Meslekler hakkında öneri

Unbeatable

Üye
Oyun maalesef her alanda solo düşmanı olduğu gibi burada da aynı durum geçerli. Daha geçen bir arkadaşla yazıştım, 9 kişi toplayıcılık yapıp 1 karakterin craftingini boostluyorlar. Oradan gelen parayı da bölüşüyorlar.

Emek önemli ki ben de emeksiz kazanç olmasına karşıyım fakat benim söz konusu arkadaşı geçebilmem için 7/24 toplayıcılık yapmam lazım.

Legal olan bir şey yasaklansın diye bir şey demiyorum ancak oyuna günde 3-4 saatini ayırabilen solo oyuncular düşünülmeli.
Çözüm basit toplanabilir eşyalar ticarete kapatılacak

Darkrai

Üye
Crafting sistemini zor bulmuyorum fakat gathering sırasında normal expten mahrum kalıyorsun. Solo veyahut oyuna kısıtlı vakit ayıran oyuncular, crafting mi kassam yoksa exp mi kassam ikileminde kalıyor. Gathering sırasında exp kazanımı sağlamak, exp partysi bulamamış yada chill takılmak isteyen arkadaşları bir nebze tatmin eder bu sayede crafting materials oyunda artmış olur.

XİARA

Üye
Mesleklerdeki toplanabilir eşyalar ticarete kapatılsın zira bazı kişiler bunu suistimal edip diğer oyuncuların önüne geçmekte.
Öncelikle ben bu işte ekibimizle günde 120 130 m para kazanan bir klan olarak bu arkadaş haklı diyorum, bir iyunun ileri gitmesini saglayan asil kitle oyuna başlayıp oynayan gelişen, daha sonra güçlendikce bir ekibe katılma kıvamına gelen solo oyuncudur. League of legenda oynayan bir insan bile ne kadar ben soloyum dese de bir süre sonra kendine bir clash ekibi bulur ve ekipçe oynamaya uyum sağlar. Herkesin 30 tane işsiz arkadaşi yok beyler. Bunu sadece craft sistemi için söylemiyoruz. Exp farm boss kesmek olsun, örnek verecek olursam czde 3 4 kişinin rahat kesebileceği kücük caplı bosslar 12 np 10 k gold atiyor böyle bir drop olamaz. Sen bir bosstan stormbreaker golden snakeler dağıtırken büyük ekipleri öne atarken, solo oyuncuları geride bırakırsan 1 yıl sonra 3 4 bin oyuncuya sahip , en zirvedeki klanların arasında oynadıgı bir oyun oluşturursun. Bu işten M kasıp da bu arkadaşa kötü yorum yapanlar parasını ticarete çevirenlerdir. Biz ekipce sitelere satış yapmıyoruz paramızı biriktirip yeri geldiğinde iyi bir account yapmaya calisiyoruz . Fakat git gide ümidimizi kesmeye başladık, umarım artık ufak ufak oyundaki sorunları sıradan bir oyuncunun görduğü problemleri kendileri de problem olarak algılamaya başlar, çünkü anladığımız kadariyla yönetim ekibi zaten bunu istiyor ve bu zihniyet iyi zihniyet değil.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt