Öneri Mekanik ve Görevler İlgili Önerilerim Ayrıca oyun kuralları

Casperties

Üye
Öncelikle alfa olmasına rağmen oyunu gerçekten beğendim. Oyunu bir çok kitleden oynayan insanlar var bu gerçekten güzel bence . Gördüğüm ve izlenimlere göre belli bir kitle daha ağır basıyor yerine göre. Bence şuan olan pvp dinamiğine skil sistemine her class için çeşitli skillere eklenebilir. oyunu tabi dinamiğini bozmadan bu akıcılığı ve pvp sistemine uygun. Zaten farklı skıller var az çok gördüm biliyorum daha fazla çeşitlilik olabilir . Tabi çokta değiştirmeden ( bana göre tabi ) bu dinamiklere uygun iyi analizler yapılarak bazı skilerde değiştirme yana revize edilmeli. Ve bu skillere güzel animasyonlar ile üf tadından yenmez.

Diğer bir konuda şuan oyundaki görevler yan görev biliyorum. Bu görevler tek düze değil de hikaye tarzı şeyler eklenir elbet umarım. Bu yönde görevlerde çeşitlilik vs gibi içerikler olursa efsane olur.
Bence temel bu iki madde çok iyi bir şekilde analiz edilerek tasarlanarak oyunun efsane olacağını düşünüyorum.

Diğer içeriksel konulara çok girmedim çünkü bu anlamda size güveniyorum bir çok şey getirebilirsiniz. Umarım bazı kesimlerin gereksiz isteklerini fazla kale almadan ama onları da tatmin ederek ve bu tür düşüncelere göre de revize ederseniz . Bu oyun efsane olur net. Zaten p2w anlamında çok dikkatli olacağınıza inanıyorum .

Diğer bir husus oyunun genel oyuncu kuralları cezaları . Bu konuna da iyi bir cezalandırma sistemi yapılmalı en uygun şekilde. Oyuncular kim rahatsız ediyor yada ney sıkıntı yaratıyorsa gerekli işlemler türüne göre çok iyi cezalandırılmalı. Bu tür konularda da dikkatli olunursa seviyeli bir oyuncu topluluğu oluşacağına inanıyorum. Sizleri seviyor iyi çalışmalar diliyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt