markette item satamama sorunu

topuz

Üye
arkadaşlar merhaba
ticaret seçeneğinden auction house girdiğimde item satmak istiyorum fakat 20.000.000 altında item satamassın uyarısı geliyor. uyarı şöyle:
you cannot sell any item less than 20.000.000. marketteki diğer arkadaşlar istediği fiyatı veriyor ben veremiyorum. yardım ederseniz sevinirim.

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (1).png
    Ekran Görüntüsü (1).png
    7.2 MB · Görüntüleme: 161

machinee

Üye
mağaza eşyalarında ve sayılabilen eşyalarda fiyat sınırlaması yok

Aziz

Üye
arkadaşlar merhaba
ticaret seçeneğinden auction house girdiğimde item satmak istiyorum fakat 20.000.000 altında item satamassın uyarısı geliyor. uyarı şöyle:
you cannot sell any item less than 20.000.000. marketteki diğer arkadaşlar istediği fiyatı veriyor ben veremiyorum. yardım ederseniz sevinirim.
Merhaba,

machinee'nin dediği gibi mağaza eşyalarını satmak için 41 seviye olmanız, sayılabilir eşyaları satmak için de herhangi bir sınırlamaya sahip değilsiniz. Diğer eşyalar için ise her bir eşya için 20 milyon gold sınırı bulunmaktadır.

İyi forumlar.

topuz

Üye
arkadaşlar ilk defa online oyun oynuyorum. cahilliğimi bağışlayın lütfen. sayılabilir item nedir ve biz bu itemleri sayılabilir yapabiliyormuyuz

topuz

Üye
ama giysileri ve silahları bundan çok daha ucuza satan arkadaşlar var

topuz

Üye
anladım itemi daha ucuza satmak için normal yani self mercant ta satış yapacaz galiba

topuz

Üye
yardım için teşekkürler şimdi anladım iyi çalışmalar dilerim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt