum bakıyorum dedi ama sonrası yok ? bu slotları bakmanız lazım acil şu an için basitce parti kurup macro kurabilecekleri baska yerler muhakka vardır ama bu slotlar yoğunlukta moderatör lerden de destek

Alkoer

Üye
bütün kanalları denedim orc slotlarında yazdıklarıma cevap veren yok. gece makro veya illegal program açıp uyumaya gidilmiş gibi.

Shan

Üye
Merhaba

Dün gece hesabımla oyun oynarken MAKRO sebebiyle banladınız mesajı aldım . Ben uzun süreler online oyun oynayan bir oyuncuyum . MAKRO'nun ne olduğunu bile forumda öğrendim. Değerli RİSE ONLİNE EKİBİ kimin MAKRO kimin normal player olduğunu ayırt edebilecek bir sistem yok mu elinizde ? Uzun süre online kalarak normal oyun oynamak oyun kurallarına aykırı mı ? Bu konuyla ilgili acil olarak yardımcı olur musunuz ?

DostSG

Üye
Adam açık açık diyor makro kullanmayan var mı diye ben hevesim kaçmak üzere eminim tüm oyunu seven playerlar aynı şeyi düşünüyor

Shan

Üye
Hile kullanan kim varsa sonuna kadar banlasınlar ama hile kullanmadan normal uzun süre oyun oynayan insanları hile kullanıyorsun bahanesiyle banlamak nedir ? Şaka mı bu ?

Shan

Üye
Okçu olan yan karakterim bile yok sadece Warrior karakterim var 1 adet . Makro banned yazdı ekranda dün gece oyundayken . Makronun ne olduğunu bile forumda araştırarak öğrendim .

mmtakiff06

Üye
Okçu olan yan karakterim bile yok sadece Warrior karakterim var 1 adet . Makro banned yazdı ekranda dün gece oyundayken . Makronun ne olduğunu bile forumda araştırarak öğrendim .
Yönetim iyce araştırma yapmalı okçu partidesin ve 6si macro sende skill atiyorsun ama sanada ban geliyor. Düşün

Shan

Üye
Dostum haklısın ama benim bunu ayırt edebilmem imkansız partideki kim makro kim değil . Benim böyle MAKRO diye birsey olduğundan haberim bile yoktu kendi emeğimle oynayarak bugüne kadar sayısız partiye girip çıkarak warrior karakterimle 53 level'a ulaştım . Hileyi hırsızlıkla eşdeğer tutan bir insanim bilsem girmezdim o partilere ve gerekli yerlere bildirirdim oyunu daha güzel hilesiz bir ortam yapmak adına .

mmtakiff06

Üye
Dostum haklısın ama benim bunu ayırt edebilmem imkansız partideki kim makro kim değil . Benim böyle MAKRO diye birsey olduğundan haberim bile yoktu kendi emeğimle oynayarak bugüne kadar sayısız partiye girip çıkarak warrior karakterimle 53 level'a ulaştım . Hileyi hırsızlıkla eşdeğer tutan bir insanim bilsem girmezdim o partilere ve gerekli yerlere bildirirdim oyunu daha güzel hilesiz bir ortam yapmak adına .
Ticket gönder umarim sorunsuz hesabini alirsin tekrar bazen ss vs. Alman lazim oyun içi iyi olur

Shan

Üye
Dün gece ticket göndermiştim hala geri bildirim yok .

ogztech

Üye
MAcro kullanan sade okcu gibi bir algı oluşmansın her sınıf var priestler kullanabilirmi bilmiyorum

Alkoer

Üye
MAcro kullanan sade okcu gibi bir algı oluşmansın her sınıf var priestler kullanabilirmi bilmiyorum
her sınıf kullanabilir. heal priest ve tp mage gibi sınıflar hariç. ben party ye giriyorum buffer + heal olarak bi süre sonra okçu,asas, warior yada bp karakterler hiç konuşmamaya başlıyor. dc olan oluyor adam geri geliyor ama başkan afk. açmış makroyu gitmiş.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt