underestimated
Üye

Herkese iyi forumlar , benim gözüme çarpan ve görüntü kirliliği yarattığını düşündüğüm bir eşyadan bahsetmek istiyorum ve işlevsel bir eşya da değil sadece kozmetik bir eşya. Markette satılacak olan kanatların oyunda görüntü kirliliği yarattığını düşünüyorum, karaktere bir artısı veya eksisi olmayan kanatların sadece bahsi geçen diğer oyunda da olduğu için Rise Online'a eklendiğini düşünüyorum illa ki kanat gibi bir kozmetik eşya oyuna dahil edilecekse ileriki süreçlerde görüntü kirliliği yaratmayan bir eşya olması gerektiğini düşünüyorum. Örneğin pazar kurulan haritada , Death Valley'de , EXP slotlarında çok fazla kullanıcı aynı kare içerisinde olabiliyor ve ortaya fazlasıyla görüntü kirliliği çıkıyor.
Yukarıdaki ankete oy verip belki de oyun yöneticilerinin bu yöndeki görüşüne bir etkimiz olabilir, fikriniz her neyse oy vermenizi rica ediyorum
Herkese tekrardan iyi forumlar.
Yukarıdaki ankete oy verip belki de oyun yöneticilerinin bu yöndeki görüşüne bir etkimiz olabilir, fikriniz her neyse oy vermenizi rica ediyorum
Moderatör tarafında düzenlendi: