"Mega HP ve Mega MP Potion" Kaldırılması ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Venerable

Üye
Oyun mekaniklerini ve zincirleme etkilerini hiç mi düşünmezsiniz ? Bu olay serverdaki bütün dengeleri değiştirir. Zaten adrenalin buff heal db dash olarak PT'ye ihtiyaç duyan warriorlar en çok manayı yiyen job. Bir çok warrior bu sebeple gider okçu açar mage açar ve sonuç kapalı betadaki gibi 30 pt mage ve okçunun karşılıklı oynadığı bir oyuna dönüşür. TP mage diye bir job kalmaz. Db Priestler ptsiz kalır. Assasian Karakteri sayısı düşer. Acilen tekrar gelmeli.

vardenl111

Üye
potların yenıden konulması yahutda npc den alınan potların fıyatlarının degıstırlmesı gerekmektedır
magazada satılan potların ise satışa kapatılması daha uygun olacaktır
skıll lerın manaları delı gıbı pot gıtmesıne sebep oluyor umarım bunu farkındasınızdır
Gb silinmesi için cok daha farklı alternatifler mevcut örng. exp scroll ekleyebılırsınız ve bunu magazada satıştan kaldırabilirsiniz

haruna

Üye
oyunda hemen hemen cogu cz spotu saatte ortalama 1m para atar. buna göre bi matematik yapın ya npcdeki pot fiyatını yarıya çekin ya da pusa daha iyi bi fiyata kurun. mana gideri yaptıgın farmın 4/1 falan olmalı ki yaptığın farmdan bişey anlayasın. şu oyunun developeri kimse konuşayım 2 güne oyunu çiçek gibi yaparım. ömrüm bu oyunlarda geçti bu kadar saçma bişeyi hiçbi oyunda görmedim

Nart

Üye
Eğer mesleklerle ilgili bir çalışmadan dolayı kaldırılmadıysa son derece yanlış bir adım olmuş. Lütfen düzeltilsin.

Charly1993

Üye
Oyuncu topluluğu olarak acilen cevap bekliyoruz acilen bu hatadan dönülmesini istiyoruz. Biz burda yıllarca bu oyunu bekledik bazıları kac tür oyundan buraya geldi bazıları ise yıllık izinlerini ayirdi 15 nisan için....5 günde toplasan 2 3gün lag dc ile gecildi ... sorun mp hp pot muydu? sorun buysa tebrikler user kaybettiniz artık serverler bomboş lag dc olayini bitirdiniz ? :) şaka gibi hala acaba şaka mı diye düşünüyorum

hyperianjerk

Üye
5 günlük bir oyunda oyuncunun en cok ihtiyac duydugu mana potunu kaldırmak kendi ayagına sıkmak gibi görüyorum.

cepnot

Üye
Fiyatı makul birz yüklsetme yapılabilir veya adedi düşürülebilir

Charly1993

Üye
Eğer mesleklerle ilgili bir çalışmadan dolayı kaldırılmadıysa son derece yanlış bir adım olmuş. Lütfen düzeltilsin.
Meslek olayına gelene kadar bir sürü sorun var .... PAZARLAR Acilmiyor . SERVERLER Arası kanal geçişleri yok .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt