İstek Materyal Toplama ve Tüketilebilir Materyal Üretimi hk.

JohnPlane

Üye
Merhabalar, oyunun habitatları ve doğa çizimleri renkleriyle birlikte bayağı güzelleşecek gibi görünüyor. Oyun içi doğa materyallerinin aktif kullanılabilir olması pvp den fazla keyif almayan ticaret ve pve seven oyuncuları oyuna daha çok bağlayacaktır diye düşünüyorum.

Örnek vermek gerekirse;
1) Orman habitatlarının bulunduğu bölgelerde çeşitli bitkileri toplayarak Cure Potion türlerini üretmek .

2) Lav ve Ateşli olan bölgelerde kazı yaparak elde edilen materyaller ile türlü gemler elde ederek Görüntü Değişim Kağıtları vb. elde etmek.

3) Materyal Eriterek Demirci ye teslim ile belirli şans oranında Pve kıyafetleri veya silahları üretmek.

4) Su Altı Habitat'ı olucak deniyor. Bu Habitatlarda var olabilmek için Oksiyen Tüpü veya oyuna nasıl uyarlanırsa böyle malzemeler olsa tatlı bir heyecan yaratır diye düşünüyorum.

5) Haritaların Boyutları büyütülürse ve ciddi yürüme mesafeleri olabilirse Çölde belirli mesafeyi açtığımızda su içmediğimiz zaman bazı defans özelliklerimizi kaybetsek veyahut tam tersi kar bölgesi için sıcak içecek olmadığı zaman bazı defans özelliklerimizi kaybedersek, kişilerin karakterlerini canlı olarak kafalarında imgelemeleri sağlanır kişiler kendinden bir parçayı hissedebilir ve bağlılığı artar diye düşünüyorum.

Bu verdiğim örneklem o kadar ucu bucağı açık ki bu seçenekleri artırdığınızda aslında insanlara oyunu farklı şekilde oynayarakta çok güzel tatmin hissi alabileceğini göstermiş olucaksınız ve Aslında herşey savaş bölgesine gidip herkesi kesmek değil başka şekillerde de var olabilirsiniz diyeceksiniz.

Bu sadece kendimce bir öneridir ve bunların kullanıldığı bir çok oyun var. Ama daha iyisini yapmak veya yapmamak sizin elinizde ve ben sizin ekibinize güveniyorum. Her geçen gün daha başarılı işler ortaya çıkarmaya başladınız.

Acele etmeden ağır ağır bizi Resmi Sunucu açılışına sağlam adımlarla götürmeniz dileğiyle.

Sukuna

Üye
Merhabalar, oyunun habitatları ve doğa çizimleri renkleriyle birlikte bayağı güzelleşecek gibi görünüyor. Oyun içi doğa materyallerinin aktif kullanılabilir olması pvp den fazla keyif almayan ticaret ve pve seven oyuncuları oyuna daha çok bağlayacaktır diye düşünüyorum.
Katılıyorum söylediğine.

Orman habitatlarının bulunduğu bölgelerde çeşitli bitkileri toplayarak Cure Potion türlerini üretmek .
2) Lav ve Ateşli olan bölgelerde kazı yaparak elde edilen materyaller ile türlü gemler elde ederek Görüntü Değişim Kağıtları vb. elde etmek.
Eğer yanlış hatırlamıyorsam, oyunda meslek sistemi olacak, bunda toplamacılıkta olacaktır, bahsettiğiniz gibi, bitki toplamak veya kazı yapmak gibi.

3) Materyal Eriterek Demirci ye teslim ile belirli şans oranında Pve kıyafetleri veya silahları üretmek.
Çok güzel bir fikir, bizim için artık çöp niteliğindeki itemleri pazarda satmak yerine bir tür şans eseri kazanabileceğim itemlere dönüştürme fikrine olumlu bakıyorum.

4) Su Altı Habitat'ı olucak deniyor. Bu Habitatlarda var olabilmek için Oksiyen Tüpü veya oyuna nasıl uyarlanırsa böyle malzemeler olsa tatlı bir heyecan yaratır diye düşünüyorum.

5) Haritaların Boyutları büyütülürse ve ciddi yürüme mesafeleri olabilirse Çölde belirli mesafeyi açtığımızda su içmediğimiz zaman bazı defans özelliklerimizi kaybetsek veyahut tam tersi kar bölgesi için sıcak içecek olmadığı zaman bazı defans özelliklerimizi kaybedersek, kişilerin karakterlerini canlı olarak kafalarında imgelemeleri sağlanır kişiler kendinden bir parçayı hissedebilir ve bağlılığı artar diye düşünüyorum.
Bunlar bana biraz olmasada olur türünden geldi.

Bu verdiğim örneklem o kadar ucu bucağı açık ki bu seçenekleri artırdığınızda aslında insanlara oyunu farklı şekilde oynayarakta çok güzel tatmin hissi alabileceğini göstermiş olucaksınız ve Aslında herşey savaş bölgesine gidip herkesi kesmek değil başka şekillerde de var olabilirsiniz diyeceksiniz.
Oyunculara kulak verdiklerini kanıtladılar, vermeye devam edecekleri yönde bir izlenim de bıraktılar, fakat çok fazla öneri geliyor ve herkesi memnun etmek söz konusu değil. Doğru hatırlıyorsam eğer, topluluğu duymaya devam edeceklerini fakat bir süreliğine birşeylerin daha hızlı ve olur şeklilde ilerlemesi için kendi iradelerini takip edeceklerini beyan ettiklerini hatırlıyorum.

ANGEL

Üye
basit materyalleri toplayarak hp pot ve mana pot,cure pot ve sundries materyalleri yapılabilse güzel olur.

hzljoepr

Üye
bunların görevleri olabilir mesela 100 tane simya itemi topla şu görevi bitir şu kadar şansa dayanı ruh bağlı item parçaları bunları birleştirince geçici bir item elde etme şansı olabilir. ama bu neye dayalı yapılabilir orası biraz muamma ama böyle bir sistem olsa oyunda gayet güzel olur. mesela örnek; verecek olursak item kiralamada olabilir 1-2 veya 2 günlük gibi. buna benzer fikirler eklenebilir oyuna.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt