Marketteki Kostümler Hakkında

underestimated

Üye
Herkese selamlar, marketteki kostümler hakkında bazı fikirlerim ve eleştireceğim noktalar var. Biliyorsunuz ki marketteki kostümler sadece "kozmetik" olarak markette yani herhangi bir bonusu yok ki bence mantıklı olanı da bu fakat fiyat konusuna gelince bence bazı noktalarda eleştirmeye açık. Her ay 1000 Rise Cash yani 100 TL herhangi bir bonusu olmayan kostüme vermek ne kadar mantıklı bilemiyorum Valorant, LoL, Fortnite, CS gibi oyunlarla bu kostümler baya popüler hale geldi fakat bu saydığım oyunların tamamında herhangi bir bonus vermemesine ek olarak alınan kostümler sınırsız süreyle sizin hesabınızda kalıyor.
Bana kalırsa mantıklı olan seçenekler:
1) Kostüm fiyatlarının 500 Rise Cash gibi bir fiyata düşürülmesi.
2) Fiyatlarının arttırılıp süresiz bir şekilde hesabınızda bulunması.
3) Fiyatının aynı kalıp süresinin arttırılması ( bir nevi 1. madde ile eş değer)

Tabi bu saydığım 3 seçenekte de kostümlerde bana kalırsa kesinlikle herhangi bir bonus olmaması gerekiyor.

Sizce hangisi olmalı ya da farklı bir seçenek var mı ?

Phondeep

Üye
Fiyat 1000 olsa ve sınırsız süreli olsa 4 karakterime de birer adet, main karakterime iki adet alırdım.

Belki fiyatı biraz daha arttırıp sınırsız süreli yapmaları da olabilir.

Fakat şuan almak aşırı mantıksız geliyor özellikle alınan kostüm tek bir class, ırk ve cinsiyete ait. Örneğin şimdi alsam oyunun 2. haftası farklı bir karakterle oynamak istesem aldığım kostüm boşa gidecek ve onu yan karaktere aktaramayacağım.

Ve evet kesinlikle herhangi bir özellik eklenmemeli.

4. bir öneri daha makul fiyatlı özellik vermeyen sadece skin amaçlı NFT kostümlerin olması olur.

SevimliPanda

Üye
Bu konu kişiden kişiye değişir ancak benim görüşüm gayet normal olması. Yani neticede sadece kozmetik bi durum olduğu için görseline önem veren kişiler aylık bunada bütçe ayırır ama tabi dediğim gibi tamamen göreceli bi durum.

RİSE ASIGI

Üye
Zevkler her zaman değişebilir, bugün X skinini seversin, yarın Y skinini, bir sonraki gün yeni skin gelir gözüne artık eski skinler hoş gelmez sadece yeni skini giyersin bence pahalıya bir skini satın almak yerine ucuza aylık almak en mantıklısı, o yüzden yönetimin bu şekli korumasından yanayım.

Legadema

Üye
Bonus olması sıkıntılı olur ama sadece görüntüye de o para verilmez. Ben şahsen parlayan zırhlar ampuller yerine plaka zırh, zincir zırh görmek isterim daha gerçekçi duruyor ve orta çağ havası veriyor, ama tabi oyun oraya hitap etmiyor.

underestimated

Üye
Bonus olması sıkıntılı olur ama sadece görüntüye de o para verilmez. Ben şahsen parlayan zırhlar ampuller yerine plaka zırh, zincir zırh görmek isterim daha gerçekçi duruyor ve orta çağ havası veriyor, ama tabi oyun oraya hitap etmiyor.
Evet sadece görüntüye her ay 100 TL vermek bana biraz mantıksız geldi açıkçası, umarım kostüm satışlarının artması için bazı hamleler yaparlar ve farklı kostümler de getirirler :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt