Makro Uyarısı Hakkında

husko241

Üye
Katılım
23 Nis 2021
Mesajlar
81
Puanları
8
Merhaba,

1-)gece karakteri dorionda ayakta durur vaziyette açık bırakmıştım ama makro uyarısı gelmiş. Hiç bir tuşa basmadan öylece duran bir karakter nasıl makro olabilir?

2-) Bazen hagard castle da öyle yaratiklar kesiyoruz ki tek priest olarak heal+buff+str vs. yetiştirmekten kod giremiyorum ve yine makro uyarısı yiyorum.

Anladığım kadarıyla uzun bir süre yerinde duran adam makro uyarısı alıyor. Şahsen relogda atamıyorum healer olduğumdan z ye de ihtiyacım yok.

Bunun mantiği nedir biri anlatabilir mi? Yerinde duran adam neden makro olsun?

iyi oyunlar arkadaşlar
 

Paris

Üye
Katılım
18 Nis 2022
Mesajlar
620
Puanları
43
Merhaba,

Yetkili ekibin makro uyarı hatalarından haberi var. Gelecek güncellemelerde bu problem düzeltilecektir, makro kullanmadıysanız endişelenmenize gerek yok.
 

HazyShade

Üye
Katılım
13 Nis 2022
Mesajlar
225
Puanları
43
Balık tutarken bir kaç defa makro uyarısı geldi, relog atmak zorunda kaldık. Neyse ki son patch de düzeltildiği yazıyor.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt