İstek Merchant Limit Saçmalığı

machinee

Üye
Artık her seferinde bütün pazarı hazırlayıp kurmaya çalışınca bu saçmalık yüzünden oyunu silesim geliyor. İşin yoksa bidaha 12 itemi tek tek pazara koy.
Action house açıldığında bu pazar saçmalığından kurtulmuştuk vergi koydular yine ayni saçmalık başladı.
O kadar kalabalıkta sayılmaz, görende sanacak dorionda her yer pazar.
İlla limit olcaksa bari pazar bozulmasin ara sira deneyelim. Tekrar tekrar item koyma mantığı nedir?

Porteur

Üye
Artık her seferinde bütün pazarı hazırlayıp kurmaya çalışınca bu saçmalık yüzünden oyunu silesim geliyor. İşin yoksa bidaha 12 itemi tek tek pazara koy.
Action house açıldığında bu pazar saçmalığından kurtulmuştuk vergi koydular yine ayni saçmalık başladı.
O kadar kalabalıkta sayılmaz, görende sanacak dorionda her yer pazar.
İlla limit olcaksa bari pazar bozulmasin ara sira deneyelim. Tekrar tekrar item koyma mantığı nedir?
Merhanta bastığımız an limit gelse güzel olur. O esnada pazar dolu olursada pazarı bozmadan tekrar denetmeli. Bozulması çok kötü bir durum..

kylimcy

Üye

machinee

Üye
aradan aylar geçti bu saçmalık tekrar geri geldi.
saat sabahin 8inden beri pazar kuramıyorum.
ortalıkta kimse yok ve ben bu saçma sapan limitten dolayi defalarca 16 tane eşyayı tekrar tekrar koydum.

EmreM

Üye
Mantığı bu şekilde düşünen, kodlayan, bunu doğru görüp onaylayan arada kaç kişi var ise Allah ona pazar kurdurtmayı, kurmaya çalışırken de defalarca, dakikalarca, saatlerce limit uyarısı verdirip 16 itemi tekrar tekrar koyup fiyat girmesine sebep olsun inşallah, yanlış anlamayın sadece Dua ediyorum :D

Alkoer

Üye
Çözümü 2020de daha alpha çıkmadan önce verdikleri tam fonsiyon AH sözünde.

Ne hikmetse "erken erişim" çıkışında AH kapalıydı. Daha sonra güzel çalışmaya başladı ve malum sonrası saçma limit mantığı yüzünden şuan pazar kurmaya mecbur ediliyoruz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt