İstek Meleenin blink ihtiyacı

capodecina

Üye
Pvp serverlerda 65 capede oynadığım için söylüyorum. Meleenin blinki yoksa eli ayağı bağlı kalıyor hareket kabiliyeti 0 a iniyor. 65de melee parti düzeni şu şekilde oluyor 3 priest 2 si 10k 1 i thorment 1 tp mage 4 warrior. Zaten hali hazırda melee nin yere vurma skilleri yok tek tek adam kesecek. Bir de blink olmazsa ki şuan yok deniyor meleenin hareket kabiliyeti de 0 a indirilmiş olur ve meleenin hiçbir vasfı kalmaz mageler çok rahat domine ederler. Partiye asas alsın ona des atsınlar diyen arkadaşları duyar gibiyim 3 warriorla zaten kimseyi kesme şansın yok. Ayrıca melee partide niye asas zaruri olsun ki. Yanlış anlaşılmalar olmuş ben warriorun blink skilinden değil tp magenin blink skillinden bahsediyorum.

Son düzenleme:

Resquection

Üye
Lütfen bu tip savunmalar yapmayınız. Oynadığınız karaktere ek ve dengesiz olacak özellikler eklemek akıl işi değil. Yıllarca malum oyunda da melee ekibin neler yapabileceğini gördük. Blink yeteneği tahminimce eklenmez, eklenirse denge değiştirici ve can sıkıcı bir hal alır.

JamilamCassetteX

Üye
yere vurma skili çok saçma bir skill target warriorun mantığına uyuyor. Aslında elindeki silahı savurma skili adı altında bir skill getirilebilir. Oyunda kendi metanı kendin yaratacaksın ister 60 skili ile oyna istersen onun bir düşük skili ile oynayıp blink açabilirsin. Assas zaruri değil.

1. 3 pirest 5 warrior
2. 2 priest 1 mage 5 warrior
3. 2 priest 1 mage 1 rogue 4 warrior
4. 3 priest 1 mage 4 warrior
4. 3 priest 1 rogue 4 warrior

İstediğin metada oynayabilirsin.

ister 60 skil oyna blink kapat
istersen bir düşük skili aç blinki aktif et öyle oyna.

Yıllardır KO oynadım yere vurma oyunculuğu öldürüyor kesinlikle gelmemeli ama warriorun mantığına uygun şöyle savurma skili eklenebilir.

DeLLeChiaie

Üye
Pvp serverlerda 65 capede oynadığım için söylüyorum. Meleenin blinki yoksa eli ayağı bağlı kalıyor hareket kabiliyeti 0 a iniyor. 65de melee parti düzeni şu şekilde oluyor 3 priest 2 si 10k 1 i thorment 1 tp mage 4 warrior. Zaten hali hazırda melee nin yere vurma skilleri yok tek tek adam kesecek. Bir de blink olmazsa ki şuan yok deniyor meleenin hareket kabiliyeti de 0 a indirilmiş olur ve meleenin hiçbir vasfı kalmaz mageler çok rahat domine ederler. Partiye asas alsın ona des atsınlar diyen arkadaşları duyar gibiyim 3 warriorla zaten kimseyi kesme şansın yok. Ayrıca melee partide niye asas zaruri olsun ki.

Ekli dosyalar

• CV9Q2O0UEAAL5SW.jpg
    CV9Q2O0UEAAL5SW.jpg
    18.9 KB · Görüntüleme: 26

Sukuna

Üye
Pvp serverlerda 65 capede oynadığım için söylüyorum. Meleenin blinki yoksa eli ayağı bağlı kalıyor hareket kabiliyeti 0 a iniyor. 65de melee parti düzeni şu şekilde oluyor 3 priest 2 si 10k 1 i thorment 1 tp mage 4 warrior. Zaten hali hazırda melee nin yere vurma skilleri yok tek tek adam kesecek. Bir de blink olmazsa ki şuan yok deniyor meleenin hareket kabiliyeti de 0 a indirilmiş olur ve meleenin hiçbir vasfı kalmaz mageler çok rahat domine ederler. Partiye asas alsın ona des atsınlar diyen arkadaşları duyar gibiyim 3 warriorla zaten kimseyi kesme şansın yok. Ayrıca melee partide niye asas zaruri olsun ki.
Ya Knight oynar gibi düşünmeyelim, bu başka bir MMORPG(Sözde) oynanış şeklide farklı olabilir, bu açıdan ezbere oynamayı akıllardan silmek isterim. Meta budur diyerek oynanırsa, diğer classları oynayan insanlar oyunda yer bulamayacak. Bu oyunu adeta, Knight'ın ilk zamanları gibi oynamak isterim, metanın olmadığı sadece party'de 1 buffer ve 1 rogue olması dışında diğer oyuncuların rollerinin önemli olmadığı günlerde ki gibi.

AzametAbi

Üye
Lütfen bu tip savunmalar yapmayınız. Oynadığınız karaktere ek ve dengesiz olacak özellikler eklemek akıl işi değil. Yıllarca malum oyunda da melee ekibin neler yapabileceğini gördük. Blink yeteneği tahminimce eklenmez, eklenirse denge değiştirici ve can sıkıcı bir hal alır.
Blink yeteceğiz mevcut warriorda hocam ama Warriorlar yeterince güçlü kullanmak isteyen arkadaşlar skill kombinini bu yönde yapabilirler ve yer vurma skili kadar saçma oyun zevkini ve mage ekipleri öldüren bi skill i umarım görmeyiz

Resquection

Üye
Blink yeteceğiz mevcut warriorda hocam ama Warriorlar yeterince güçlü kullanmak isteyen arkadaşlar skill kombinini bu yönde yapabilirler ve yer vurma skili kadar saçma oyun zevkini ve mage ekipleri öldüren bi skill i umarım görmeyiz
Descent özelliğini biliyorum. Mage blinkini kastettim.

capodecina

Üye
mage ekipleri öldürmez tp magenin blinkinin olması zaten z den tek tek kesiyor melee mage yine hertürlü avantajlı.

X A

Üye
Warrior'un yere vurma skilleri yok tek tek adam kesecek kısmından sonra okumaya değer görmedim yazıyı. Saçmalıktan ibaret olan birşeyin savunması olmaz. Warrior bu skill target ve tank bir job. Yere vurma saçmalığı nedir ? Toplu adam kesme nedir ?

AzametAbi

Üye
Descent özelliğini biliyorum. Mage blinkini kastettim.
Pardon ben tamamen yanlış anlamışım, şuan cap 65 ilerde kac levele kadar çıkar nasıl skiller gelir hiç birimiz bilemeyiz ama bu oyun tamamen yeni bir oyun daha önceden alışkın olduğumuz durumları bu oyuna entegre ettirmeye çalışmamalıyız

ERHCA

Üye
Warrior yere vurma ve descend gelirse oyun başlamadan biter net. Bu denli lanet bir warrior skili olamaz. Oyunda nefret etmeyen kimse yoktur Warrior oynayıp warrior oynamayı bilmeyip warrior des isteyenler haricinde tabi :) Düşman başına diyoruz ve yolumuza old school devam ediyoruz.

nurus207

Üye
Baba ne diyorsunuz ya,mümkünse wariorda blink ve yere vurmada olmasın zaten,herşey her class da olmamalı zaten.

Laykkie

Üye
Cap level arttıkça hepsi zamanla gelecektir. Bu kadar aceleci olmamak gerek bence.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt