Metanın tek ırk ile farm yapmaya doğru gitmeye başlaması

priesttt

Üye
Oyun gittikçe tek ırk üzerinde gidiyor dengesizlik çok net şekilde görülüyor. Buda Lunaskar ırkının protean ırkına göre aşırı kalabalık olduğu şeklinde ortaya çıkıyor
Irk dengesizliğinin olduğu göstergeler
1-) Rise Online resmi sitesinde bulunan sezon puan sıralaması ve clan puan sıralamasında lunaskar ırkının 5 ila 10x kat daha önde olması
2-) CFW eşleşmelerinde Lunaskarla Lunaskarın kapışması (Proteanlar artık girmek istemiyor her maçı lost bunun nedeni de partide tp edecek mage yok ya görevli itemli adamlar geliyor ya da skilleri açılmamış priestler)
3-) Deathvalley haritasında çıkan neredeyse tüm monuları Lunaskarın alması akşam 23:00 da çıkan boş geçmeyen thunderbolt bossunun Lunaskar ırkı tarafından kesilmesi
4-) Deathvalley haritasındaki farm slotlarında ağırlıklı Lunaskar ırkının olması

platoon0x

Üye
müdahale gelmezse, yönetim "oyuncuların kararı, yapabilecek bir şeyimiz yok" diyip elini kolunu çekerse böyle devam eder. koy bir tane düşük sayıda olan ırka tek tuşla ücretsiz geçiş npc si, bak bakıyım eşitsizlik kalıyor mu?

Balerion

Üye
Lunaskarların expten droba, upgradeden ülünce exp kaybına kadar her şeyi dezavantajlı hale gelmeli. Cf kazanınca lunaskar 1 aliyorsa protean 5 almalı. Başka türlü bunun çözüleceği yok. Açıkçası ben bunu fark ettiğim anda karşı ırk ile yüzyüze gelinen tüm mücadelelerden kaçtım. Neden ugraşayım yönetim umursamiyor ben mi umursiycam bana ne

priesttt

Üye
Lunaskarların expten droba, upgradeden ülünce exp kaybına kadar her şeyi dezavantajlı hale gelmeli. Cf kazanınca lunaskar 1 aliyorsa protean 5 almalı. Başka türlü bunun çözüleceği yok. Açıkçası ben bunu fark ettiğim anda karşı ırk ile yüzyüze gelinen tüm mücadelelerden kaçtım. Neden ugraşayım yönetim umursamiyor ben mi umursiycam bana ne
drop mob ile kesilerek alındığı için güçlü olan ırka geçiyor direk herkes şuan neredeyse tek ırk oynanıyor oyun. CFW savaşı zaten berbat durumda proteandan girmek isteyen kalmadı

Xlozeth

Üye
Bence de ücretsiz değişim verirlerse düzelebilir fakat ırk değiştirirken görevlerin sıfırlanması bariz bir açıklık olacağından görevler sıfırlanmadan hak verilecekse verilmeli diye düşünüyorum. Diğer taraftan lunaskara getirilecek bir dezavantaj daha büyük sorunlar oluşturabilir yapılacaksa protean kısmına dengelenene kadar avantaj verilmeli. Şunu unutmayın oyunda ırklar arası ticaret mevcut olduğu için herhangi bir yere avantaj ya da dezavantaj tanımlamak oyunun ticaretini büyük ölçüde etkileyecektir. Bana kalırsa en mantıklı yapılacak şey oyunun yeni oyuncuları protean ırkına avantajlı başlatması olacaktır (%5-20 arası exp buffı) böylece kısa sürede olmasa bile pvp oyuncuları için protean artmaya başlayacaktır. En iyi verilecek avantaj ise proteanların daha fazla bp kazanacak olması olabilir. Irkları pvpde eşitlemek herkesin işine gelir, daha fazla bp kazanmaları da oyuncuların protean olmalarına teşvik edecektir.

Faraza

Üye
müdahale gelmezse, yönetim "oyuncuların kararı, yapabilecek bir şeyimiz yok" diyip elini kolunu çekerse böyle devam eder. koy bir tane düşük sayıda olan ırka tek tuşla ücretsiz geçiş npc si, bak bakıyım eşitsizlik kalıyor mu?

.

Son düzenleme:

Nart

Üye
85'capten önce Protean üstünlüğü vardı. Muhtemelen Proteanlar exp kastığı içindir. Yakında denge sağlanır diye düşünüyorum.

priesttt

Üye
Konu başlığı genel tartışma bölümünden daha az insanın etkileşim halinde olduğu öneri şikayet kısmına taşınmış anlaşılan kantarın topuzu kaçtığında müdahale gelecek

Kenshin

Üye
Konu başlığı genel tartışma bölümünden daha az insanın etkileşim halinde olduğu öneri şikayet kısmına taşınmış anlaşılan kantarın topuzu kaçtığında müdahale gelecek
Konu içeriği şikayet temalı olduğundan ilgili bölüme taşındı. Forum kuralları çerçevesinde ilerlerse müdahale etmeye gerek yok.

mehmetcvgn

Üye
Hiç kimseyi bir tarafta oynamaya mecbur edemeyiz ki. Kim hangi tarafta olmaktan keyif alıyorsa orda takılır sorun yok bunda. He ille de bir ırk dengelemesinden bahsediyorsak, kalabalık tarafa negatif etki vermek yerine azınlığa pozitif etki vermek daha adeletli olur. En kötü protean tarafına +5BP +%10Exp artışı +%20Gold artışı gibi. Bilemiyorum üzerinde kafa yorulursa daha iyi sonuçlar alınabilir.

GrejuwalTRl

Üye
kanka skil sıfırlanma sorunu ne olacak bu durumda bir dünya skill book ihtiyacı olacak insanların 1.6 m den satıyorlar üstüne sadece skil bok da istemiyor coin'de istiyor. Bu sorunuda kaldırırlarsa dedigin olur harika olur.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt