Market sizce yeterli mi? Hayir deyl!

Market yeterli mi? Ne gerekir

• Kullanılan toplam oy
    52

HERO

Üye
Bence Marketin Temeli iyi ama bazi noktalar var onlari yine bi bakilsin.
Eksik olan ürünler var:

Pet

Sadece Standard PET ve mounts var. Daha hizli koşan ve daha cok uzakdan toplayan Peter lazim. Tabiki daha yüksek fiyata

Scroll

Lvl 1-30 icin 500 HP ve 100def scroll , lvl 30-50 icin 1000 HP ve 150def

Lvl 1-30 icinde 10% AP scroll (magerer icin De!) Gerekiyor

Costüm

Şuankilerde hic bir Bonus yok. En az 1-2% exp, Gold, def, v.b. olmasi şart.

Bonusuz pek kimse almaz.

Fiyati da 1k deyl 2-3 k olabilir.

Eksik

Teleport scroll - Party deki kişilere ışınlamak. 50x 250 rc

Gender change- Cinsiyet deyştirme 1000 rc

Yüz, boy, pos, saç, sakal v.s deyştirme - 1000 rc

Bunlarda eklenirse muakak daha fazla gelir sağlanir ve oyunculara faydalı olur.

Sizce neler eksik?

Moderatör tarafında düzenlendi:

morganlefay

Üye
Eklenmesi gerekenler,
Gender change,
İnventory ve bankadaki ekstra slotları açan scrollar,

Teleport SC kesinlikle olmamalı, doğrudan mage karakterini öldürüyor.

Ayrıca belki nft petlere normal petlerin aksine hem solo dungeon hem de dv de kutu toplaması sağlanabilir.

Düşük leveller için scye gerek yok o kadar hazıra alışmayalım

Kostümlere de Matta gibi moba %1 atak eklenebilir.

YouNeedToDie

Üye
Costüm

Şuankilerde hic bir Bonus yok. En az 1-2% exp, Gold, def, v.b. olmasi şart.

Bonusuz pek kimse almaz.

Fiyati da 1k deyl 2-3 k olabilir.
Kostüm olayına kesinlikle katılıyorum. Nft kostümlerinin %5 / %10 özellik verdiği gibi markette satılan kostümlerin de %1 %2 civarında özellik vermeli.

egemen

Üye
kostüm süreleri yükselmeli ya da fiyat düşmeli. kimse sadece görsellik işlevi gören 30 günlük bir kostüme 1000 cash vermez..

HERO

Üye
kostüm süreleri yükselmeli ya da fiyat düşmeli. kimse sadece görsellik işlevi gören 30 günlük bir kostüme 1000 cash vermez..
Herkez böyle düşüniyor.
Rise online icin destek vermek isiyorum ama kostüm yerine daha faydali birşey alirim.

Inşallah yönetim bunlari görür ve deyştirir.

Tabiki Pet ve Mount lardada deyşik yüksek seviyeler ve fiyatlar olmasi gerekiyor.

karyabla

Üye
Kostüm adı üstünde giysidir.
Kostümün ekstra özellik vermesi kanımca yanlıştır. Söylediğiniz gibi %1 veya %2 gibi ufak ekstra özellikler için kostümlere rün, taş vb. buff'lar oyuncular tarafından eklenebilir olursa bu şekilde hem kostümü elde etme arzusu olacak hem de bir adım öne geçmek için bir imkan olacaktır.

DeLLeChiaie

Üye
Exp veya np için % 3 5 eklenebilir ama karşı ırka atak olunca işler değişir büyük bir grup bu duruma karşı. Potun bile markette olmasını sindiremeyenler, karşı çıkanlar var.

HERO

Üye
bu dediklerini yapan bir oyun var. aylık 1500 lira pus parası veriyorsun. eğer paramı çöpe atmak istiyorum diyorsan o oyunu oynayabilirsin. tavsiye ederim....
BDO, WOW, Final Fantasy, Guild wars, Rift... Her MMORPG bu itemler shoplarinda vardir. Pay to win ile hic bir alakasi yok, senin basetin oyun "kücük" bir oyun, büyük düşünmek lazim, önerileri "büyük" MMORPG den almak lazim (knight online belki 10.000 kişi oyniyor, WOW, BDO, v.s. 10.000.000+)
1-2% PVE Bonus (misal Attack yads Def Bonus) almak hic bir Pay 2 win deyldir, PVP de ama etkisi olursa ozaman dein gibi Pay 2 win olur (mesela AP Bonus, HP Bonus, Def Bonus v.s.)

xCetowea

Üye
BDO, WOW, Final Fantasy, Guild wars, Rift... Her MMORPG bu itemler shoplarinda vardir. Pay to win ile hic bir alakasi yok, senin basetin oyun "kücük" bir oyun, büyük düşünmek lazim, önerileri "büyük" MMORPG den almak lazim (knight online belki 10.000 kişi oyniyor, WOW, BDO, v.s. 10.000.000+)
1-2% PVE Bonus (misal Attack yads Def Bonus) almak hic bir Pay 2 win deyldir, PVP de ama etkisi olursa ozaman dein gibi Pay 2 win olur (mesela AP Bonus, HP Bonus, Def Bonus v.s.)
saydıgın şeyler pay to windir. bu oyun pay to win olmayacak, para verip öne geçemeyeceksin. altın bonus def bonus olamaz. xp bonus eklenebilir.

Son düzenleme:

Black Vortex

Üye
İnventory ve bankadaki ekstra slotları açan scrollar olmayacak mı ? olmayacaksa o kilit işaretleri niye vardı ?
kesinlikle olmalı, fiyatı pahalı olabilir ama süresiz olmalı.

karyabla

Üye
Baktığımız zaman PvE'de ufak ayrıcalıklar (+%2 EXP gibi) oyuna zaman ayıramayan iş veya okul hayatı yoğun olan kişilerin diğer oyunculardan aşırı anlamda geri kalmasının önüne geçmek için eklenebilir fakat PvP alanında olacak yükseltmeler P2W sayılabilir.

Xhi

Üye
Kostüm ve Pet için tavsiye ettiklerin NFT markette var. Arzu edersen alabilirsin markette olmasına gerek yok. Teleport scroll hariç diğerleri olabilir.

HERO

Üye
Kostüm ve Pet için tavsiye ettiklerin NFT markette var. Arzu edersen alabilirsin markette olmasına gerek yok. Teleport scroll hariç diğerleri olabilir.
NFT güzel fikir ama 4000 Roco vermeye Kim hazir? 30.000 TL yapiyor şuan.
Oyun daha başlamadi, 1 roco tokken en az 20-50 tl olur, belki de daha fazla.

Marketde ama süreli olabilir yani 1 aylik, ama tabiki 1000 rc deyl, 2000-3000 rc olur. Tabiki buda büyük bir rakam (200-300TL) ama utopic bir fiyat deyl. Veren özelikleri de b0yük bir etki olmaz

DeLLeChiaie

Üye
NFT güzel fikir ama 4000 Roco vermeye Kim hazir? 30.000 TL yapiyor şuan.
Oyun daha başlamadi, 1 roco tokken en az 20-50 tl olur, belki de daha fazla.

Marketde ama süreli olabilir yani 1 aylik, ama tabiki 1000 rc deyl, 2000-3000 rc olur. Tabiki buda büyük bir rakam (200-300TL) ama utopic bir fiyat deyl. Veren özelikleri de b0yük bir etki olmaz
oyun açıldığında çakılacaktır roco, maksimum 5 seviyelerinde seyreder uzun bir süre.

DeLLeChiaie

Üye
Şuan zaten 8tl de. Oyun iyi bir Start uygularsa (Server Probleme, yada Skandal olmasa) baya yükselir.
Çıkan bütün coinler, tokenlar bir yerlerde kullanılıyor sen belki oyun içinde olana denk geldiğin için çıkacağını düşünüyor olabilirsin ama bunun yatırımını yapan oyun için değil parasını katlamak için yapıyor dostum, bugüne kadar böyle oldu illaki çıkışları inişleri olacaktır ama oyun için kullanacak olan oyuncular bunu çoktan aldılar bu saatten sonra düşeceğini düşünüyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt