Mini Bowl Bossları Hk. Tekil Kullanıcı Harici ..

kaanl

Yeni Üye
Galia ve Mantis serverlarında orta monu etrafında atılan mini bossları clanlar kapatmış bir şekilde orta bowl dönmektedirler.
Tekil kullanıcıları düşünerek yaptığınız bu güncelleme kesinlikle tekil kullanıcıların işine yaramamakla birlikte karşılıklı anlaşmalar yapılmaktadır.
Birbirlerine vurmayan kullanıcıların videoları iletilse dahi bir yaptırım uygulanmıyor.
Bunun düzene girmesi gerektiği görüşündeyim. Mini bosslar haritadan kaldırılırsa eğer bowl pk sı daha canlı olacaktır.

Tek bir ırk bowlu kapatıyor ve kimseyi içeriye sokmuyorlar. Boss kovalayan ekibi darladığınız kestiğiniz zaman başka oyuncuları çağırıp kendilerini korutmaktadırlar.

Lütfen mini boss'lar kaldırılsın ve solo oyuncular için daha güzel bir kaç güncelleme yapılabilir.

'Solo oyuncular için tasarlandığı söyleniyorsa eğer Boss'ları RANDOM drop atacak şekilde düzenleme getirilmeli'

İyi çalışmalar dilerim.

Son düzenleme:

Teoden22

Üye
Çözümü çok basit güzel kardeşim. Defalarca ticket attık şu solo zindan droplarına düşük oranda da olsa iyi droplar ekleyin ki solo oyuncu bu oyunda daha fazla boğulmasın diye ama yok inatla yapmıyorlar. Oyunda kimse zindana girmiyor artık. Senin dediğin gibi o bossları da güçlü ekipler kapatmış. Hadi solo arkadaşlar oynayabiliyorsaniz oynayın bu oyunu ne diyelim. İtem satmak bile işkence artık. Eskiden Auction House a koyardık itemi satardık. Şimdi karakteri saatlerce pazarda bekleteceksin ki itemin satilsin.İyice geriye gidiyor oyun. Solo oyunucun işi imkansız gibi birşey artık bu oyunda. Ne item kasması kolay ne item satması. Tıkamışlar her yerden solo oyuncunun önünü.

GorrTheGodButcher

Üye
yönetim yaptığının 3-4 adım sonrasını düşünmüyor. Solo oyuncular için boss getirdiler, bowldaki clanlar kafasına afk char bırakıyor. Karşı ırktakileri yanına yaklaştırmıyor gündüz, bu sefer karşı ırktakiler de ırk basıyor ırk eşitsizliği oluyor. Solo oyuncuyu düşünerek yaptık diyorlar, oyundaki ittifak-vari (ittifak diyorum çünkü karşı ırktaki bazı clanlara vurmuyorlar mantis'te gravity, surprisemf, champions ve allstar var örneğin, allstar proteanken vurmuyorlardı birbirlerine bu dile getirilip ticket atılınca hemen ırk bastılar) yapılanmaların işine yaradı. Yetmedi bir de ırk eşitsizliğine sebep oldular. Şu an oyunun pksı da leş gibi, okçudan geçilmiyor. Böyle giderse biz de yavaştan salacağız.

Son düzenleme:

segkrc

Üye
Sadece bowl olarak kısıtlamasınlar rastgele tüm dv haritasına yaysınlar. Solo oyuncuların kesme ihtimali daha yüksek olur.

Reverentia

Yönetici
Game Master
Galia ve Mantis serverlarında orta monu etrafında atılan mini bossları clanlar kapatmış bir şekilde orta bowl dönmektedirler.
Tekil kullanıcıları düşünerek yaptığınız bu güncelleme kesinlikle tekil kullanıcıların işine yaramamakla birlikte karşılıklı anlaşmalar yapılmaktadır.
Birbirlerine vurmayan kullanıcıların videoları iletilse dahi bir yaptırım uygulanmıyor.
Bunun düzene girmesi gerektiği görüşündeyim. Mini bosslar haritadan kaldırılırsa eğer bowl pk sı daha canlı olacaktır.

Tek bir ırk bowlu kapatıyor ve kimseyi içeriye sokmuyorlar. Boss kovalayan ekibi darladığınız kestiğiniz zaman başka oyuncuları çağırıp kendilerini korutmaktadırlar.

Lütfen mini boss'lar kaldırılsın ve solo oyuncular için daha güzel bir kaç güncelleme yapılabilir.

İyi çalışmalar dilerim.
Belirttiğiniz gibi İttifak ya da ittifağa dayalı durumlar var ise Video kaydını Oyun içi Destek bileti üzerinden iletebilirsiniz.

Agaragambi

Üye
Vay be bu ne hız mesajı yazalı 2 dk oldu uçmuş hemen. Kusura bakmayın ya oyunu eleştirdim hadsizlik yaptım

yetiyet

Üye
Hayatımda şu ticket üzerinden şikayet bildir olayını başka hiç mmorpgde görmedim amaç ne insanları susturmak mı? Burası forum değil mi burada öneri ve şikayetler konuşulmayacaksa problemler tartışılmayacaksa forumda ne konuşulacak

Reverentia

Yönetici
Game Master
Hayatımda şu ticket üzerinden şikayet bildir olayını başka hiç mmorpgde görmedim amaç ne insanları susturmak mı? Burası forum değil mi burada öneri ve şikayetler konuşulmayacaksa problemler tartışılmayacaksa forumda ne konuşulacak
Forum kurallarını inceleyebilirsiniz.

kaanl

Yeni Üye
Belirttiğiniz gibi İttifak ya da ittifağa dayalı durumlar var ise Video kaydını Oyun içi Destek bileti üzerinden iletebilirsiniz.
İletilmiş bir ticketım mevcut. Aynı kullanıcılar kendi videolarını youtube de gördüğü zaman ırk basıp aynı tarafa geçip kimseyi içeri sokmamaya başladılar. :)
Ayrıca bunu bir video ile ispat etmemizin dışında oyunumuzun zaten aktif yoğun 2 Server'ı mevcut. Gündüzleri bowlda 2-3 defa Game Master lar dolaşırsa bunu anlayabilecek kapasitede olduklarına inanıyorum. ( İletilen mesaj için eskimiş video cevabı geliyor bu arada :) Ban politikası yoksa herkes yapar bunu unutmayın ..

Kesinlikle yapıcı olmak için uğraşmaktayım , gündüzleri pk atan birisi değilim bir kaç defa denk geldiğim ve oyun içerisinde bir çok arkadaşımızın bana ilettiği şikayetleri dile getiriyorum ki daha fazla kullanıcı kaybetmeyelim diye uğraşıyorum bende..

Agaragambi

Üye
İtham dayanağı olmayan iddia demektir. Oyunun gidişatı yapılanlar vs ortada iken kendimi savunmayacağım. Zaten mevcut duruma bakınca kimin haklı olduğu ortada. Ben bu oyunu oynamazsam birşey kaybetmem ama oyunu bırakan her oyuncu size kaybettirir.

Reverentia

Yönetici
Game Master
İtham dayanağı olmayan iddia demektir. Oyunun gidişatı yapılanlar vs ortada iken kendimi savunmayacağım. Zaten mevcut duruma bakınca kimin haklı olduğu ortada. Ben bu oyunu oynamazsam birşey kaybetmem ama oyunu bırakan her oyuncu size kaybettirir.
Yazdığım yazı açık ve net olmaktadır.

Forum üzerinde tartışma vb durumlar yasaktır.

Daha önce de belirttiğim gibi Oyun içi bir şikayet ya da vb durum var ise Bilet Sistemi üzerinden iletebilirsiniz.

JohnPlane

Üye
Yazdığım yazı açık ve net olmaktadır.

Forum üzerinde tartışma vb durumlar yasaktır.

Daha önce de belirttiğim gibi Oyun içi bir şikayet ya da vb durum var ise Bilet Sistemi üzerinden iletebilirsiniz.
Dalga mı geçiyorsunuz bunu cidden söylediniz mi ?

Ama kavga etmek birbirine sataşmak anlamında tartışmak dediyseniz daha açık söylemeniz lazım çok yanlış konuşuyorsunuz foruma zaten çok yeni üyesiniz buralar eskiden hep dutluktu.

Forum Ne demek ?
  1. TARİH TERİMİ
    Eski Romalılar çağında, Roma’da ve öteki kentlerde, yurttaşların, kamu işlerini konuşmak için toplandıkları alan.

2. 2.
    bir konuda düzenlenmiş olan, konuşmacıların yanı sıra dinleyici durumundaki kimselerin de söz alabildiği toplantı.

3. 3.
    ilgili çok kişinin katıldığı ve kimi sorunların görüşülüp tartışılarak karara bağlandığı toplantı.

Reverentia

Yönetici
Game Master

Konuyu çarpıtmaya dayalı mesajlar iletmenize gerek yok arkadaşlar.

Yazdığım mesajın içeriği açık ve net, Ek olarak yazdığım mesajın altında açıklama mevcut.
Dalga mı geçiyorsunuz bunu cidden söylediniz mi ?

Ama kavga etmek birbirine sataşmak anlamında tartışmak dediyseniz daha açık söylemeniz lazım çok yanlış konuşuyorsunuz foruma zaten çok yeni üyesiniz buralar eskiden hep dutluktu.

Forum Ne demek ?
  1. TARİH TERİMİ
    Eski Romalılar çağında, Roma’da ve öteki kentlerde, yurttaşların, kamu işlerini konuşmak için toplandıkları alan.

2. 2.
    bir konuda düzenlenmiş olan, konuşmacıların yanı sıra dinleyici durumundaki kimselerin de söz alabildiği toplantı.

3. 3.
    ilgili çok kişinin katıldığı ve kimi sorunların görüşülüp tartışılarak karara bağlandığı toplantı.

GorrTheGodButcher

Üye
Hala bununla ilgili bir düzenleme gelmedi :D Dün gözümüzün önünde 40 gblik item aldı clanlar sadece başında bekleyerek bu bossların :D Evet evet solo oyuncu için yapılmış kesinlikle :D

JohnPlane

Üye
Hala bununla ilgili bir düzenleme gelmedi :D Dün gözümüzün önünde 40 gblik item aldı clanlar sadece başında bekleyerek bu bossların :D Evet evet solo oyuncu için yapılmış kesinlikle :D
solo oyuncu için yapıldığı belli zaten ama clanlar ve toplu gruplar haksız rekabet yaratıyor bununda yönetimle bir ilgisi yok bir çözüm getirirler.

GorrTheGodButcher

Üye
solo oyuncu için yapıldığı belli zaten ama clanlar ve toplu gruplar haksız rekabet yaratıyor bununda yönetimle bir ilgisi yok bir çözüm getirirler.
Solo oyuncu için yapıldıysa ve clanlar bunu sömürebiliyorsa demek ki yeterince iyi düşünülmemiş bu yenilik getirilirken. Dolayısıyla yönetimle ilgili olay ve hızlıca çözüm almak varken bunu da yapmadılar. Daha dün 1 clan 40 gblik drop aldı bossların başında bekleyerek.

JohnPlane

Üye
Solo oyuncu için yapıldıysa ve clanlar bunu sömürebiliyorsa demek ki yeterince iyi düşünülmemiş bu yenilik getirilirken. Dolayısıyla yönetimle ilgili olay ve hızlıca çözüm almak varken bunu da yapmadılar. Daha dün 1 clan 40 gblik drop aldı bossların başında bekleyerek.
helal olsun hayırlı olsun tebrik ediyorum arkadaşları. Sizde delirmişsiniz onlar drop aldığı için sanırım almasınlar istiyorsunuz anladığım kadarıyla :) Toplu oynanan bir oyun sonuçta size özel nasıl birşey yapılabilir yani yine kalabalık ve güçlü olan öne geçecektir her şekilde siz istiyorsunuz ki tüm ekipler dağıtılsın herkes solo oynasın mümkün mü böyle birşey.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt