Evet arkdaşlar damarlarımızda ki ko2 hortlayarak bir anlık gafletle başladığımız bu oyunda dikkatimi çeken ilk şey marketin çok pahalı olması oldu. Mesela 1 adet 30 günlük royal armor 1000 altın. Kanat 400, pet 500, pre 900, binek 500, pelerin 400, matta 200, xp bost kağıdı 1000 altından satılıyor. Kozmetikler haricinde kendi alanında hepsinin artısı mevcut. Toplamda 4900 altın 400 liralık bir bedele geliyor. Normal ko2 de yıllarca dolar kuru sebebi ile yüksek meblağlar ödedik oyun yönetimine sormak istiyorum acaba niçin bu kadar pahalı ? Mesela 6 aylık wow üyeliği 599 lirayken niçin buraya para yatıralım bunu açıklayabilirler mi ? Oyuna çamur atmak için sormuyorum cidden girdim vakit geçirdim eğlendim. Fena değil. Zaten ko2 oyuncusu en son grafikle ilgilenir. Yerli yapım bir oyunda bu kadar yüksek fiyat verilmesi benim gibi senelerce bu oyunu bekleyen birini hayal kırıklığına uğrattı. Saydığım itemler max 200 lirayı geçmemesi lazımdı. Belki xp kağıtları pahalı olabilir fakat dediğim gibi çoğu ürün gereğinden pahalı. Oyun henüz kendini ispat dahi edemedi. Şimdi formda bana kızacaklar olacak vs.. onlara boş yapmayın demek istiyorum. Senede 6 k para ko2 ye yatırsan 2 sene içinde pvp yapabilecek bir karakterin olur. Ben sadece fiyatların düşmesini belirtiyorum. Bu arada ellerinize sağlık oyun oynanabilir durumda. Tek sıkıntısı market fiyatları.