Makro

samilyen1

Üye
Makro kullanan oyuncuları reportlamak için seçenek vardı o kaldırılmış sebebi nedir ? Ayrıca soothsayer slotlarında bir çok oyuncu aktif olarak makro kullanıyor bu şekilde mi devam edecek ?

Detrau

Üye
exp kasılan her yerde karşılaşıyorum makrocularla bi çözümü yok sanırım olsa bile şu anki sorunlar nedeniyle ilgilenecekleri son şey olabilir ben priest oynuyorum her an odaklanmam gerekirken arkadaşlar makroya bırakıp başka şeylerle ilgilenebiliyorlar

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Oyun deneyiminizi kötü etkileyen durumlarda yani Makro, Hile olarak şüphelendiğiniz her kullanıcı oyun içi Ticket sistemi ile bildirin.
Bildirimleriniz bizim için çok önemli ve takibi sürekli yapılmaktadır.

Detrau

Üye
Teşekkürler. Bundan sonra daha sık kullanacağım .Bir işe yaramıyormuş gibi hissettiğim için pek tercih etmiyordum açıkçası

Paris

Üye
Merhaba, oyun içerisinde hile kullandığını düşündüğünüz kullanıcıya sağ tıklayarak makro raporla seçeneğiyle veya oyun içerisinden destek talebi oluşturarak bildirebilirsiniz.

1650323812289.png

ozy395

Üye
Oyun deneyiminizi kötü etkileyen durumlarda yani Makro, Hile olarak şüphelendiğiniz her kullanıcı oyun içi Ticket sistemi ile bildirin.
Bildirimleriniz bizim için çok önemli ve takibi sürekli yapılmaktadır.
İlk olarak raporlama hakki var sanirim herkesin ( 3-4-5 civarinda ) . ikinci olarak MAKRO kullanılabilecek slotlar belli. Diger arkadaslarda belirtiyor bunu gün içinde başka konularda. Son olarak biz olmasi gerektigi gibi oyunumuzu mu oynayalım ? Sagda solda karsimiza cikan makrolar ile mi ugrasalim ? ( eger ki ticket attigimiz gibi bi yaptirim olacaksa Ki şikayet doğrulandığında. 5 saat sonra yada ertesi gün degil bahsettiğim süre. ) bizde ticket atmak ile ugrasabiliriz.

Slarent

Üye
Arkadaşlar gerçekler acıdır ancak 2004'de değiliz artık. Makronun önüne geçmek imkansız. Her oyunda kullanılan bir durum makronun en gerekmediği lost ark'da bile G tusunu makroya atayıp görevleri yaptıranları tanıyorum. Alışın bu duruma. Şuan oyun level asamasında oldugu için sık rastlamak mumkun ancak pk kısmı hareketlendıgınde azalım gösterir

samilyen1

Üye
Merhaba,
bildirim tuşu hala görünmekte
Görüldüğü gibi kapalı yukarıda bir arkadaş söylemiş 3 4 raporlamadan sonra kapanıyor diye böyle bir sorun oluyor olabilir. Bir kontrol edin isterseniz

Ekli dosyalar

• resim_2022-04-19_073642253.png
    resim_2022-04-19_073642253.png
    179.6 KB · Görüntüleme: 32

samilyen1

Üye
Arkadaşlar gerçekler acıdır ancak 2004'de değiliz artık. Makronun önüne geçmek imkansız. Her oyunda kullanılan bir durum makronun en gerekmediği lost ark'da bile G tusunu makroya atayıp görevleri yaptıranları tanıyorum. Alışın bu duruma. Şuan oyun level asamasında oldugu için sık rastlamak mumkun ancak pk kısmı hareketlendıgınde azalım gösterir
imkansız değil. slotlar belli seri ban atıltığı taktirde kimse kullanmaya yeltenmeyecektir. ancak şuan oyun yeni olduğu için bununla ilgilenemiyorlar haliyle ilgilenebiliyor olsalar bile 3 günlük oyunda oyuncuları banlayacaklarını sanmıyorum biraz daha zaman geçince düzelir

unqual

Üye
Makroyu savunmuyorum ama oyunun exp kasma sistemi macroya itiyor insanları. Çünkü görevler çok az exp veriyor.

unqual

Üye
Ayrıca görevleri solo yada duo olarak yapmak ta çok zor oluyor. Snake queen görevini solo yapmayı bir deneyin :)

TheJimmyQ

Üye
Makroyu savunmuyorum ama oyunun exp kasma sistemi macroya itiyor insanları. Çünkü görevler çok az exp veriyor.
oyunu güzel yapan şey bence elle kasarken yaptığın sohpet muhabbettir ama yinede sen bilirsin makro kullanmanı tavsiye etmiyorum oyundan uzaklaştırılmanı istemem :(

TheJimmyQ

Üye
imkansız değil. slotlar belli seri ban atıltığı taktirde kimse kullanmaya yeltenmeyecektir. ancak şuan oyun yeni olduğu için bununla ilgilenemiyorlar haliyle ilgilenebiliyor olsalar bile 3 günlük oyunda oyuncuları banlayacaklarını sanmıyorum biraz daha zaman geçince düzelir
ilgileniyorlar dostum biz parti'ce kasarken ks ekibi geldi ve beni makrodan reportlamışlar :))) slotu alamadıkları için ekranımda belli sayılar belirleniyor ve bu sayıları belirlenen sürede girmem gerekiyor girmezsem ne olacağını tahmin ediyorum :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt