İstek Makro ve CAPTCHA Hkk.

Tengri54

Üye
Bana kalırsa oyunun içinde ücretli makro (''sadece exp kasmak için'') yazılabilir.
Zira bu makro olayı bizim başımıza bela oldu.
Ben manuel kasan bir oyuncuyum fakat gözde ki problemim yüzünden şu captcha 'yı okuyamıyor , her defasında oyundan atılıyorum. Hatta daha yeni 3 günlük atak ban yedim. Bunun devamında 7. günüde yemekten korkuyorum. Ben oyuna elimden gelen maddi desteği sağlayıp , keyifli bir oyun oynamak isterken , bunu yaşamak gerçekten haksızlık... Yani dediğim gibi Şahsen benim gözlerim iyi seçemediği için defalarca ve defalarca captcha tarafından oyundan atılıp makro muamelesi gördüm. Benim gibi bu sorunu yaşayan arkadaşlar illa ki vardır. Haksız şekilde geriye düşürülüyoruz. Eğer makroyu engellemek istiyorsanız lütfen slotları gezip bizzat kontrol edin. Yada cüzi bir ücretle exp için makroyu serbest bırakın. Bunu herkes kullanıyor.. Kullanmayanda bu dertle uğraşıyor. Uzun lafın kısası bu Captcha resmen başbelası bir uygulama. Yada en azından daha okunur olacak şekilde düzenleyin lütfen..

STONKS

Üye
Birde 40 saniyede okuyup kodu giremezsek makro tespit edildi diyor ceza olarak falan filan.. townda afk duruyorum sonra gelip bakıyorum böyle bir mesaj :D Süre zorunluluğu neden yani ?

REZZOR

Üye
selamlar öncelikle.. malesef ki bu captcha sorununa ben de katılıyorum sürekli oyun basında PC basında olsam da renk körlüğüm düşük de olsa oldugu için bende cogunlukla çözemiyorum relog yapmak zorunda kalıyorum bir de su dikkatimi cekti sizde nasıl bilmiyorum mob keserken 3-5 saatte gelen bu kod, atack yani mob kesmeyi bıraktıktan sonra hareketsiz kaldıgımda 5 10 dkk demeden geliyor o sıra ihtiyac molası ve ya dinlenmeye ayırıyor insan kendini fakat gelip baktıgınızda macro uyarısı almıssınız cok fazla karsılasıyoruz bu sorunla ve yönetimi oyunu seviyoruz tamam oyun geliştiriliyor hala ama lütfen su macro vb şeyleri önleyecegiz diye bize iskence zulm etmeyin sayın yönetim capctha kalksa minnettar oluruz çok sacma cünkü böyle bir oyunda bu durum... yeni insanlar gelirken bir yandan da kan kaybetmenizi istemeyiz :(

Zbam

Üye
selamlar öncelikle.. malesef ki bu captcha sorununa ben de katılıyorum sürekli oyun basında PC basında olsam da renk körlüğüm düşük de olsa oldugu için bende cogunlukla çözemiyorum relog yapmak zorunda kalıyorum bir de su dikkatimi cekti sizde nasıl bilmiyorum mob keserken 3-5 saatte gelen bu kod, atack yani mob kesmeyi bıraktıktan sonra hareketsiz kaldıgımda 5 10 dkk demeden geliyor o sıra ihtiyac molası ve ya dinlenmeye ayırıyor insan kendini fakat gelip baktıgınızda macro uyarısı almıssınız cok fazla karsılasıyoruz bu sorunla ve yönetimi oyunu seviyoruz tamam oyun geliştiriliyor hala ama lütfen su macro vb şeyleri önleyecegiz diye bize iskence zulm etmeyin sayın yönetim capctha kalksa minnettar oluruz çok sacma cünkü böyle bir oyunda bu durum... yeni insanlar gelirken bir yandan da kan kaybetmenizi istemeyiz :(
dediğin durum bendede oluyor mola falan verirken iyice çıkıyorum slottan ve oturuyorum 2 güç gündür gelmiyor atak yapmazken

Babalarınbabası

Üye
Ben de renk körüyüm. Defalarca okuyamayıp yanlış girdiğimden ötürü atıldım. Ama ban yemek mi? Hiç böyle bir durumla karşılaşmadım. Bence akıllı mouse, klavyenizi bir gözden geçirin. Yüklü assetlerle girmek yerine default yapıp girin

Molarite

Üye
Kesinlikle katılıyorum. Hiç bir şekilde okuyamıyorum ve her seferinde relog atmak zorunda kalıyorum. KAldırırsın demiyorum ama daha rahat okunsun lütfen

washigo

Üye
Önceki CAPTCHA iyiydi. Okunuyordu. Bunu okumak için PC nin içine giriyoruz

Tengri54

Üye
Forumlarla ilgilenen kimse yok sanırım ?
Beyler yanlış anlamayın da büyük bir emek harcıyoruz biz bu oyuna.
Maddi ve manevi.
Biraz daha özveri lütfen...

Alkoer

Üye
2.5 derece miyop gözlük takıyorum. Bende ekran içine girmeden okuyamıyorum.

tigger

Üye
Karakterin hiçbir eylemde bulunmadığı sırada (AFK) bu kodun çözülmesi istenmesi, kusura bakmayın da saçmalığın daniskası.

Fischer

Üye
Merhaba,

Captcha kodunu giremediğiniz için "atak yasaklaması alma" algısının yanlış olduğunu söylemek isterim. GM ekibinin incelemeleri sonucunda yasaklama uygulanıyor. Eğer haksız bir yasaklama aldığınızı düşünüyorsanız oyun içi ticket sistemini kullanarak, itiraz edebilirsiniz. Görüntü işleyen uygulamalar, captcha kodlarını kodunu tarayıp girebildiği için kod ekranı zor görünüyor. Böylece bu uygulamaların kod ekranını taraması zorlaştırılıyor. Elbette bu sistemde bazı sorunlar olabilir, gelen yamalar ile birlikte iyileştirilecektir.

birol2003

Üye
Merhaba,

Captcha kodunu giremediğiniz için "atak yasaklaması alma" algısının yanlış olduğunu söylemek isterim. GM ekibinin incelemeleri sonucunda yasaklama uygulanıyor. Eğer haksız bir yasaklama aldığınızı düşünüyorsanız oyun içi ticket sistemini kullanarak, itiraz edebilirsiniz. Görüntü işleyen uygulamalar, captcha kodlarını kodunu tarayıp girebildiği için kod ekranı zor görünüyor. Böylece bu uygulamaların kod ekranını taraması zorlaştırılıyor. Elbette bu sistemde bazı sorunlar olabilir, gelen yamalar ile birlikte iyileştirilecektir.
Haklısınız elbet önlem yönteminiz olacaktır, yöntemine karşı çıkmak değil amacımız.

Belli algoritmalara göre bu kodun talep edildiği net ve açık. Ama hiç bir aksiyon yapmayan karakter yani afk olan karakter townda yada başka yerde, herhangi bir partiye mensup değil ve herhangi bir coin yada exp hareketi yok, mesela dün ben balıkta bırakmıştım gece sanırım kedi klavyenin üstünden geçerken balıkçılığı kesmiş, karakter boş boş dururken captcha gelmiş oyunu kitlemiş, bazen afk bırakıp yemeğegidiyoruz townda yada slot kenarında, bazen wc gidip geliyoruz durum hep aynı.

Uzun lafın kısası, bu güvenlik olacaksa olsun, şeklini zorluğunu değiştirmeyecekseniz onada kabul ama en azından hangi koşullarda geleceği konusunu tekrar masaya yatırıp değerlendirebilirmisiniz.

Maximiliantr

Üye
Merhaba,

"GM ekibinin incelemeleri sonucunda yasaklama uygulanıyor." Sadece bu cümlenize katılmak istemiyorum, Lunaskar Soothsayer slotunda oto heal priestler 24 saat coin kasıyor bunu bir kullanıcı olarak ben görüyorum da yönetim görmüyor mu?. İşte bu yüzden ekibin incelediğini ve sonucunda yasakladığını düşünmüyorum saygılar.

kylimcy

Üye
Merhaba,

Kimse kusura bakmasın ama uğraşılmıyor bununla. Macro olmadığını ispat ettiğim halde atak ban yiyorum :) İspata karşılık cevap topluluk kurallarına uymamaya devam ederseniz daha büyük cezalar alırsınız oluyor bir de. :)

lllThe_Sheriff

Üye
Günümüzde işler kolaylaşsın dıye adamlar yemiyor içmiyor makine üretiyor her sektörde aynı.. makroyu yasaklayacagına buna karsı kaybın kadar npclerdeki kar oranını arttır, vergiyi arttır veya buna benzer önlemlerini al. millet zamandan kazanmak için gece gündüz çslışıp çözüm bulurken biz bedava exp gelıyor dıye makroyu yasaklıyoruz. acaba bu yetkılıler hıc zr ile char kastımı? bunların canları da bızımkı gıbı ucuz mu? oyun oynuyor dıye elimiz, ayağımız uyusuyor, gözlerımız gidiyor artık yıl olmuş 2022 bunların düşünülmesi lazım..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt