Mantis Aşçıları Baked Fiyat Sorunu Hk.

YUZDEELLI

Üye
Dostlar bakın sizin için zor biliyorum delicious fiyatları'nın artış sebebini hep birlikte gerçekleştirdik satışlarınız dan memnunsunuzdur umarım öyle düşünüyorum. bonitolar'da indirime gitmeniz ve sizin için geathererların çabalaması için destek olmalısınız. diğer sınıflar için fiyatlarınızı yüksek tutabilirsiniz arkeoloji dericilik fishing odunculuk mining herbalism bu tarz mesleklerin gelişim peksimistlerin de daha çok pahalanma yapabilirsiniz sizin ve bizim için daha doğru bir karar olur.
"LÜTFEN KSLEŞMEYİN".bonitolar'da düzgün ve makul fiyatlar uygularsanız biz de sizinle o kadar iyi anlaşırız.umarım bu konular'da anlaşılır oluyorumdur. diğer sınıflara vurun gitsin acımayın ya peksimist mi kullanacaklar fiyat bu diyin.

Özellikle taşçılara hiç acımayın.

İlerleyen zamanlar da daha güzel açıklamalarım olacaktır.neler yapabileceğimizi tüm herkese göstereceğiz dostlar.

Yok anlamıyorsanız size maliyet hesaplarıyla kolay gelsin diliyorum bakedları da istediğiniz fiyattan koyabilirisiniz almayı düşünmüyorum.
Tüm fiyatlara'da sözüm olsun değişiklikleri göreceksiniz.cooked mesleğini ezdiren ks cilere biraz ekonomi dersi verecem.

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt