Öneri Makro tespit

speed

Üye
Makro tespit ve Z block sistemi güncellendi. diyorsunuz fakat mausla yaratıgın rengine göre seçip vurduruyorlar böyle gelişmiş macro yapmış adamlar hiç ilgileniyor araştırıyormusunuz acaba merak ediyorumda? çünkü herkez beleşe kasıyor oyunda hemen hemen herkezde var raporlamaylada olmuyor zırt pırt nick yazıp şikayetmi edecez yav sizin ilgilenmeniz lazım kökten çözüm için oyun içi yaratıkların üstündeki renkli yazısı sürekli değişecek şekilde bir güncelleme yapamazmısınız bu engellerdirdiye düşünüyorum çünkü z skil vurdurmuyorlar macroyla mausla seçiyor rengine göre o yüzden z block saçmaaaa artık bir yetkili yokmu bu yeni tür macronun çalışma prensiplerini çözüp engellemek adına birşeyler yapsanız yoksa x oyunlar gibi sallamıyacaksanız oyunun %99 farm dahil bu tür macroyu açar artık illallah dedim bu son yazım macroyla alakalı yoksa bizde yapılması gerekeni biliyoruz artık saf degiliz yeter ya böylemi adaletli ortam sunuyorsunuz.

feya

Üye
Kalpazanlığın sonu yok,tek evde 20 pc var adamda....Nasıl oluyorda tek kişi 20 tane pc ile oynuyor sizce....Ondan sonra kalkıp aynı kişi bir de demez mi o graft yapan kişinin lvli sıfırlansın diye,çühnkü slotları eline geçirmiş zaten o program sayesinde şimdide gözünü graft yapanlara dikmiş.Utanmadan birde dc de demezmi ben akşam slotlara bırakıyom charları ve sabah itemlerimi satıp pizamı yiyorum viskimi içiyorum....Utanmazlar sizi

speed

Üye
Kalpazanlığın sonu yok,tek evde 20 pc var adamda....Nasıl oluyorda tek kişi 20 tane pc ile oynuyor sizce....Ondan sonra kalkıp aynı kişi bir de demez mi o graft yapan kişinin lvli sıfırlansın diye,çühnkü slotları eline geçirmiş zaten o program sayesinde şimdide gözünü graft yapanlara dikmiş.Utanmadan birde dc de demezmi ben akşam slotlara bırakıyom charları ve sabah itemlerimi satıp pizamı yiyorum viskimi içiyorum....Utanmazlar sizi
Vallah usta bendede var büssürü pc bende yaparım gerekirse ohh kebab 10 15 güne 65 olur charları satarım 1.5 2kdan slotda kaç gb atar ozamana kadar Allah bilir yav varmı böyle birşey arkadaş yani yapmaya kalksam inan bende min 5 tane yaparım şuanda bizde bu oyun tamamen adildir dedik geldik lvl kasamıyoruz elle slotda hayret birşey.

feya

Üye
Malesef oyun mafyası burayada çöreklendi,şimdide yönetimi yönlendirmeye çalışıyorlar bi şekilde

Dreamwalker

Üye
Sırf bu sebepten ötürü ilk aldığım premium bittiğinden beri oynamıyorum ve kesinlikle aldığıma da pişmanım. "Makroya müsade etmeyeceğiz" dedikten sonra izledikleri politika ortada. 65 e makro kullanmadan kasan kaç oyuncu olmuştur ? Hepsine göz göre göre izin verdiler. Bunu dile getirdiğimiz zaman "Oyun içinde bilet oluşturun" cevabını veriyorlar, şaka gibi!
GM lerin bu oyundaki görevi nedir o zaman ?!
Hayal kırıklığı çok büyük!

AlaskanCrab

Üye
Oyun sizi zorla makro kullanmaya itiyor. Mesela 0,5 saniyede kullanılan bir priest skili var ben elimle hızla basmama rağmen en az bir saniye geçtikten sonra skill atılıyor. Sonradan öğrendim ki üzerinde yazılan süreye göre basabilmek için animasyon iptali yapmak gerekiyormuş. Yok atak başlatıp iptal edecekmisşin de, ancak öyle zaten oyunun sunduğu özelliği kullanabileceksin. Bunun için ileri geri yapanlar da var hatta öyle daha da hızlı yapılıyormuş bilmem ne. 1 el solo dungeon giriyorum ellerim kopuyor bilader, özellikle son bossta, sırf pot harcasınlar diye bomboş can dolduran o dandik bossta artık iyice zıvandan çıkıyor insan. Nasıl oluyor da bunla ilgili şikayet eden yok, her şeye şikayetleri olan oyuncuların diye düşünürken anladım ki tek makro kullanmayan enayi benmişim. Benden düşük okçu gelip titreyerek bir şeyler yaparak elimden slotu alabiliyor çünkü makro farkı.

Kısaca yaptığınız skiller de dahil, her şey makro kullanmaya itiyor insanları, lafa gelince de yasak kardeşim diyorsunuz. 0,5 saniyede işleyen skilli elimle düzgünce spamlasam dahi, animasyon iptali olmadan vuramıyorum. Animasyon iptalleri normalde oyunda olmayan şeyleri yapabilmek için kullanılırken, ben daha oyunun bana sunduğu saniyede vurabilmek için kullanmam gerekiyor ve bunu saniyede 2 kere yapmam bekleniyor. Yıllarca lol oynadım bir kere bile makro nedir ne değildir merak bile etmedim, çünkü oyunda en temel şeyleri yapabilmek için bile makro gereksinimi yoktu. Buraya geldim, oynadığım her saatte ulan makrolu bir mouse mu alsam diye düşünüp duruyorum.

Zbam

Üye
Oyun sizi zorla makro kullanmaya itiyor. Mesela 0,5 saniyede kullanılan bir priest skili var ben elimle hızla basmama rağmen en az bir saniye geçtikten sonra skill atılıyor. Sonradan öğrendim ki üzerinde yazılan süreye göre basabilmek için animasyon iptali yapmak gerekiyormuş. Yok atak başlatıp iptal edecekmisşin de, ancak öyle zaten oyunun sunduğu özelliği kullanabileceksin. Bunun için ileri geri yapanlar da var hatta öyle daha da hızlı yapılıyormuş bilmem ne. 1 el solo dungeon giriyorum ellerim kopuyor bilader, özellikle son bossta, sırf pot harcasınlar diye bomboş can dolduran o dandik bossta artık iyice zıvandan çıkıyor insan. Nasıl oluyor da bunla ilgili şikayet eden yok, her şeye şikayetleri olan oyuncuların diye düşünürken anladım ki tek makro kullanmayan enayi benmişim. Benden düşük okçu gelip titreyerek bir şeyler yaparak elimden slotu alabiliyor çünkü makro farkı.

Kısaca yaptığınız skiller de dahil, her şey makro kullanmaya itiyor insanları, lafa gelince de yasak kardeşim diyorsunuz. 0,5 saniyede işleyen skilli elimle düzgünce spamlasam dahi, animasyon iptali olmadan vuramıyorum. Animasyon iptalleri normalde oyunda olmayan şeyleri yapabilmek için kullanılırken, ben daha oyunun bana sunduğu saniyede vurabilmek için kullanmam gerekiyor ve bunu saniyede 2 kere yapmam bekleniyor. Yıllarca lol oynadım bir kere bile makro nedir ne değildir merak bile etmedim, çünkü oyunda en temel şeyleri yapabilmek için bile makro gereksinimi yoktu. Buraya geldim, oynadığım her saatte ulan makrolu bir mouse mu alsam diye düşünüp duruyorum.
olayın makro mousela bir ilgisi yok bunlar afk kalıp caharlarını otomatik kasan programlar kullanıyorlar

AlaskanCrab

Üye
olayın makro mousela bir ilgisi yok bunlar afk kalıp caharlarını otomatik kasan programlar kullanıyorlar
Bunu yapanlar bir anda karmaşık makro yazılımlarına yönelmiyor bir yerden başlanıyor işte, Oyun öyle ya da böyle oyuncuyu makroya itiyor onu anlattım.

CanavarHun

Üye

ileri geri gitmek animasyon iptali dediğin şeye biz kombo diyoruz 15 saat aralıksız yapabiliyorum ellerime hiç bir şey olmuyor .d çok basit sadece öğrenmen alışman gerekiyor

AlaskanCrab

Üye
ileri geri gitmek animasyon iptali dediğin şeye biz kombo diyoruz 15 saat aralıksız yapabiliyorum ellerime hiç bir şey olmuyor .d çok basit sadece öğrenmen alışman gerekiyor
eminim elinle yapıyor ve makro kullanmıyorsundur brom 15 saat sektirmeden yapıyorsundur.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt