Mini Bowl Bossları Hk. Tekil Kullanıcı Harici ..

kaanl

Yeni Üye
helal olsun hayırlı olsun tebrik ediyorum arkadaşları. Sizde delirmişsiniz onlar drop aldığı için sanırım almasınlar istiyorsunuz anladığım kadarıyla :) Toplu oynanan bir oyun sonuçta size özel nasıl birşey yapılabilir yani yine kalabalık ve güçlü olan öne geçecektir her şekilde siz istiyorsunuz ki tüm ekipler dağıtılsın herkes solo oynasın mümkün mü böyle birşey.
Benim kendi mele ekibim var. Kimsenin aldığı droptan kıskançlığımız yok. Aç köpek gibi sabahtan akşama kadar hareket etmeden bekleyip oyuna hiç bir katkısı olmayan insanlar için savunuculuk yapıyorsan bir şey diyemem. Ben 150.000TL harcayıp clanımı geliştirip drop almak için uğraşıyorsam bu insanlar benden daha çok drop almaması lazım. Burası tamamen tek ele düşmüş şekilde karuslu humanlı anlaşmalı çalışıyorlar. Benim oynadığım saat zaten akşamları , kendim için değil genel olarak bundan rahatsız oyuncular.

GorrTheGodButcher

Üye
helal olsun hayırlı olsun tebrik ediyorum arkadaşları. Sizde delirmişsiniz onlar drop aldığı için sanırım almasınlar istiyorsunuz anladığım kadarıyla :) Toplu oynanan bir oyun sonuçta size özel nasıl birşey yapılabilir yani yine kalabalık ve güçlü olan öne geçecektir her şekilde siz istiyorsunuz ki tüm ekipler dağıtılsın herkes solo oynasın mümkün mü böyle birşey.
ekipler için halihazırda birçok farm opsiyonu var, max olan tüm dropları alıyorlar zaten. Bu yeniliği oyunda farm olanağı kısıtlı olan "solo" oyuncu için yaptık diyorlar, bunun farkında mısınız? Yineliyorum yine "solo" oyuncu "solo". Siz bana ekipler dağılsın istiyosunuz gibi safsatalar yazıyorsunuz. Bu solo oyuncuya fayda sağlamıyor, ekipler başında bekliyor afk olarak, solo oyuncu kendi ırkındaysa bu oyunculardan drop alamıyor çünkü mageleriyle anında üşüşüyorlar 1 parti, karşı ırktaki solo oyuncuyu da yaklaştırmıyorlar. Solo oyuncu için getirildiği söylenen bir yenilik değil mi bu? Bunu anlayabiliyor musunuz??

mmtakiff06

Üye
Çözümü çok basit güzel kardeşim. Defalarca ticket attık şu solo zindan droplarına düşük oranda da olsa iyi droplar ekleyin ki solo oyuncu bu oyunda daha fazla boğulmasın diye ama yok inatla yapmıyorlar. Oyunda kimse zindana girmiyor artık. Senin dediğin gibi o bossları da güçlü ekipler kapatmış. Hadi solo arkadaşlar oynayabiliyorsaniz oynayın bu oyunu ne diyelim. İtem satmak bile işkence artık. Eskiden Auction House a koyardık itemi satardık. Şimdi karakteri saatlerce pazarda bekleteceksin ki itemin satilsin.İyice geriye gidiyor oyun. Solo oyunucun işi imkansız gibi birşey artık bu oyunda. Ne item kasması kolay ne item satması. Tıkamışlar her yerden solo oyuncunun önünü.
Yorum çok iyi çalışıyorum mesela bir umut dungeonlara giriyorsun drop umudu hiç yok yorucu , sıkıcı dungeon neden yapayım ? AH eskiden çok iyiydi saatlerce dediğin gibi pazarda bekliyoruz ne gerek var önceden AH'den satıyorduk itemi amaç nedir pazarın fazla gözükmesi veyahut user sorunumu başka aklıma birşey gelmiyor.

JohnPlane

Üye
ekipler için halihazırda birçok farm opsiyonu var, max olan tüm dropları alıyorlar zaten. Bu yeniliği oyunda farm olanağı kısıtlı olan "solo" oyuncu için yaptık diyorlar, bunun farkında mısınız? Yineliyorum yine "solo" oyuncu "solo". Siz bana ekipler dağılsın istiyosunuz gibi safsatalar yazıyorsunuz. Bu solo oyuncuya fayda sağlamıyor, ekipler başında bekliyor afk olarak, solo oyuncu kendi ırkındaysa bu oyunculardan drop alamıyor çünkü mageleriyle anında üşüşüyorlar 1 parti, karşı ırktaki solo oyuncuyu da yaklaştırmıyorlar. Solo oyuncu için getirildiği söylenen bir yenilik değil mi bu? Bunu anlayabiliyor musunuz??
anlıyorum çözüm öneriniz yokki sadece ekipler kazanmasın istiyorsunuz o kadar

Pitou

Üye
Bununla ilgili bir şey yapılmış patch den sonra hep birlikte göreceğiz . Umarım sorunu çözmüş olurlar.

DeadLegion

Üye
anlıyorum çözüm öneriniz yokki sadece ekipler kazanmasın istiyorsunuz o kadar
Ekipler kazanmasin diye degil sadece ekipler hatta beli basli ekipler kazandigi icin insanlar sikayetci. Sadece bir grup kazanirken diger tum oyuncular dungeonlardan parti farmdan eli bos donuyorsa burda bir sikinti vardir. Bana dokunmayan yilan bin yasasin mantigindan vazgecin. Icinde bulundugunuzu dusundugum azinligin ya da icinde olmasaniz bile bariz bir sekilde o azinligin isine geliyor diye cogunluk icin haksizlik teskil eden bir durumu savunmayin. Bu bosslarin haritada rastgele spawn olmasi ve drop alabilmek icin max damageden vazhecilmesi lazim. Sadece basinda bekleyen bir grup guclu oyuncunun daha da guclenmesine hizmet edecek sekilde tasarlanmis bir event adaletsizdir.

HKN.01

Üye
Oyun binlerce kişinin istediğini yapmıyor tam tersini yapıyor bence oyun kurucu ekip içerisinde anlaşmazlıklar var bir kısmı oyunun iyiliğini istemiyor bu şekilde playerların istemediği bir şeyi istiyormuş gibi gösteriyor.....

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt