Markette Satılacak Olan Kanatlar

Sizce önümüzdeki süreçte oyunda kanatlar olmalı mı ?

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .

underestimated

Üye
Herkese iyi forumlar , benim gözüme çarpan ve görüntü kirliliği yarattığını düşündüğüm bir eşyadan bahsetmek istiyorum ve işlevsel bir eşya da değil sadece kozmetik bir eşya. Markette satılacak olan kanatların oyunda görüntü kirliliği yarattığını düşünüyorum, karaktere bir artısı veya eksisi olmayan kanatların sadece bahsi geçen diğer oyunda da olduğu için Rise Online'a eklendiğini düşünüyorum illa ki kanat gibi bir kozmetik eşya oyuna dahil edilecekse ileriki süreçlerde görüntü kirliliği yaratmayan bir eşya olması gerektiğini düşünüyorum. Örneğin pazar kurulan haritada , Death Valley'de , EXP slotlarında çok fazla kullanıcı aynı kare içerisinde olabiliyor ve ortaya fazlasıyla görüntü kirliliği çıkıyor.

Yukarıdaki ankete oy verip belki de oyun yöneticilerinin bu yöndeki görüşüne bir etkimiz olabilir, fikriniz her neyse oy vermenizi rica ediyorum :) Herkese tekrardan iyi forumlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:

uturuncu

Üye
bu anketin bir önemi yok çünkü ileride kanatların gözükmemesi için bir seçenek ekleneceği söylenmişti. yani isteyen alır takar. istemeyen gözükmemesi için seçimini yapar.

Pitou

Üye
Kanat illede olmalı düşüncesindeyse yapımcılar Death vallay ve diğer savaş haritaları harici alanlarda Uçma mekaniği getirilsin. En azından diğer oyundan ayıran + mekaniği olur bir anlam katar.

underestimated

Üye
Kanat illede olmalı düşüncesindeyse yapımcılar Death vallay ve diğer savaş haritaları harici alanlarda Uçma mekaniği getirilsin. En azından diğer oyundan ayıran + mekaniği olur bir anlam katar.
bunun icin coooook fazla sey duzenlenmesi gerekir , belli modellemelerin tekrar yapılması , uçulacak yerlerin tekrar revize edilmesi o mekaniği entegre etmek derken uzar gider ki şahsi fikrim uçmak pek de zevk vermez gibi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt