Mana tüketimi korkunç

henks

Üye
rouge class oynuyorum. Bir asas olarak mana tüketimi çok fazla. Archera geçiş yaptiginda günde en az 20 30 tl lik mana almadan zaten oynanmiyor. En çok warriour arkadaşlara içim gidiyor. Inanilmaz fazla pot harciyorlar. Oyun yönetiminin verdigi ilk sözlerde p2w i minimal tutmak vardi. Fakat peynir ekmek gibi mana potu harcaniyor. tüm classlardaki mana tüketim bedelleri düşürulmeli. Farm yaptigin zaman bile mana potu masrafin çıkmıyor. Zaten oyunda sürekli cash satin alarak yöneyime gerekli destegi sagliyoruz. Fakat bu normal derecede bir mana tüketimi degil. Sözunuzde durup, bununla ilgili bir şeyler yapmaniz gerekli. Zaten ayni yaratiklari kesmek disinda hiçbir pve içerigi yok. En azindan onu ıçimiz rahat sekilde yapmamizi saglayin....

lobolop

Üye
Şimdi biri çıkıp sana çok harcıyorsan parti kur ğardeşim biz nasıl kasıyoz dicek :D

henks

Üye
Şimdi biri çıkıp sana çok harcıyorsan parti kur ğardeşim biz nasıl kasıyoz dicek :D
mana potuna günde 20 30 tl vermeyi seven birileri çikacaksa zaten onu anlamak garip olacak :) Ama soyle bir tayfa var; cashle pot alip gb degerine oyunici fazladan satan. Her yerde ayni adamlarin pazarlari var zaten. Muhtemel onlar (pazarcilar) yav gardesim bu sistem cok iyi 10 liraya pot aliyon amgoim falan yazabilirler. Onu bekliyorum :)

Jacques

Üye
1.5m lik mana potu için ne ağladınız be bi slotta 1 saat kassan sırf coinsten bile 1klık mana potu giderini karşılıyorsun valla yeter sizden ha gidin pvp sw oynayın.

henks

Üye
Hahahah hiç şaşırtmıyorlar beni, belli bi güruh var kim neyden şikayetçi olursa mutlaka muhalefet oluyorlar para versen bu kadar yapmazlar bu arada :D
ko bizi gisganiyo yegenim. Orda görsen millet acliktan oluyo. Can potu bile basamiyolar. Sen şükret sukret xbxjcj

lMorteux

Üye
Beyler gunde 12 saat oynarsanız mana harcarsiniz normal

platoon0x

Üye
45+ skillerin mana bedelleri bp 61 skilline yapıldığı gibi %20 %30 civarlarında düşürülmeli, bunun tek sebebi mana potu gideri değil. 1900 2000 civarında olan mana kapasiteleri varken 200 300 mana götüren skill vurmak gerçekten oynamayı güçleştiriyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt