Malum Pazar Acılmama Ve Kurulmama Sorunları HK.

Eg0isTa

Üye
Oyun hakkında igneleyici konu acmamak için kendimi zor tuttum ancak yeter denilecek bir konuda herkesin şikayeti olsada kimse konu açmamış.

öncelikle cannel sisteminden bahsetmek istiyorum dorion 1 re gecmek isteyip tıklıyorken beni dorion 5 e atıyor dorion 3 e tıklıyorken beni 7. servere atıyor yoğunluktan dolayı olmasını anlarım ancak ben o kanala gecmek istemiyorum, kanal dolu sonra deneyin yazısı koymak cokmu zor ? hem teleport atarken 30 saniyemiz gidiyor hemde bildiğiniz üzere 3 teleporttan 2 tanesi oyundan atmayla sonuçlanıyor

Geldik pazar olayına dorionda kalabalık bir ortamda pazar kurarken içimdeki adamın cıkmasını yarım saat bekledigim oluyor adam ben pazar kurarken içime bırakıp cıkıp gitmiş oluyor 15 dakka 30 dakka ben bunu beklemek zorunda degilim , bütün pazarı dolu dolu doldurduktan sonra bu süreyi bekliyorsam pazar kurmanın ne anlamı var.
En nefret ettigim olayda şu dorionda sanırım pazar sınırı var , pazarlarımızı kurarken 5 6 defa denemek zorunda bırakıyor bu lanet olası bugu artık çözün 2 sayfa item ayrı ayrı fiyatlandırıyorum tamam a basıyorum birde ne göreyim pazar kurulmamış. Bunun yerine dolu olan pazar sınırına, SIRANIZ :4 ---- 4 kişi pazar bozdugunda sizinki kurulacak gibi beklemeler olsa daha iyi olur gercekten cok can sıkıcı cok sacma olaylar, biz betayı neden oynadık hataları tespit edip bu hataların cözülmesi için ancak betada gördügümüz hataların yüzde 80nini oyunun full sürümünde görüyoruz artık inancım bir tık kırılmış durumda. Kötü türkçe için kusura bakmayın bu sinirle bu kadar oluyor. İyi forumlar

Alkoer

Üye
Yok efendim şu görsel bug düzeltildi yok efendim bp sembolü düzeltildi.

Oyunun geldiği şu günde server,lag ve pazar sorunu çözülmüş olsaydı bence çok çok daha iyi olurdu. Acil çözüm gerektiren makro yada npc ye pot satma gibi önemli buglar halledilip direkt olarak server olayına girilmeliydi.

Oyuncu sayısı fazla diye 1 kanal ekleniyor arkadaşım 10 kanal ekle yatırımını server a yap oyun akıcı olsun.

Dorion 1 e girilmiyor girsen pazar kuramıyor pazarı açamıyorsun. Hemen getir afk pazar ve AH olayını. AH sadece bir kanalı değil tüm kanalları ortak tarasın 1 tıkla hemen itemi al-sat.

Bu örnek verdiklerim olsaydı bence şuan çok daha fazla oyuncu olur oyun çok daha iyi olurdu.

Eg0isTa

Üye
Yok efendim şu görsel bug düzeltildi yok efendim bp sembolü düzeltildi.

Oyunun geldiği şu günde server,lag ve pazar sorunu çözülmüş olsaydı bence çok çok daha iyi olurdu. Acil çözüm gerektiren makro yada npc ye pot satma gibi önemli buglar halledilip direkt olarak server olayına girilmeliydi.

Oyuncu sayısı fazla diye 1 kanal ekleniyor arkadaşım 10 kanal ekle yatırımını server a yap oyun akıcı olsun.

Dorion 1 e girilmiyor girsen pazar kuramıyor pazarı açamıyorsun. Hemen getir afk pazar ve AH olayını. AH sadece bir kanalı değil tüm kanalları ortak tarasın 1 tıkla hemen itemi al-sat.

Bu örnek verdiklerim olsaydı bence şuan çok daha fazla oyuncu olur oyun çok daha iyi olurdu.
Daha var olan pazara tıklamıyor git diyorsun pazarı bulamıyor cok zor be aga yani sabır sabırda, taşı olduk artık.

Alkoer

Üye
Daha var olan pazara tıklamıyor git diyorsun pazarı bulamıyor cok zor be aga yani sabır sabırda, taşı olduk artık.
Başka bir konuya yetkili büyük güncelleme çok yakın gibi bir yorum yaptı. Umarım bu güncellemede burda konuştuğumuz oyunun bize vaat edilen mekaniğini etkileyen alanlara etki eder.

AdrenaLine60

Üye
Gerçekten acilen düzeltilmesi gereken bir konu PAZAR. Dorion 1 e hiç bi şekilde ne geçebiliyoruz ne pazar açabiliyoruz. Birde 5 6 kez pazar kurmaya calısmakta cok can sıkıyor.

Eg0isTa

Üye
direnişimizin 8. günündeyiz Pazar düzeltilmesi Grevi 8. gün Umarım bir gün düzelecek.

Eg0isTa

Üye
direnişimizin 9. günündeyiz Pazar düzeltilmesi Grevi 8. gün Umarım bir gün düzelecek. Şaka Gibi oyun başından beri aynı sorunla karşı karşıyayız millet 1 ayda oyun yazıyor.

Eg0isTa

Üye
Direniş gün 10. git gide insanlar 1. dorionda pazar kurmayı bıraktı piyasa cok sarsıldı itemler pazar gezilmedigi için coins cinsinden cok yara aldı bu daha başlangıç. Usserler kendi kendine cözdü konuyu elinize saglık Rise Online USERLERİ.

Yener

Üye
Oyun içinde para az dönüyor, gbler hep TL ye çevriliyor pazar falan hikaye oldu

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt