Meslekler Arasında Geçiş Yaparken 60 Saniye Bekleme Süresi Kalkmalı

DeDoDa

Yeni Üye
Selamlar ilk öncelikle.

MMORPG lerdeki beni çeken temel etmen Her zaman meslekler olmuştur ve Rise Online da gelmemin ana sebebi budur ve 26sında Offical olarak Açılmasıyla gelmiş bulunmaktayım. Ancak Toplayıcılık yaparken mesela Havuç toplayıcılıktan Odun kesmeye geçerken 60 Saniye bekletiyor ve bu durum gerçekten çok can sıkıcı.

Yöneticilerden bu bekleme süresi kararını bir gözden geçirmelerini rica ediyorum ya da en azından Farm Premium a bu özelliğin getirilmesini öneriyorum, aksi halde meslek sistemi benim gibi PvE sevenler için negatif bir etmen.

ByBrky

Üye
Katılıyorum. Anladığım kadarıyla güçlü olan insanların her şeyi toplamasını engellemek için yapmışlar. Fakat kimsenin olmadığı bir yerde toplayıcılık yapmak istiyorsun, yanında ağaç da var. Onu da kesmek istiyorsun, 1 dk. bekle, sonra 1 dk. daha bekle. Çok can sıkıcı...

DeDoDa

Yeni Üye
Güçlü insanları engellemek adına daha başka seçenekler koyulabilir eğer gerçek neden buysa. Mesela Topladığımız domates, havuç gibi şeylerin spawn rate'ini artırabilirler ya da map etrafına daha fazla serpiştirebilirler ki herkes yararlanabilir veya da A noktasında Toplama yapan X kişisinden sonra Gelen Y kişisi de A noktasındaki aynı ürünü toplayabilir şeklinde ayarlanabilir.

Umarım Yöneticiler bir çeşit çözüm getirirler bu duruma.

Benbu

Üye
Güçlüyle alakası yok oyunun ilk dönemlerinde dorionda önüne gelen her şeyi topluyordu ve istediği gibi fiyatı yükseltiyordu 1 adam 3 4 karakterden tüm dorionu önüne ne gelirse topluyor piyasayı eline alıp mafyalaşabiliyordu burada asıl güçlü olanlar eziliyordu 40 40 yapmıs bir adam 1 lvl bi adamla aynı şeyleri toplamak zorunda kalıyordu piyasa yükseldiği için basılan itemin maliyeti artıyor ve kendin toplamak zorunda kalıyordun onda da heryer ezik karakter ve her şeyi toplayan karakterlerle doluydu şimdi en azından ya uzun süreler beklemelisin yada sadece tek metaryel toplamalısın. keşke 5 dakikaya falan çıksa ( Aktif toplayıcı ve meslek kasıcısıyım)

Gerçi konuyu açan ve destek verenlerde bahsettiğim karakterlerden birisi olabilir

RainOfFire

Üye
1 dakika sure degil de doriondaki moblarin agresifligi kaldirilmali, 2 tane topluyorsun mob tekrar spawn oluyor, hem materyallerin icinde hemde cok hizli spawn oluyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt