Mecbur Kaldık...

CTU

Üye
Ben anladım yazdıklarını fakat job dengesini kalabalık ile karıştırıyorsunuz. Yüzlerce okçu olduğundan dolayı şuanda bu kadar serzenişin. Bir party iki party okçu olsan warrior da atlar keser, magesi ya da asası da. Bu jobun dengesiz olduğu anlamına gelmiyor. Daha az item/TL ile daha fazla iş yapıldığı için bu kadar okçu var. JOB un dengesiz ya da ayarı yanlış olduğunu göstermez ama bu benim yorumum, yanlış anlama :)

murbal

Üye
okçu popülasyonu var doğru . peki arkadaşın dediği gibi bozuk bir çar mı okçu ? yani biraz ağlamışsınız ama sebebini yazmamışsınız sebebini de yazar mısınız okçu çok diye mi ağlıyorsunuz bozuk diye mi
Okçunun el hareket hızı hatalı macro ile elini harelet ettirmeden seri seri skill vurabiliyorsun. İstediğin kadar itemli ol eğer iyi bir macron var ise kesemeyeceği karakter yok. Bu konuyla ilgili onlarca konu açıldı yeni animasyon ile düzelicek denildi ve lafta kaldı düzelmedi. Okçu animasyonunu düzenlenirse sorun ortadan kalkar. Macro ban sebebi deyip yayıncıların macro kullanıp elini hareket ettirmeden skill vurmasına ses çıkarmayanlara sevgililer

GorrTheGodButcher

Üye
Hayır lütfen lafta kalmasın nooolur bunu yap . bak biz full archer bir klanız . Çok merak ediyoruz
Sc yok priest yok full 8 okçu öyle vixen falanda değil +8 fp falanda değil görev itemli +7 swiftshooterlı falan random z skill atarak görevi tamamlayın bakalım kaç saate kaç takla atarak bitiyor .

asas ol görünmez apaçi gibi last hit bekle veya mage olun +7 +8 paper setli ( şimdi yönetim gelir popor sot no der xd asdasd aynen kanka siz ne bileceksiniz ki dimi bi biz oynadık ko siz oynamadınız zaten )
eline de wood staff geldikçe çift nova salla 45 salla ( 45 mi ne bizde 45 skill i mi var falan der şimdi bi mod xd ) öyle de bitirirsin

ama sen noooolur 8 görev itemli ss + 7 li sc siz okçu ile bitir video al hep birlikte gülelim nooooolur
kardeşim sen neler yaşıyorsun böyle 2 aydır forumdasın, ss atıyoruz kanıtlıyoruz okçunun fazla vurduğunu ikna olmuyorsun. Her akşam 7'de görevi aradan çıkarmak için okçuya dönüyorum max 20 dk sürüyor (arada iftar var bir de düşünün). Sonra cf etkinliğine yetişiyorum doğrudan. Okçuyla z skill atarak görevin saatler alacağını düşünmek büyük bir alıklık (hakaret olarak kullanmıyorum delusionalın karşılığı olarak kullanıyorum) bu arada. Yani şu oyunu oynayan kime sorarsan sor görevi aeo skilleri olan jobları çıkartırsak hangi jobla en hızlı bitirirsin diye okçu der. Sen burada okçuyla saatler sürüyor diyorsun şaka gibi ya hahahaha.

GorrTheGodButcher

Üye
Okçunun el hareket hızı hatalı macro ile elini harelet ettirmeden seri seri skill vurabiliyorsun. İstediğin kadar itemli ol eğer iyi bir macron var ise kesemeyeceği karakter yok. Bu konuyla ilgili onlarca konu açıldı yeni animasyon ile düzelicek denildi ve lafta kaldı düzelmedi. Okçu animasyonunu düzenlenirse sorun ortadan kalkar. Macro ban sebebi deyip yayıncıların macro kullanıp elini hareket ettirmeden skill vurmasına ses çıkarmayanlara sevgililer
bu arkadaş bunu anlamıyor kanka dirayeti yetmiyor pek. defalarca kez anlatmaya çalıştık farklı başlıkların altında yok yani basmıyor bir şekilde napalım, meczup herhalde deyip devam ediyoruz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt