Öneri Makro ve exp artışı konusunda?

Sertoskii

Üye
Selamlar,

Oyun kapalı betadan çıktığından beri 25 lvl olup makro yapanlarla dolmaya başladı ve bu sayı gün geçtikçe artıyor. Bunlara çözüm olarak MOUSE BLOCK ve CAPTCHA getirdiniz. Yıllardır MMO oynayan ve sizlerin de bu oyunu yaparken bu konuda tecrübeli ekibiniz olduğunu varsayarak sormak istiyorum.

Ne zaman bu kişilere ' AĞIR CEZALAR ' vereceksiniz ? Benim gibi oyunu oynayarak zevkini yaşayan oyuncular, oyunun ilk gününden beri sabrediyoruz ve her hangi bir yaptırım getirilmediğini görüyoruz. Bu isyanıma cevap olarak GM ekiplerimiz gün içinde slotları geziyor vs vs demenizi görmek bile istemiyorum. Çünkü ne kadar ticket attıysam hepsinin cevabı bu şekilde oto mesaj verilecek cevaplandı.

1651851172353.png
ÖRNEK.

Bu fotoğrafta görüldüğü üzere bir cezai işlem yapılacaktır denilmiş. Fakat aradan bir kaç gün geçtiğinde gördüm ki aynı oyuncu benden 2-3 lwl üste çıkıp Hagard 'da para kasmaya başlamıştı. Bunun üzerine yine ticket açtığımda ;
1651851296891.png

Bu şekilde bir yanıt aldım.

Makro konusunda son sözüm şudur ki bizler clan olarak bu durumdan bıktık, aktif oyuncunun exp farmı için yer bulamayıp makro kullanan oyuncunun o slota çökmesinden bıktık ve bizim gibi çoğu oyuncuda bıktı. Eğer bu oyunculara 'SERT CEZALAR' verilmez ise bizde yakın zamanda kullanmaya başlayabiliriz.

Bir diğer konu ise EXP Artışı ;

Makro konusuna istinaden, exp artışlarının bir hayli az olduğunu düşünüyorum. Şuan 56 - 58 Lwl arası oyuncular 'SOOTHSAYER' , 'HARPY' gibi slotlar da 59 olmak için bir yerlerini parçalıyorlar.
25-30 K Arası bir EXP geliyor fakat bu yaklaşık 3 gün demek. Makro olan oyuncular bilgisayarının başından kalkıp bunu hiç yorulmadan yaparken, oyunu severek oynayan oyuncular için bu çok zor. Buna nasıl bir çözüm üretebilirsiniz bilemem fakat önerilerim mevcut;

• EXP eventi yapılması.
  • SC fiyatlarının düşürülmesi veya SC eventi yapılması.
  • Belli MOB larda EXP artışı düzenlemesi.

Yada bir çılgınlık yapıp 'MAKRO' cuları banlamanız ?

Bu söylediklerim 10 küsür yıldır MMO oynamış birisi olarak önerimdir. İllegal işleyen bir sisteme karşı illegale dur demeyip, 'durur musunuz ? ' demeye devam ederseniz, bizim gibi iyi niyetli oyunculara da bir yerden sonra dur diyemeyeceksiniz ve malum oyun gibi bu oyununda sonu gelecektir.

Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Sea

kays51abd

Üye
Hocam buraya konu açmak istedim ROBot çıktı diye, konuya izin vermediler. Bir yer de konu altına yorum yaptım baktım silinmiş. Bu da silinirse bilmiyorum artık nolur. Ama oyunun hem botu çıkmış hem macrocuları durmuyor hem de ceza almıyorlar.. buraya tekrar yazayım dedim..

Sertoskii

Üye
Hocam buraya konu açmak istedim ROBot çıktı diye, konuya izin vermediler. Bir yer de konu altına yorum yaptım baktım silinmiş. Bu da silinirse bilmiyorum artık nolur. Ama oyunun hem botu çıkmış hem macrocuları durmuyor hem de ceza almıyorlar.. buraya tekrar yazayım dedim..
Siliyorlarsa demek ki bir şeylere müsaade ediyor olduklarını kanıtlamış oluruz. Sende ona göre oynarsın oyununu basit çözüm :)

therepower

Üye
antihilesiz oyuna girme açığı buldum benle iletişime geçin diye konu açtım sildiler xd artık hilecileri fonladıklarından bile şüphelenin

Sertoskii

Üye
antihilesiz oyuna girme açığı buldum benle iletişime geçin diye konu açtım sildiler xd artık hilecileri fonladıklarından bile şüphelenin
Antihileye gerek bile yok aslında, 1 saat boyunca belirli slotları gerçekten (sözde değil) gezseler rahat 100 kişi banlarlar ve buda makro sorununu ortadan kaldırır. Ama dediğine katılıyorum bu tarz oyunlarda genelde fonlarlar böyle oyuncuları sonra batarlar. Umarım böyle bir şey yapmıyorlardır.

Toxic

Üye
Bu ve benzeri oyunlar makrosuz oynanabilecek oyunlar değiller bu benim şahsi düşüncem şahsi fikrim linçlemeyin sadece düşüncem fikrim :)

exden

Üye
Macroya yatkin olan 20 yillik oyun tasarimini kopyalarsan ne yaparsan yap engelleyemez sadece el ile oynayan oyuncuya fazladan engel cikarirsin. Ai object recognition ile hic bir hile hurdaya engellemeye gerek kalmadan oyunu cok rahat oynanabiliyor cunku oyun pve icin 3 tusdan ibaret. Captcha eklemisler otomatik cozuculeri oldukca yaygin 2022 yilindayiz. EAC da yakalayamaz en basitinden diger bilgisayardan uzak masaustu baglantisi ile her hileyi calistirirsin.

Insan gibi elde edilemeyecek duzeyler de iyice tesvik ediyor insanlari boyle programlara. Level xp gereksinimleri oldukca yuksek ve ayni yaratigi bilincsizce binlerce kez kesmeye itiyor sizleri. Baska bir alternatifi bile yok.

Tek sikinti modasi gecmis yuksek basitlikteki oyun tasarimidir.

Sertoskii

Üye
Bu ve benzeri oyunlar makrosuz oynanabilecek oyunlar değiller bu benim şahsi düşüncem şahsi fikrim linçlemeyin sadece düşüncem fikrim :)
Linçlemek değil asla fakat bir de şöyle düşünmeni isterim. Oyun oynamak varken oyunu bota oynatmak ne kadar zevkli olabilir ? 10 küsür yıldır MMO oynuyorum asla böyle bir şey yapmadım ve buna yatkınlık en çok Türk oyuncularda var bununda sebebi ekonominin kötü olması, aç gözülük vs olabilir.

Sertoskii

Üye
Macroya yatkin olan 20 yillik oyun tasarimini kopyalarsan ne yaparsan yap engelleyemez sadece el ile oynayan oyuncuya fazladan engel cikarirsin. Ai object recognition ile hic bir hile hurdaya engellemeye gerek kalmadan oyunu cok rahat oynanabiliyor cunku oyun pve icin 3 tusdan ibaret. Captcha eklemisler otomatik cozuculeri oldukca yaygin 2022 yilindayiz. EAC da yakalayamaz en basitinden diger bilgisayardan uzak masaustu baglantisi ile her hileyi calistirirsin.

Insan gibi elde edilemeyecek duzeyler de iyice tesvik ediyor insanlari boyle programlara. Level xp gereksinimleri oldukca yuksek ve ayni yaratigi bilincsizce binlerce kez kesmeye itiyor sizleri. Baska bir alternatifi bile yok.

Tek sikinti modasi gecmis yuksek basitlikteki oyun tasarimidir.
Aradığım yorumlardan birisi, maalesef ki hileye çok açık bir oyunu kopyaladıktan sonra bununla karşılaşacaklarını bilmeleri gerekirdi. He kopyalamalarında hiç bir sorun yok karşıtı da değilim fakat bu sorunları daha erken çözmüş olmaları lazımdı.

Toxic

Üye
Macrosuz saatlerce kombo yaptığında farm yaptıgında gg wp olursun kardeşim senin fikrine saygı duyuyorum benim düşüncem bu yöndeydi iyi forumlar

Toxic

Üye
Sen makroyla değil genie ile bile kasamayacağına eminim knka iyi forumlar

Massa

Üye
Oyun , oyun olduğu için oynanmadığı sürece , ne kadar makroculara ölüm desekte , makro bitmez.
100 kişiden 15 tanesi oyun oynamak için oynuyor çoğu kişi Coin satıp para kazanma peşinde.
Gelir elde ediliyor bir şekilde bunu en kolay yapmanın yoluda makro ve ya 3.party programlar.
Müsade ediliyorsa birileride bunlar üzerinden kazanıyor demektir.

Toxic

Üye
Sakin olup sadece oyun oynayın oyunda şuan absürt bir durum yok en azından knight daki gibi durumlar mevcut değil manticore da falan macrocu mafyalar falan yok relax :) adamlar exp kasarken topluca farm yaparken daha az yorulup daha çok oynayabilmek için makro kullanıyorlar

Sertoskii

Üye
Sakin olup sadece oyun oynayın oyunda şuan absürt bir durum yok en azından knight daki gibi durumlar mevcut değil manticore da falan macrocu mafyalar falan yok relax :) adamlar exp kasarken topluca farm yaparken daha az yorulup daha çok oynayabilmek için makro kullanıyorlar
Kardeşim sen makrona devam et boşver biz 'oyunu oyun gibi' oynamak isteyenlerin düşüncelerini anlayamazsın zaten. Umarım çok paraya boğulursun bu oyun sayesinde de birazcık mutlu eder seni. Sonra bazı oyunlar gibi ahhh vaaahhh niye bitti niye etti demezsin inşallah. İyi forumlar :)

SoloFarmer51

Üye
Makrocuların harbiden artık banlanması lazım at bi 7 gün ban bak bakayım bir daha yapıyor mu? Hee yaptımı gene at 30 gün gene yaparsa at sınırsız ban 500 1000 kişi ban yese makrodan, millet kullanmayı bırakabilir. Diyecek çok laf var da işte neyse. Vaatler çoğu zaman yerine getirilmiyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt