Mega Mp Her güncelleme geldiğinde artış oluyor?

HeaveN

Üye
Selam Arkadaşlar Mega Mp Pot hakkında birşeyler diycem..

Dün öğlen 3.5M satılıyordu, güncelleme geldi 7.5m oldu. Bu gün 9 da 3 saat bakımdan sonra oyuna girdim 10m olmuş ?
Oyun Mob kessem drop okadar fiyat etmiyo Potlar Takıdan ve eşya droplardan daha değerli hale geldi.

Farm atcak adam mana kıyamıcak artık oyun pk ve exp kasarken bunla beraber adam kendi geliştirmesi imkansız.
Dışarı çıkıyorum Bim şok gidiyoruz herşey pahalı eve geliyoz oyun oynuyak diyoz oyunda pahalı ben mana hp pot illa mağzadan sürekli parayla almak zorunda kalıyoruz.

Buna çözüm bulunması şart gb silincek diye oyun dengesi bozuldu herkes kafasına göre item bi fiyat koymuş, Takı pendant satıyorum 2 gün sonra bakıyorum 2 katı artmış
satsak pişman oluyoruz satmasak pişman oluyoruz bu nasıl denge döngü oyunda.

Oyun oturana kadar baya işimiz zor İyi oyunlar herkese.

Archantos

Üye
Büyük ihtimal ile eski 12500 cash alıp bonuslu cashı pota çevirip bu potlarıda tekrar gb'ye çevirip kar elde ediyolardı.

Bunun önüne geçmek amaçlı önce cash bonusunu daha sonrada piyasa fiyatını bu ürünlerde sabitlediler

Jacques

Üye
Kardeşim adama pm at de ki tradeden alıcam al 3m e potunu pot hala 100 cash bir şey değişmedi sitelerin pot satmasını engellediler bu şekilde.

Benbu

Üye
Kardeşim değişen birşey yok önceden oyun parasıyla 3.5 m ye alıyordun
şuan 3.5 m ye almak yerine siteye sat cash al senden çıkan para aynı ama adamlar döner ekmekçileri pot çekip satıp kar yapanları engellediler ha o potcuların kazanclarınıda kendılerıne aldılar orası ayrı ama oyunu onlar icin ticarethane olmaktan cıkardılar

Deva

Üye
Mana pot taban fiyatı bu kadar yükseltmek yerine 4-5 mde bırakıp npcdeki pot fiyatlarinin 3-4 k arasında olması lazım ki her kestiğimiz mobdan zarar etmeyelim bu olay çok saçma row asist kurup gidiyoruz power upı magic puppetı potlar repair item derken zarardan başka bir şey alamıyoruz herkes birkaç pcle oynamıyor veyahut hali hazırda bir charı bulunmuyor yeni başlayıp exp kasanlar bizim gibi vakti kısıtlı olup hem exp birazda artıya geçmek için row kuranlarda var lütfen şü potlara biraz düzenleme gelsin 10 m yada npcde satılan itemler hiç ucuz değil skiller bu denli mana yiyorken hiç değil

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt