Malum Oyunun Terimleriyle Konuşmak...

Kayı Beyi

Üye
Arkadaşlar herkesin bir mmoprg geçmişi var ve bu oyun geçmişlerinde en büyük payı Türk oyuncular için Ko oluşturmakta kimsenin buna bir itirazı veya başka bir değişle sıkıntısı yok lakin Rise Online FARKLI VE BAŞKA BİR OYUN Esinlenmeler Her oyunda olduğu gibi olacak buna bir itirazımız yok lakin ALFA SÜRECİNDE ARTIK Oyunu oyunun kendi terimleriyle konuşmalıyız... Raptor İİ HB İron Bow bunlar bu oyunda yok bu oyunda olmaması nedeniyle eleştiriler de bu şekilde geliyor oyunu oynayan sadece ama sadece bir KO kitlesi yok bir çok mmoprg oyunundan gelen kişiler var ve bu tavırlar ortak dili oyunun bütünlüğünü şahsım adına zarara uğratıyor oyunları kendi dillerinde ve silah isimleri kısaltmalarıyla oynarsanız daha iyi olur. Teşekkürler

Anonymouss

Üye
hak veriyorum bende ko oyuncuyum fakat bu oyun bizim oyunumuz, oyundaki item kısaltmalarını skill kısaltmarını kullanmalıyız. dash skilini sw yerine dh denebilir en basitinden

ERNC

Üye
Evet kesinlikle yeni bir oyun yeni grafikler yeni eşyalar olaya böyle bakmak gerekir ve bu şekilde kabullenmek oyunun ileri seviyelerinde daha anlaşılır olmasını sağlayacaktır.

JoesXs

Üye
katılıyorum şahsen nazikçe oyun icinde tepkimide koyuyorum alışılmış isimlerle hitap edildiğinde o ney öle bişey yok şeklinde tepki verince orjinal isimleriyle cevap alıyorum böyle böyle alışkanlıklar gerçekleşir umarım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt