İstek Merchant sınır problemi

Mhkral36

Üye
Şahsi görüşüm; merchant sınırı rekabeti ve piyasayı yok ediyor. Dorion1 de pazar kurabilen birisi zaten itemini satabilecek çünkü rekabet yok edildi ve kanal boş olduğu için giren oyuncuların hepsi otomatik Dorion1 e spawnlanıyor. Haliyle Dorion1 deki pazarlar sık ziyaretçi alıyor fakat bugün merchant kurmayı denedim ve en erken dorion5 de kurabildim 2 saat beklemenin ardından yalnızca 2 ziyaret, bu resmen piyasa katliamı acilen düzeltilmeli rekabet ortamı eskiye dönmeli. Alım yaptığımız sırada uyguna item bulmak için 9 kanalmı gezeceğiz.

52zeki52

Üye
+1 kesinlikle katılıyorum. Keşke direk offline pazarı aktif etselerdi.

Mhkral36

Üye
+1 kesinlikle katılıyorum. Keşke direk offline pazarı aktif etselerdi.
Şu an elimde itemlerim var ve goldum yok ama pazar kurup yeni item kasamıyorum. Goldu olanda yeni itemleri rekabetsiz almak zorunda kalıyor ve sistem kilitleniyor bu fikir kimden çıktı kimin isteği hiç bir fikrim yok fakat şahsi görüşüm çok yanlış bir yenilik olduğu

52zeki52

Üye
Hangi kanalda kurabilirim diye bakmadan direk Dorion 9 da pazar kurdum 2-3 saatte sadece 5 kişi tezgaha paktı. Tezgah kurma sınırı gerçekten kötü bir güncelleme olmuş. Evet lag sorunu yogunluk sorunu vs giderilmiş oldu ancak rekabet ortadan kalktı ve item satmak gerçekten daha da zorlaştı.

suntour

Üye
böyle rezillik olamaz nasıl akıl edildiyse bunu yapanı işten atın rezillik . mantıken tüm pazarı tek kanala toplayıp dev gibi pazar yapılması lazım siz tam tersini yapıp elinizde az kalan oyuncularıda böylelikle oyundan soğutuyorsunuz.....................................

burakbasturk

Üye
bu güncelleme kimin aklına geldiyse gerçekten çok faydasız oldu saatlerce bekliyorum item satışını geçtim doğru düzgün tezgaha bakan yok. acil olarak düzeltilmeli.

DuncanBlake

Üye
bu şekilde sanırım bütün alt sunucuların eşit oranda bir markete sahip olması isteniliyor. Ayrıca şu merchant kurulamaz uyarısını keşke itemleri dizmeden görebilsek.

wHDexteR

Üye
Bence harika oldu birbirinize ks atıyodunuz lag oluyordu kurulu pazarlar ah de gözükmüyordu tamamen lag sorunu çözülene kadar böyle en iyisi

apde230

Üye
Sınır konulacaksa da en azından 200 lere falan çıkarılmalı 2-3 channela yayılsak yeterli 9. ch ye kadar pazar gezilmesi anlamsız.

Mhkral36

Üye
Dostum senin ks dediğine biz rekabet diyoruz bir itemin ederini piyasa belirler
Bence harika oldu birbirinize ks atıyodunuz lag oluyordu kurulu pazarlar ah de gözükmüyordu tamamen lag sorunu çözülene kadar böyle en iyisi
Dostum senin ks dediğine biz rekabet diyoruz bir itemin değerini oyuncular belirler, kısıtlamalar veya stokcular değil!

wHDexteR

Üye
Dostum senin ks dediğine biz rekabet diyoruz bir itemin ederini piyasa belirler

Dostum senin ks dediğine biz rekabet diyoruz bir itemin değerini oyuncular belirler, kısıtlamalar veya stokcular değil!
Kardeşim benim pazarda işim olmaz fazla sen belli ki acilcisin bu oyunda böyle yapcak birşey yok erken erişim idare etceksin artık

wHDexteR

Üye
Hemfikir olan arkadaşlardan ricam ticket atmaları böylelikle daha düzgün bir pazar sistemine hep beraber kavuşabiliriz
bu arada harika olmuş dediğim lag yok yoksa bende tek parça isterim tüm pazarı hatta direk ah den alayım ama d1 re girmek için 40 kere tıklamak istemiyorum şimdilik böyle harika

Mhkral36

Üye
Kardeşim benim pazarda işim olmaz fazla sen belli ki acilcisin bu oyunda böyle yapcak birşey yok erken erişim idare etceksin artık
Tabikide idare ediyorum, senide suçladığım yok acilci değilim ben ama CH5-ch9 arası pazar kuruyorum 2 saat PC açık kalıyor sonuç 2 adam pazarı görüntülemiş vicdan ile konuşalım bu revamı 2 saat açık PC ya acil değil bu, büyük sorun onu anlatmaya çalışıyoruz

gultekin44

Üye
Çok saçma şuan 1 den 9 a kadar hiç bir kanalda pazar açamıyoruz çünki sınırlı :D bi pazar kuran akşama kadar otursa yarın kadar denesem anca açarım :D

Paris

Üye
Arkadaşlar problem yetkili ekibe iletildi, incelenecek ve hata varsa düzeltilecektir.

Yener

Üye
Ee bunun böyle olacağını baştan söylemiştik, kullanılan oyun motoru kalabalıklığı kaldıramıyor bir alanda maximum 100 kişi o da en uç rakam ondan sonrası hatalar oluşuyor. Çözüm olarak başka seçenekleri yok. Ki gerçekten yok oyun motorunu geliştiren kişinin sözleri bu, araştırabilirsiniz ko yu kötüledik ama onlarda istese farklı oyun motoruna geçerlerdi ama sonucu bu olurdu, bu oyun bundan öteye gidemeyecek gibi hayırlısı artık çok para bağlamayın keyfe keder oynayın geçin

52zeki52

Üye
Arkadaşlar problem yetkili ekibe iletildi, incelenecek ve hata varsa düzeltilecektir.
Şuan saat 17:22 itibaari ile Dorion 1 den 9 a kdr bütün kanallarda denememe rağmen hiç bir kanalda tezgah kuramadım. Acilen düzeltilmesi gereken bir durum..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt