Metamask cüzdanıma ve NFT Pelerinime erişimimi kaybettim.

hevsel

Üye
Apo üzdün valla :( umarım sorunun çözülür, BlockChain teknolojilerine hakim birisiyim şuan kafam pek müsait değil. Konuyu inceliyicem yapabilecek bir şeyler varsa yardımcı olacağım.
bende aynı sorundan müzdaribim her hangi bir hediye vs almadım tekrardan yeni bir metamesk hesanı olusturup onu rise online na entegre etsem olurmu ama ben sıfremı vs biliyorum

Nart

Üye
Otchiwa'dan yola çıkan bir oyunun bu gibi konularda kullanıcılara çözüm üretmesi gerektiğini düşünüyorum. Söz konusu nft pelerin deaktif edilerek, yeni bir nft pelerin sağlanabilir.

bigHead

Üye
Otchiwa'dan yola çıkan bir oyunun bu gibi konularda kullanıcılara çözüm üretmesi gerektiğini düşünüyorum. Söz konusu nft pelerin deaktif edilerek, yeni bir nft pelerin sağlanabilir.
Her kaybedene bunu yaparlarsa piyasada dolaşa nft miktarı artar. Daha sonra kötü niyetli kullanıcılar bunu satmaya devam eder. Oyundan kullanımı kapansada bunu bilmeyenler alım yaparak zarara uğrar. Yani her şeyi de ekipten beklemeniz büyük absürtlük olur.

mentalist1907

Üye
Açıkça her aşamada belirtiliyor saklayın hatta 2-3 farklı konumda saklayın diyor. Okumadan geçmenin zararları. Merkeziyetsiz olduğu için yöneticilerinde birşey yapabilceğini sanmıyorum 12 kelime kimde ise o girer o yüzden iyi saklanmalı.
Aslında okumama değil de, captcha sistemi ile benzerliği sebebiyle sıkıntıya düşebilir insan. Özellikle dalgın veyahut yorgun bir anında. Sistem hakkında hiçbir bilgim yok; sadece iyi niyetle yorum yaptım; lakin anlatılanlara göre müdahale imkansız gözüküyor.

LASTANG

Üye
Bizde yayında roco token alırken arkadaşlar o 12 kodun öneminden bahsettiler tekrar yeni bir hesap açtım, durumuna gerçekten çok üzüldüm fakat yönetimin birşey yapabileceğini düşünmüyorum ödülü tekrar vermeleri gerekir size buda haksızlık olur tekrar erişiminizin olup olmayacağını bilemezler ama en azından oyunda bu pelerini kullanabileceksiniz tekrar geçmiş olsun
aynisini 2gün önce bende yaptim kodlari sakladim :D neymiş bu teknoloji arkideş

Makarov

Üye
Arkadaşlar benim yönetim tarafından hala umudum var. Sonuçta bu yönetim sırf pve dekiler mutlu olsun diye onlarca pelerin droplara ekledi. Bu durumdan muzdarip 3 kişiyiz. Hepsi de oyunu en başından beri oynayan destekleyen arkadaşlarım.

sertan123

Üye
aynı durumu bende yaşıyorum şuan umarım çözülür siz çözebildiniz mi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt