"Mega HP ve Mega MP Potion" Kaldırılması ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Charly1993

Üye
Selam arkadaşlar . Bu potların mağazadan kaldırılması hakkında düşünceleriniz nelerdir? 1 warrior karakteri oynuyorum 1 canavarı keserken 1 mp pot harcıyorum.Npc'de 8k dan satiliyor en az 1000mp pot harcayan warrior 8m coins biriktirmesi lazım. Ortalama 3-4k coins geliyor 1 moobdan. 8k mp coins gideri var. KISACASI WARRİORLAR GOOD BYE OLDUK!!!

Lasrok

Üye
Kendilerince sebepleri var muhtemelen ama bu şekilde olmamalıydı en azından önceden bildirilmeliydi. Aynı şekilde ben solo bir priest oyuncusu olarak büyük sıkıntıya düşeceğimi düşünüyorum.

dreadzone

Üye
pustan potu kaldırmak yerine, pot fiyatlarında güncelleme yapsalar zaten coin ile pot alırız, bu şekilde pot almaya mecbur etmek doğru bir politika değil bence.

Charly1993

Üye
"Mega HP ve Mega MP Potion" kaldırılması yerine trade edilmemeli pazara konulmamalı anlarım . En az 1k mp harcayan 1warrior 8m coins biriktirip NPC'den almalı . 8m de biriktiremeyen warrior MALUM SİTELERDEN GB alışı yapıcak yada warriorlar oyunu bırakıcak . Başka Çözümü olan varmı ? Şuan alt f4 yaptık oyundan 1 tık daha soğuduk bir sürü sorunlar varken.

Earlend

Üye
Dalga gecer gıbı dıger oyundan ne farkınız kaldı ? Yazıklar olsun yerlı olucaksanız sabah 10 dan berı hıc cıkmadan exp kasmaya calısıyorum 1 k pot mana gıttı yaptıgınız yazık bu nedır ?

karashean

Üye
Daha dün almayı düsünüyordum neyse dedim uykum geldi yarın aksam alayim vs.Alamadık tabi hiçbirsey.Kafanıza göre anlık kararlar alıp uyguluyorsunuz.Şu tarihte kaldırılacak diye belirtmeniz gerekiyordu.

lMorteux

Üye
Oyuncuya pot eziyeti yapilir mi rahat rahat oyun oynayamicaz mi pot parasini nasil cikaricaz diye mi dusunelim yazik buraya kadar

bossy

Üye
Abi bu nedir ya alttan alalım dedikçe artık tadı hakkaten kaçıyor ya. ben 44 skiline mana yetiremiyorum daha 60 atacağım. Yazık ya vallahi yazık onca hevesle başladığımız oyun böyle basit hatalar yüzünden her geçen dakika soğumama sebep oluyor.

BySavas

Üye
yakında slotlardaki coinide kısarlar bence şimdiden yapsınlarki ah keşke en başta yapsaydık demesinler

JacKetch

Üye
Potların kaldırılması stok yapanlar ve yapmayanlar arasında suan eşitsizlik yaratıyor. Warriorlar oyunu oynayamaz hale gelecek 60skilli 275Mana Yönetim bu yanlıştan en kısa sürede dönmeli.

ChanseR

Üye
Bu oyun kendi kendini bitirmek için elinden geleni yapıyor yarım saat önce 12k kc pot alan adamın karını düşünsenize böyle saçma sapan karar mi olur şu oyunu düzgün yönetin

Mikroskop

Üye
bir priest olarak şimdiye kadar harcadım potun haddi hesabı yok daha yeni alıcaktım kaldırıldı bu oyun bu saaten sonra bitti ya oynanmaz artık

Emre.U

Üye
Cidden gram istek bırakmıyorlar arkadaş para kasmak zor ben pot ihtiyacıma nasıl yetişeceğim. Madem kaldıracaksın neden ekledin neyin peşindesiniz insanların cidden sabrını falanmı deniyorsunuz az kaldı az kaldı devam edin.

ExtraDAMAGE

Üye
Selamlar,

1 yaratıktan 8'li pt de max 5k coin geliyor cz Undeadlerde. Bu yaratığı keserken 3 pot kullanıyoruz. Etti 24k.

5-24= -19k

Bu matematiği yapamadınız mı ? Warriorları tamamen bırakmamızı istiyorsanız doğru yoldasınız. Günde 10 saat farm yapan bir kişi ortalama 1000 pot harcar.

Bu da 8m demek. 8 x 30 gün = 240m

240m = 3600 tl şu andaki GB fiyatıyla

Oyuncunun yanındayız mottonuzun çöküşünü el birliğiyle izliyorz şu an. Tebrikler

Gensuke

Üye
açıklama çok yetersiz sınırsız olarak mı kaldırıldı yoksa geçici süreliğine mi ? olumsuz konuşmak istemiyorum ama çok acemi bir yönetim var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt