Unbeatable
Üye

Mesleklerdeki toplanabilir eşyalar ticarete kapatılsın zira bazı kişiler bunu suistimal edip diğer oyuncuların önüne geçmekte.
Neden kapatılsın ya böyle bir saçmalık olabilir mi nasıl suistimal ediyor hile mi yapıyor?Mesleklerdeki toplanabilir eşyalar ticarete kapatılsın zira bazı kişiler bunu suistimal edip diğer oyuncuların önüne geçmekte.
Adam 10 kişiye toplatıp kendisi üretim seviyesini arttırıyor böyle bişey olamaz ! Kendi toplayıp kendisi arttırmalı.Ben boşamı çabalıyorum toplamak için.Neden kapatılsın ya böyle bir saçmalık olabilir mi nasıl suistimal ediyor hile mi yapıyor?
Hadi ya neden yapamasın her oyunda klanlar malzemeleri toplayıp 1 kişiye craft levelı kastırmayı tercih eder neden çünkü böylesi daha MANTIKLI VE ETKİLİ.Artık insanlar bizi geçiyor diye ağlamasanız mı?Adam 10 kişiye toplatıp kendisi üretim seviyesini arttırıyor böyle bişey olamaz ! Kendi toplayıp kendisi arttırmalı.Ben boşamı çabalıyorum toplamak için.
Ben solo oyuncuyum meslek yapmadan para kasıyorum saçma sapan argümanlar kurmayın lütfenSolo oyuncunun tek şansı meslek edinip oradan gelir sağlamak.bu şekilde bütün clanlar toplayıp tek bir karakterin üretim seviyesini arttırınca ne anlamı kalıyor?
Senle uğraşamam IQum düşüyorHadi ya neden yapamasın her oyunda klanlar malzemeleri toplayıp 1 kişiye craft levelı kastırmayı tercih eder neden çünkü böylesi daha MANTIKLI VE ETKİLİ.Artık insanlar bizi geçiyor diye ağlamasanız mı?
İnanılmassın ÇILGIN!!Senle uğraşamam IQum düşüyor
Solo oyuncunun tek şansı meslek edinip oradan gelir sağlamak.bu şekilde bütün clanlar toplayıp tek bir karakterin üretim seviyesini arttırınca ne anlamı kalıyor?
Bence farklı bir cavap bekleme bu konuda senin dediğin mantıkta insanlar partide kurmasın solo oyuncuların önüne geçiyor .yönetim cevap verene kadar konu güncel