Unbeatable
Üye

tamam sen onları yap yorum yapıyoruz yorumumuza da muhalefet yapıyorsun. sanane baskası napacaksa yapsın. çünkü sonuçta yapabiliyorsa yapacak
tamam sen onları yap yorum yapıyoruz yorumumuza da muhalefet yapıyorsun. sanane baskası napacaksa yapsın. çünkü sonuçta yapabiliyorsa yapacak
sen 50m lik yüz tane silah yap sat arkadaşım bol satışlarAlmaya değer yemek ve pot yok rehberdeki konuya bakabilirsin ayrıca yemeği 5 mden 1000 tane satıyosan silahı 50m den 100 tane satarsın
Ya kardeşim siz şaka mısınız? burda hepimiz için uğraşıyorum.Cocuk gibi bana tavır koyma !sen 50m lik yüz tane silah yap sat arkadaşım bol satışlar
Bir bakıma bağlantılı mesela söyle söyleyim repair yemeği yapabilmek için 40 fishing 40 harvesting 40 cooking olucak diye biliyorum. Ufak bir örnek.Dediklerinin hiç biri doğru değil hepsi birbirine bağlantılı değil git araştır
Peki seni aşçılıkta cezbeden hangi yemek oldu?ben açıkçası cooking yapmayı düşünüyorum
exp arttırma gold arttırma sanırım birde tamir vardı yanlış hatırlamıyorsamPeki seni aşçılıkta cezbeden hangi yemek oldu?