dostum bıldıgım kadaryla ın game olarak metamask ında duruyordur oyunda kulana bılırsın ama satısı yada kıralaması yapamazsın dıe tahmın edıyorum hocamBir pelerinimiz vardı ona da nazar değdi, nasıl alacağım bilmiyorum.
İn game seçeneği metamaskta duruyor da metamask hesabıma erişemiyorum.dostum bıldıgım kadaryla ın game olarak metamask ında duruyordur oyunda kulana bılırsın ama satısı yada kıralaması yapamazsın dıe tahmın edıyorum hocam
tmm pelerını kulana bılıceksın ama kesınlıkle satısını ve kıralamasını yapamazsın ben oyle olcak dıe tahmın edıorum bende metamask sıfremı kaybettım ama yetkılı arkdas ın game seklınde ıse kulanabılırsındedıİn game seçeneği metamaskta duruyor da metamask hesabıma erişemiyorum.
Row bana nft olmayan aynı pelerini hediye etse mutlu olurdum. Tek çözüm bu ya da kalacağım öyle.
Özelden yazdım sana fakat o seçeneği aktif edebilmek için mevcut metamask hesabının bağlı olması gerekiyor zatentmm pelerını kulana bılıceksın ama kesınlıkle satısını ve kıralamasını yapamazsın ben oyle olcak dıe tahmın edıorum bende metamask sıfremı kaybettım ama yetkılı arkdas ın game seklınde ıse kulanabılırsındedı
Dostum hatalı olduğumu kabul ediyorum, ben bir yatırımcı ya da NFT uzmanı değilim. İlk defa bir MMORPG'ye Blockchain tabanlı nft sistemi entegre edildi, ben oyunda 1 ay boyunca emek verdim kendimle beraber 10 kişiye yakın komut vererek pelerin aldım. O youtube videosunda bunun şifrenin kendisi olduğundan bahsedilmiyor, videoyu dinleyerek her adımı takip ettim. Benim yaşadığım problem yüzünden şuan birçok kişi düşeceğim hatadan geri döndü. Bunu forumda da watshapp grubumda da gördüm. Ben sadece Row'dan yardım istedim. Çünkü onun maddi ve manevi değeri var.riseonline yapabilceği bişi yok .Kendi hatan metamask öğrenmen gerekliydi
Anlayışlı olduğun için teşekkür ediyorum ama oyun yetkilileri olumlu bir geri dönüş yapmadı henüzUmarım çözülür ki, istenirse çözülür diye tahmin ediyorum. Bu konuyu okumasaydım, o kelimeleri es geçerdim. Çok aşina değilim kripto olayına, güvenlik resmi falan zannederdim.
msj a bakarmsınAnlayışlı olduğun için teşekkür ediyorum ama oyun yetkilileri olumlu bir geri dönüş yapmadı henüz
Açıkça her aşamada belirtiliyor saklayın hatta 2-3 farklı konumda saklayın diyor. Okumadan geçmenin zararları. Merkeziyetsiz olduğu için yöneticilerinde birşey yapabilceğini sanmıyorum 12 kelime kimde ise o girer o yüzden iyi saklanmalı.Umarım çözülür ki, istenirse çözülür diye tahmin ediyorum. Bu konuyu okumasaydım, o kelimeleri es geçerdim. Çok aşina değilim kripto olayına, güvenlik resmi falan zannederdim.