Metamask cüzdanıma ve NFT Pelerinime erişimimi kaybettim.

Decrt

Üye
Geçmiş olsun. 12 kelimeyi bulmadan girebileceğini maalesef düşünmüyorum. :(

Makarov

Üye
Tek temennim en azından nft olmayan aynı renkte ve özellikte bir adet belki verirler. O kadar emek verdim, çöpe gitmesi beni üzdü.

Bogateg

Üye
Pelerin kazanan başka arkadaşların varsa ve 12 kelimeyi unuttularsa, metamask hala chorme de ekliyse yeni cüzdan açıp, nft pelerini yeni cüzdana atmaları ve o 12 kelimeyi kesinlikle dijital ortamda saklamamalari gerekiyor , bir kağıda yazmak ve saklamak gerekiyor , geçmiş olsun bu arada gerçekten üzücü bir durum ve yönetimin yapabileceği hiç birsey yok

tkeyon3424

Üye
o kelimeleri bende not etmedim. tekrardan silip yükleyebilir miyiz metamask hesabımızı? var mıdır bilginiz?

Makarov

Üye
dostum bıldıgım kadaryla ın game olarak metamask ında duruyordur oyunda kulana bılırsın ama satısı yada kıralaması yapamazsın dıe tahmın edıyorum hocam
İn game seçeneği metamaskta duruyor da metamask hesabıma erişemiyorum.
Row bana nft olmayan aynı pelerini hediye etse mutlu olurdum. Tek çözüm bu ya da yapabileceğim bir şey kalmadı her yolu denedim gibi.

Son düzenleme:

croxxx

Üye
İn game seçeneği metamaskta duruyor da metamask hesabıma erişemiyorum.
Row bana nft olmayan aynı pelerini hediye etse mutlu olurdum. Tek çözüm bu ya da kalacağım öyle.
tmm pelerını kulana bılıceksın ama kesınlıkle satısını ve kıralamasını yapamazsın ben oyle olcak dıe tahmın edıorum bende metamask sıfremı kaybettım ama yetkılı arkdas ın game seklınde ıse kulanabılırsındedı

LASTANG

Üye
riseonline yapabilceği bişi yok .Kendi hatan metamask öğrenmen gerekliydi

Makarov

Üye
tmm pelerını kulana bılıceksın ama kesınlıkle satısını ve kıralamasını yapamazsın ben oyle olcak dıe tahmın edıorum bende metamask sıfremı kaybettım ama yetkılı arkdas ın game seklınde ıse kulanabılırsındedı
Özelden yazdım sana fakat o seçeneği aktif edebilmek için mevcut metamask hesabının bağlı olması gerekiyor zaten

riseonline yapabilceği bişi yok .Kendi hatan metamask öğrenmen gerekliydi
Dostum hatalı olduğumu kabul ediyorum, ben bir yatırımcı ya da NFT uzmanı değilim. İlk defa bir MMORPG'ye Blockchain tabanlı nft sistemi entegre edildi, ben oyunda 1 ay boyunca emek verdim kendimle beraber 10 kişiye yakın komut vererek pelerin aldım. O youtube videosunda bunun şifrenin kendisi olduğundan bahsedilmiyor, videoyu dinleyerek her adımı takip ettim. Benim yaşadığım problem yüzünden şuan birçok kişi düşeceğim hatadan geri döndü. Bunu forumda da watshapp grubumda da gördüm. Ben sadece Row'dan yardım istedim. Çünkü onun maddi ve manevi değeri var.

mentalist1907

Üye
Umarım çözülür ki, istenirse çözülür diye tahmin ediyorum. Bu konuyu okumasaydım, o kelimeleri es geçerdim. Çok aşina değilim kripto olayına, güvenlik resmi falan zannederdim.

Makarov

Üye
Umarım çözülür ki, istenirse çözülür diye tahmin ediyorum. Bu konuyu okumasaydım, o kelimeleri es geçerdim. Çok aşina değilim kripto olayına, güvenlik resmi falan zannederdim.
Anlayışlı olduğun için teşekkür ediyorum ama oyun yetkilileri olumlu bir geri dönüş yapmadı henüz

BySavas

Üye
Açıkça her aşamada belirtiliyor saklayın hatta 2-3 farklı konumda saklayın diyor. Okumadan geçmenin zararları. Merkeziyetsiz olduğu için yöneticilerinde birşey yapabilceğini sanmıyorum 12 kelime kimde ise o girer o yüzden iyi saklanmalı.

Charly1993

Üye
Gecmis olsun bro . Tecrübelendin en azından ve bilmeyenler içinde.

GambleASFck

Üye
Çok üzüldüm valla kendi yerime koydum, kalktım baktım ben o 12 şifreyi saklıyor muyum diye hatta.Umarim row yönetimi bir çözüm bulabilir ama bir çözüm de aklıma gelmiyor :(

AzametAbi

Üye
Bizde yayında roco token alırken arkadaşlar o 12 kodun öneminden bahsettiler tekrar yeni bir hesap açtım, durumuna gerçekten çok üzüldüm fakat yönetimin birşey yapabileceğini düşünmüyorum ödülü tekrar vermeleri gerekir size buda haksızlık olur tekrar erişiminizin olup olmayacağını bilemezler ama en azından oyunda bu pelerini kullanabileceksiniz tekrar geçmiş olsun

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt