"Mega HP ve Mega MP Potion" Kaldırılması ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dengee11

Üye
Ben eğlencesine oynuyorum sürekli farm yapmıyorum pot parası cikaramiyorum potlari temin edeceğim market olmalı ve bu olayı kaldırdınız acilen geri getirin ve varriorlari üzmeyin

jackkaine

Üye
Kafayı yicem warior nasıl oynayacaz böyle jop change getirin ozaman kardeşim gidip mage olalım sıfır mana ile pot coin kasalım lvl kasalım mis gibi. böyle bir saçmalığı kabul etmiyorum...

Bogateg

Üye
Market üzerinden HP&MP ürünlerinin kaldırılması hakkında şu an kesin bir bilgi veremiyoruz maalesef.
En kısa sürede yönetimden bir bilgilendirme yapılacak.

Bu konu hakkında yeni açılan konular forumda kirlilik olmaması adına silinecektir arkadaşlar, bu konu altında tartışmaya devam edebilirsiniz.
neden cevap veremiyorsunuz , bir iş yapilmadan önce bilgi verilir, eğlenmeye diye girdiğimiz oyunda böyle stressmi yaşayacak insanlar, acilen bu konu hakkında resmi açıklama gelmeli

bonuscardexpress

Üye
Sözde oyuncunun yanında olucak bir yönetimin yapmış olduğu 5 günlük oyunda potların kaldırılması içler acısı bir durum.

Chaap

Üye
Gerçekten saçmalık bu karar alınırken neler düşünüldü BegForMercy clanı olarak gerçekten tepkiliyiz. Gerekli açıklamayı bekliyoruz.Oyunumuzun gidişatını buna göre belirlemeyi düşünüyoruz.

Dawnbreaker

Yeni Üye
Selamlar,

1 yaratıktan 8'li pt de max 5k coin geliyor cz Undeadlerde. Bu yaratığı keserken 3 pot kullanıyoruz. Etti 24k.

5-24= -19k

Bu matematiği yapamadınız mı ? Warriorları tamamen bırakmamızı istiyorsanız doğru yoldasınız. Günde 10 saat farm yapan bir kişi ortalama 1000 pot harcar.

Bu da 8m demek. 8 x 30 gün = 240m

240m = 3600 tl şu andaki GB fiyatıyla

Oyuncunun yanındayız mottonuzun çöküşünü el birliğiyle izliyorz şu an. Tebrikler
+1

panaremas

Üye
Kesinlikle dünyanın en saçma olayını gerçekleştirdiniz. Oyunda bir ton problem varken ''biz oyuncumuzun yanındayız'' diyen bir ekip gelip potu kaldırıyor. Her karakter 2000 3000 pot yiyor fakat droplardan çıkan coins bunu karşılamıyor. Sonuna kadar karşıyız bu duruma 3 parti olarak potun geri gelmesini istiyoruz !!!

Eg0isTa

Üye
Dorionda pazar kurulmaz oyunu maks 2 saat oynayabilirsin(lagdan,atmaktan) ama marketteki potları kaldırırlar bruh

rewelzz

Üye
Ekip olarak oyunu bırakmayı düşünüyoruz eğer potlar geri gelmezse çünkü böyle bi durumda ne rahatça exp kasılır ne de pvp atılır...

LocustAviru

Üye
61 lvl olucaz hala telafiler gelmedi potlar kaldırıldı zaten ızdırap dolu olarak seviye kasıyoruz şaka gibi iş yapıyorsunuz insanlar tepki için konu açıyor yada yorum yapıyor ya forumdan banlıyorsunuz yada konuları kapatıyorsunuz. ne yapmaya çalışıyorsunuz ?

JamilamCassetteX

Üye
Oyuna acilen günlük 1.000 adet trade edilemeyen görev ödülü ekleyin. YOKSA BU OYUN OYNANMAZ AÇIK VE NET.

2 yılını bu oyunun her aşamasına vermiş biri olarak siz değerli Rise Online World ''oyuncularına'' söylüyorum ; Oyunda warrior olarak oynuyorum ve 44 skili gibi basit bir skill ile yarım saatte 500 k lık mana harcıyorum biraz önce 500 k lık mana çektim ve tam 30 dk sürdü. Ben 30 dk da 500k veren bir MOB slotu göremiyorum.

Oyunda moblardan gold çok düşük seviyelerde çıkıyor ve çıkan düşük seviye NPC ye satılabilecek itemlerde çok düşük gold veriyor.

Şimdi bir düşünün oyuna girdiniz lvl kasmak istiyorsunuz, farm yapmak istiyorsunuz ya da Death Valleyde pvp atmak istiyorsunuz :D Mana parasını nasıl elde edeceğim diye düşüneceksiniz biz şimdi oyunda zar zor elde ettiğimiz paraları NPC ye mi verelim, Upgrade mi yapalım, İtem almak için mi biriktirelim....

Burası çok önemli; Oyunda goldlar NPC ye gideceği için sitelerde şu an satılan GB ''Gold Bar'' fiyatları yükselecek yani oyunda Zengin abiler ki bende yurt dışında yaşıyorum ve gelirim yüksek ama bundan sonra oyuna 5 kuruş harcamam orası ayrı ama geliri olmayan arkadaşlar arasaında uçurum farklı olacak. Hem lvl de Hem PVP clan sıralamasında yani oyunun her alanında etki edecek bir hamle oldu bu çünkü nedenini yukarıda açıkladım oyunda gold elde edilemiyor.

( Şahsım adıma konuşuyorum. Premium bitene kadar bu potlar geri gelmezse ve ya günlük pot görevi aktif edilmez ise bu ay son ayım olacak şafak 25)

tolgacevik

Üye
Bu karar gözden geçirilmez ise mele olarak bırakmayı düşünüyoruz. Okçulardan ve magelerden geçilmez cz artık.

KhanConqueroR

Üye
Kaldırılması en saçma şey olmuş alınan bu karar neye dayanılarak alındı bilmiyorum ya arkadaş yıl 2022 kolaylaştırmak yerine var olan bir kolaylaştırmayı neden oyundan kaldırırsın. Oldu oyun içinden mana alamayacağız diye ne pve yapabilelim ne pvp yeter ya bırakıcam artık alsınlar oyunlarını başlarına çalsınlar.

ChanseR

Üye
Market üzerinden HP&MP ürünlerinin kaldırılması hakkında şu an kesin bir bilgi veremiyoruz maalesef.
En kısa sürede yönetimden bir bilgilendirme yapılacak.

Bu konu hakkında yeni açılan konular forumda kirlilik olmaması adına silinecektir arkadaşlar, bu konu altında tartışmaya devam edebilirsiniz.
Abi trade kapalı pot satışı yapmak çok mu zor gerçekten yönetim de düşünce sahibi bir insan yok mu clanca en az 120 kişi bunu merak ediyoruz cidden ya bu tarz yönetimle bu oyun ne kadar sürdürülebilir olur düşünsenize?

_jAkz_

Üye
İnt priest oynuyorum sanırım şu an oyundaki en yüksek mana değerine sahip karakter int priest.
Toplam mana değerim 2900 şu an itibariyle 58 levelim.
1k toplu heal atarsam 1000 manam gidiyor. 7500 heal atarsam 1.750 mana gidiyor. Buffer olursam toplu buff 550 mana toplu ac 600 mana istiyor.
En kötü Undead kessek partice en az 7-10 tane toplu 1000 heal atmam gerekiyor. O da en iyi ihtimalle. Bunun için aşşağı yukarı 4-6 arası mana basmam gerekiyor. Yaratıktan çıkan coin ise 4-6k arası değişiyor.

Şimdi bana priest oynamak için elle tutulur bir sebep gösterin madem mağazadan kaldırdınız potları hiç haber vermeden ona göre biz de oynayalım.

Bu arada dünden beri 2000 mana 1000 hp potu harcadım aşşağı yukarı totalde kastığım coin ise 12m civarı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt