İstek Max servers limit reached. You can try again latter. hatası

ByBrky

Üye
Dungeon girmeye çalıştığımda Max servers limit reached. You can try again latter. hatasını alıyorum. Harita değiştirmek, kanal değiştirmek bir işe yaramıyor. Nedir bunun olayı. Bize mi dolu sadece, herkes girdiğini söylüyor. Sürekli deniyoruz hiç boşalmıyor?

ByBrky

Üye
Dolulukla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Bu hatayı alanlar hiç giremiyor, almayanlar ise rahat rahat girmiş.

KnuckerIII

Üye
Gelen güncelleme yine erkenden level kasıp öne geçenlere yaradı. Yeni başlayanlar asla yetişemesin isteniliyor sanırım.

mrares

Üye
Gelen güncelleme yine erkenden level kasıp öne geçenlere yaradı. Yeni başlayanlar asla yetişemesin isteniliyor sanırım.
Ne alakası var görev xplerini artırdılar işte? Ben en düşük xp'den yaptım görevleri sen yapmadıysan ne güzel işte?

ByBrky

Üye
Yarım saat dungeona girip çıkmak için çocukluğumuzdaki gibi saatlerce pc başında tıklama mı yapacağız anlamadım yani.

ByBrky

Üye
Bıraktım ben denemeyi gerçekten şaka gibi. Patch notlarını okudum aferin dedim uğraşmışlar, güzel şeyler var. Oyuna girdim baktım bazı şeyler eskisinden beter. Bir ayda bıktırdılar. 2 senedir geliştirilen oyun bu halde olamaz.

KnuckerIII

Üye
Ne alakası var görev xplerini artırdılar işte? Ben en düşük xp'den yaptım görevleri sen yapmadıysan ne güzel işte?
Sence sorun görevden gelen exp mi ? Dungeon açıldı (güya) ama min55 diyor. Yüksek level olanlar zor modlara girip sömürecekler itemları. Hadi item kısmını geçtim , 55level altı dungeondan drop alamayacak de. Hem düşük levellara exp boost olur hemde adama yapacak bir etkinlik çıkar. Yani güncelleme belli kısma değil herkese hitap etmeli.

mrares

Üye
Sence sorun görevden gelen exp mi ? Dungeon açıldı (güya) ama min55 diyor. Yüksek level olanlar zor modlara girip sömürecekler itemları. Hadi item kısmını geçtim , 55level altı dungeondan drop alamayacak de. Hem düşük levellara exp boost olur hemde adama yapacak bir etkinlik çıkar. Yani güncelleme belli kısma değil herkese hitap etmeli.
Neyi sömürecek allahını seversen adam 3 kez hard moda giriyor 3 tane pot alıp çıkıyor :D ayrıca düşük levellara dungeon gelmemesi bence çok mantıklı bir hareket. Sen belirli bir seviyeye gelirsin Death Valley açılır, belirli bir seviyeye gelirsin Craftlar açılır, belirli bir seviyeye gelirsin Dungeon açılır. Yani 20 leveldeki adam dungeona girse ne girmese ne solucan görev itemi için mi girecek ne yapacak? Girse de alacağı item ne kadar değerli olabilir? Ha şu anda gelen dungeon yerine haritalarda farklı özel dungeon girişleri olur mesela sadece o haritaya özel ve o levelde o oyuncunun kasabileceği itemler olsun görev itemleri belki atabilir. Hem exp kasar hem coin kasar bu bir kolaylık ve zenginlik olur oyun için ama bunu getirmeleri çok sürer zaten hali hazırda çok fazla şeyle uğraşıyorlar, böyle bir şeyi hemen getirin demek de biraz kabalık olur.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt