Meslekler hakkında öneri

ASiLKaNNN

Üye
arkadaşa katılıyorum hatta sipariş üzerine çalışanlar var ve büyük bi pazar kapasitesi oluşuyor bu konu da

Unbeatable

Üye
Neden kapatılsın ya böyle bir saçmalık olabilir mi nasıl suistimal ediyor hile mi yapıyor?
Adam 10 kişiye toplatıp kendisi üretim seviyesini arttırıyor böyle bişey olamaz ! Kendi toplayıp kendisi arttırmalı.Ben boşamı çabalıyorum toplamak için.

Zbam

Üye
Adam 10 kişiye toplatıp kendisi üretim seviyesini arttırıyor böyle bişey olamaz ! Kendi toplayıp kendisi arttırmalı.Ben boşamı çabalıyorum toplamak için.
Hadi ya neden yapamasın her oyunda klanlar malzemeleri toplayıp 1 kişiye craft levelı kastırmayı tercih eder neden çünkü böylesi daha MANTIKLI VE ETKİLİ.Artık insanlar bizi geçiyor diye ağlamasanız mı?

Zbam

Üye
Solo oyuncunun tek şansı meslek edinip oradan gelir sağlamak.bu şekilde bütün clanlar toplayıp tek bir karakterin üretim seviyesini arttırınca ne anlamı kalıyor?
Ben solo oyuncuyum meslek yapmadan para kasıyorum saçma sapan argümanlar kurmayın lütfen

Unbeatable

Üye
Hadi ya neden yapamasın her oyunda klanlar malzemeleri toplayıp 1 kişiye craft levelı kastırmayı tercih eder neden çünkü böylesi daha MANTIKLI VE ETKİLİ.Artık insanlar bizi geçiyor diye ağlamasanız mı?
Senle uğraşamam IQum düşüyor

ersin33

Üye
Para basıp crafttan ekmek yemeye çalışanlar şimdi ağlamaya başladı bile .d.d

Tengrikut

Üye
Solo oyuncunun tek şansı meslek edinip oradan gelir sağlamak.bu şekilde bütün clanlar toplayıp tek bir karakterin üretim seviyesini arttırınca ne anlamı kalıyor?

ortak-yakın arkadaş grupları birbirlerinin mesleklerine yardım eder etmez. Klanların tüm oyuncular meslek sahibi olamaz, toplayıcılarda klandaki diğer üyelerin meslekleri yükselsin diye saatlerini harcamaz bu gün a klanında 1 ay sonra b klanında olabilirler.

meslek gruplarının tamamı henüz eklenmedi oyun yönetiminin meslekler ile ilgili videosu var onu seyret

ZazaCapitan

Üye
Bana kalırsa yasaklanmasa da bir halt yapamıycaklar zaten çünkü craftlanabilen silah,zırh ve takılar takas edilemez olacak bu yüzden klandaki diğer kişilere bir faydası dokunmayacak fakat diğer meslekler için biraz sorun olucak bu özellikle kimya tarzı meslekler geldiği zaman bana kalırsa kapanması en mantıklısı satılacaksa da 1. veya 2. craftlanan malzemelerin satılması lazım

kankaz1298

Üye
Beyler sizene isteyen toplar isteyen farm yapıp oyun içi parasıyla satın alır sizeneeeee böyle saçma saçma konular acmayın zekiler...Ben farm yapıp parayı oraya vercem belki sanane değişik.Adminler uyumayın lockla su sacma konuyu o zaman solo oyuncuların önune gecıyor party kurmak onuda kapat.hatta komple oyunu kapat kafaya bak ya :)

ANSRAICS

Üye
Quest görevlerindende fazladan quest itemi düşmesin sonuçta onlarda satılıyor :D ne güldüm ya..

Ankylosauria

Üye
Oyun maalesef her alanda solo düşmanı olduğu gibi burada da aynı durum geçerli. Daha geçen bir arkadaşla yazıştım, 9 kişi toplayıcılık yapıp 1 karakterin craftingini boostluyorlar. Oradan gelen parayı da bölüşüyorlar.

Emek önemli ki ben de emeksiz kazanç olmasına karşıyım fakat benim söz konusu arkadaşı geçebilmem için 7/24 toplayıcılık yapmam lazım.

Legal olan bir şey yasaklansın diye bir şey demiyorum ancak oyuna günde 3-4 saatini ayırabilen solo oyuncular düşünülmeli.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt